Finland

Het betoverende noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Skiër bij zonsopgang
 • Noorderlicht met gezellig kampvuur

In het noorden van Finland vindt u de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. In de winter is Finland een geweldige bestemming voor een actieve sneeuw vakantie. Lees verder...

Ontdek Finland in de winter! De uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren zijn dan bedekt met een dikke laag sneeuw. Askja Reizen heeft een ruim aanbod Finland reizen in Fins Lapland. Laat u in Finland betoveren door sneeuw en ijs, tijdens een fantastische vakantie met activiteiten als een huskytocht of een sneeuwscootertocht.

De kans om tijdens een wintervakantie in Finland het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Stelt u zich voor: het serene witte landschap, de dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, en de oorverdovende stilte. Kunt u nog wachten om naar Finland te gaan?

Askja Reizen

Als echte Finland kenner hebben wij een groot aanbod individuele reizen naar Finland. U kunt Finland ook combineren met een reis naar Noorwegen of Zweden.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie opnemen of het Noorderlicht zien? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Finland kenners maakt graag een reisvoorstel voor uw Finland wintervakantie. Zij hebben Lapland vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie. 

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Finland
Kim Haarbrink Reisexpert

Als dierenliefhebber vind ik het fantastisch om in Finland een huskytocht te maken. Je ziet echt dat de honden plezier hebben in het rennen.

Reviews - gemiddelde score voor Finland: 9.1/10

  • Finland
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "vooral met kinderen een belevenis, omdat de avonturenweek vol was kon alles gewoon gedaan worden op een andere bestemming. Top"

  • Finland
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Was een grandioze reis, om niet te vergeten, bijzondere ervaring om 5 dagen in de wildernis te zijn, zonder electra, water uit de kraan. We hebben genoten. Was...

  • Finland
   Review van 5 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Een heerlijke plaats om tot rust te komen en dit alles dicht bij de natuur."

  • Finland
   Review van 5 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Een heerlijke plaats om tot rust te komen en dit alles dicht bij de natuur."

  • Finland
   Review van 16 februari 2017
   SCORE: 5/5

   "Zoek je rust, avontuur, natuur en sneeuw dan zit je in Lapland helemaal op de goede plek! Wat een fantastische plek om tot rust te komen."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Rauw
Impression
Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.