Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Natuur waar je stil van wordt

De tekst hierboven zegt het eigenlijk al: bij Askja draait alles om de natuur. Of het nou de eerste voetstappen in de versgevallen, knisperende sneeuw zijn of het gehijg van de husky’s voor je slee: wij worden blij van buitenzijn.

Maatwerk, maatwerk en nog eens maatwerk

Reizen is maatwerk. Bij Askja is dan ook geen reis hetzelfde. Want waar de één op zoek is naar avontuur, heeft de ander het liever wat luxer. Het concept is dan ook simpel: geef je wensen door en wij zetten alles op alles om jou de reis van je leven te bezorgen.

Meer over maatwerk

Wat vinden klanten van ons?

Meer dan 50% van onze klanten reisde al eens eerder met Askja. En we schreeuwen het niet van de daken, maar stiekem zijn we heel erg trots op onze klantbeoordeling van 9.1.

Duurzaamheid

Die spectaculaire natuur waar je ons midden in de nacht voor wakker kunt maken, die moet je koesteren. Dat weten wij als geen ander. Daarom doen we er alles aan om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken.

Lees meer

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.