Reviews

Alaska gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Het heeft aan mijn verwachting voldaan."

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Het was de reis van mijn leven. In één woord geweldig. Prachtig land en alles goed geregeld."

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis naar Alaska met Askja was absoluut een topper. En nog beter dan we hoopten dat het zou worden. Alles klopte. Alles was goed geregeld. Er werd vooraf goed geluisterd naar onze wensen. Waardoor we een voorstel kregen wat inderdaad haalbaar is en bij ons past. Absoluut value for money om met hun te reizen! "

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "gewoon goede reis"

  • Review van 30 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Ik zou jullie aanraden om de reis van je leven te boeken bij askja. Prijs kwaliteit komt goed overeen. Helpen je bij persoonlijke wensen. Alles is aan te passen als je dat wilt. Mocht je meer informatie willen nemen ze echt de tijd voor je. "

  • Review van 24 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "zeer mooie en goed verzorgde reis"

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 1 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Het was een goed geregelde en interessante reis met prima suggesties voor activiteiten. Ook waren we zeer tevreden over het gebruik van een huisje i.p.v. een hotel omdat dit volgeboekt was."

  • Review van 19 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterende omgeving. Prachtig als je van natuur, wandelen en vogels houdt. Verwacht geen zon en stralend weer en verwacht geen luxe. "

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie eilanden met prachtige natuur om te gaan wandelen, mountainbiken en/of auto te rijden. Askja reizen besteedt veel tijd aan uw reis en dat merkt u duidelijk tijdens uw vakantie. Alles is goed geregeld. Er wordt nagedacht aan o.a. uw kleding, documenten tijdens uw verblijf op deze schitterende eilanden in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Een reisorganisatie waar men zeker terugkeert!"

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Een prachtig land met een ongekend mooie natuur"

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Bijzonder mooi!"

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Mooie reis door het binnenland van IJsland. Prachtige wandelingen. Goed georganiseerd, goede maaltijden."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Een prachtig land met een ongekend mooie natuur"

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Bijzonder mooi!"

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Mooie reis door het binnenland van IJsland. Prachtige wandelingen. Goed georganiseerd, goede maaltijden."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 14 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 13 april 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "mooi land, goede organisatie, veel verschil, goed programma"

  • Review van 19 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Top reis. Houd rekening met matige wegen (we reizen uiteindelijk niet in Nederland), maar een geweldige natuur!!! "

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 27 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op maat gemaakte reis."

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

  • Review van 10 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben onze rondreis door NZ als zeer bijzonder ervaren. Onze reis in NZ duurde 30 dgn maar 1 tot 1,5 wk meer zou beter zijn geweest. Veel draait om watergerelateerde activiteiten hier op letten als je daar nietvan houdt."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Afgezien van de mismatch van de laatste accommodatie die anderen wellicht wel prima vinden, is dit gewoon een hele goede reis. "

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 3/5

    "De 2 weekse reis naar de Lofoten was heel mooi maar was erg duur. De prijs-kwaliteit verhouding vonden we niet kloppen. Voor erg veel geld kregen we b.v. lang niet altijd een echt goed vissershuisje of een vers ontbijt ... "

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie reis prima afstanden toplocaties mbt uitzicht alleen Skjolden en Bessheim door omstandigheden wat rumoerig "

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Afgezien van de mismatch van de laatste accommodatie die anderen wellicht wel prima vinden, is dit gewoon een hele goede reis. "

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 3/5

    "De 2 weekse reis naar de Lofoten was heel mooi maar was erg duur. De prijs-kwaliteit verhouding vonden we niet kloppen. Voor erg veel geld kregen we b.v. lang niet altijd een echt goed vissershuisje of een vers ontbijt ... "

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie reis prima afstanden toplocaties mbt uitzicht alleen Skjolden en Bessheim door omstandigheden wat rumoerig "

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Een goed verzorgde reis met mooie routes die door fraaie landschappen leiden. Accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast veel wandelmogelijkheden in diverse natuur- en kustgebieden."

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Reis Vancouver Island met Walvis en berenexcursie. prachtige reis die wij ipv 2wkn over 19 dagen hebben uitgesmeerd zodat je meer tijd hebt per gebied. Genieten van schitterende natuur "

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch landschap. Goede wegen. Vriendelijke mensen. Als je ervoor openstaat kun je met iedereen een gesprek aangaan."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Een goed verzorgde reis met mooie routes die door fraaie landschappen leiden. Accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast veel wandelmogelijkheden in diverse natuur- en kustgebieden."

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Reis Vancouver Island met Walvis en berenexcursie. prachtige reis die wij ipv 2wkn over 19 dagen hebben uitgesmeerd zodat je meer tijd hebt per gebied. Genieten van schitterende natuur "

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch landschap. Goede wegen. Vriendelijke mensen. Als je ervoor openstaat kun je met iedereen een gesprek aangaan."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 16 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "Het heeft aan mijn verwachting voldaan."

  • Review van 15 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Het was de reis van mijn leven. In één woord geweldig. Prachtig land en alles goed geregeld."

  • Review van 10 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis naar Alaska met Askja was absoluut een topper. En nog beter dan we hoopten dat het zou worden. Alles klopte. Alles was goed geregeld. Er werd vooraf goed geluisterd naar onze wensen. Waardoor we een voorstel kregen wat inderdaad haalbaar is en bij ons past. Absoluut value for money om met hun te reizen! "

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »