Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.5 / 10

  • Review van 23 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis met veel afwisseling (cultuur, steden, natuur). De route leidt langs alle hoogtepunten van Chileens en Argentijns Patagonië. Wanneer een paar extra dagen worden ingelast krijg je de kans om meer te zien van bepaalde plaatsen en creëer je rustdagen in het vele reizen van plaats naar plaats. De optionele excursies zijn een echte aanrader; sommige excursies zijn ter plaatse goedkoper te boeken."

  • Review van 17 december 2018
    SCORE: 5/5

    "Goed georganiseerde reis"

  • Review van 5 november 2018
    SCORE: 5/5

    "heb ik al verteld"

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Super bijzondere ervaring aan het andere uiteinde van de wereld"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Veel van de highlights van Australie in 21 dagen met aandacht voor de natuur en cultuur en voor ieder wat wils!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Canada, Yukon en Alaska winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 21 mei 2019
    SCORE: 2/5

    "het is dat ik zelf onwijs veel zelf heb geregeld, en alleen de body van de reis door Askja hebben laten verzorgen, maar ook daarbij had ik meer input/meedenken van Askja verwacht."

  • Review van 16 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Land met een schitterende natuur."

  • Review van 8 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Als je van de natuur houdt is dit echt een super vakantie. Prachtige bossen, veel meren, beekjes en watervallen en wij hadden het geluk dat we heel veel wild hebben gezien."

Lees meer reviews van Canada, Yukon en Alaska winterreizen »


Chili gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 3 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeker aan te raden!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Product Chili? De vraagstelling is al merkwaardig. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Super mooi land met veel diversiteit. Prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen met als hoogtepunt Torres del Paine. Behalve Torres del Paine nog niet heel toeristisch. De tocht door het Lake district is prachtig, ongerept en zeker de moeite waard. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 9.9 / 10

  • Review van 6 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Prachtige reis, goede informatie vooraf, goede hotels, alleen hotel 62n voldeed niet helemaal."

  • Review van 28 mei 2019
    SCORE: 5/5

    "Een aanrader voor wie van Scandinavië houdt. Nu heb ik wel geluk gehad met het weer en dus (behalve onderstaande opmerking) kon ik alles bezoeken wat ik wou zien. Eigen aan het land, en niet aan uw dienstverlening; Ietwat minder was dat een aantal Points of Interest (nationaal museum annex openlucht, grotere kerken) gesloten waren wegens toeristisch seizoen nog net niet begonnen. Blijkbaar is er een trend om ongezien hoge toegangsgelden aan te rekenen aan het begin van sommige wandelpaden. Het onderhoud ervan is inderdaad nogal duur wegens sleet en dus OK als men er een ganse dag kan rondtrekken en het ganse gebied kan aandoen. Voor korte bezoeken is 200 DKK aan de hoge kant. Eén keer heb ik betaald, de tweede keer ben ik niet binnengewest omdat de tijd die ik er kon besteden te kort was. "

  • Review van 20 mei 2019
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch! Mooie natuur, erg rustig, aardige mensen en heel veel schapen"

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 20 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij vonden ""IJsland, de 4 windstreken"" de meest complete reis die je voor het eerst in IJsland kan maken. Je leert het land op verschillende manieren kennen en stapt af en toe toch af van de meest platgetreden paden. Niet meteen de meest rustgevende reis, maar wel een heel indrukwekkende en inspirerende vakantie. "

  • Review van 18 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "het reisprogramma stak goed In elkaar, waardoor het heel goed mogelijk was om de verschillende hoogtepunten in zuid-west Ijsland te bezoeken."

  • Review van 12 juni 2019
    SCORE: 4/5

    "Leuke groepsreis, helaas af en toe te weinig tijd om alles op het gemak te kunnen bezichtigen..."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 20 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij vonden ""IJsland, de 4 windstreken"" de meest complete reis die je voor het eerst in IJsland kan maken. Je leert het land op verschillende manieren kennen en stapt af en toe toch af van de meest platgetreden paden. Niet meteen de meest rustgevende reis, maar wel een heel indrukwekkende en inspirerende vakantie. "

  • Review van 18 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "het reisprogramma stak goed In elkaar, waardoor het heel goed mogelijk was om de verschillende hoogtepunten in zuid-west Ijsland te bezoeken."

  • Review van 12 juni 2019
    SCORE: 4/5

    "Leuke groepsreis, helaas af en toe te weinig tijd om alles op het gemak te kunnen bezichtigen..."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 11 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Erg gaaf, een totaal andere wereld waar je in stapt. Leuke excursies en goed geregeld. Het huisje was prima en een leuke centrale eetzaal. "

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 4/5

    "ik was al 15 jaar niet meer op vakantie geweest, en in die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar ik moet zeggen, dat ik de smaak weer te pakken heb, en zeker askja nog vaker nodig zal hebben, om een mooie reis te boeken."

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie omgeving, moet je een keer gedaan hebben!"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "We hadden meer tijd moeten nemen in het mooie landschappelijke Damaraland en de Sossusvlei"

  • Review van 15 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Zie eerder gemaakte opmerkingen over accommodaties"

  • Review van 28 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Geweldig mooi land met een overweldigende hoeveelheid aan natuurschoon en wilde dieren."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 20 mei 2019
    SCORE: 3/5

    "Drukker dan verwacht. Toch een prima vakantie bestemming."

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "deskundigheid en snelle beantwoording van vragen"

  • Review van 21 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Mooi relaxte vakantie in een land met bijzondere natuur , weinig verkeer en goede wegen. Met name de kuststreken met hun bewoners waren voor ons uniek"

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 4 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie reis inclusief excursies. voldoende ruimte voor vrije invulling waardoor het vakantie gevoel optimaal is"

  • Review van 21 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Voor idereen die avontuurlijk is ingesteld, maar organisatorische werkzaamheden lastig vindt, kunnen wij Asjka Reizen van harte aanbevelen. Alles was keurig verzorgd. De informatie duidelijk. Echt prima!"

  • Review van 19 december 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is echt een prachtig land, voor wandelaars echt onbegrensd. Reizen met een kind van 1 jaar is ook prima te doen, houd er wel rekening mee dat de afstanden groot zijn en het reizen niet zo snel gaat omdat je gemiddeld 65 km/uur kan afleggen door de bergen. "

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 4 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie reis inclusief excursies. voldoende ruimte voor vrije invulling waardoor het vakantie gevoel optimaal is"

  • Review van 21 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Voor idereen die avontuurlijk is ingesteld, maar organisatorische werkzaamheden lastig vindt, kunnen wij Asjka Reizen van harte aanbevelen. Alles was keurig verzorgd. De informatie duidelijk. Echt prima!"

  • Review van 19 december 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is echt een prachtig land, voor wandelaars echt onbegrensd. Reizen met een kind van 1 jaar is ook prima te doen, houd er wel rekening mee dat de afstanden groot zijn en het reizen niet zo snel gaat omdat je gemiddeld 65 km/uur kan afleggen door de bergen. "

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 21 mei 2019
    SCORE: 2/5

    "het is dat ik zelf onwijs veel zelf heb geregeld, en alleen de body van de reis door Askja hebben laten verzorgen, maar ook daarbij had ik meer input/meedenken van Askja verwacht."

  • Review van 16 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Land met een schitterende natuur."

  • Review van 8 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Als je van de natuur houdt is dit echt een super vakantie. Prachtige bossen, veel meren, beekjes en watervallen en wij hadden het geluk dat we heel veel wild hebben gezien."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


Spitsbergen winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 18 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Er is maar een woord voor: Geweldig!!! Hier moet je geweest zijn. Het zeilschip maakte de reis heel speciaal. "

  • Review van 30 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer bijzondere en mooie reis! Het programma werd wel aangepast aan de weersomstandigheden, maar was zeker voldoende gevarieerd. Leuke groep en een er was een goed contact met de crew van het schip. 's Avonds een aantal zeer interessante lezingen door de reisleider/gids. Kortom: geweldig!!"

  • Review van 30 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Bij een reis naar een bestemming als dit is het schip waar je mee gaat van heel groot belang. Ik kende de *** al van een eerdere reis en omdat de vertrekdata en de prijs goed vielen viel de keus weer op de Plancius. Eigenlijk toeval. Prima crew, uitstekende verzorging, fijne grootte van het schip en gelukkig flexibiliteit van de kapitein en de expeditieleider om het reisschema ingrijpend om te gooien zodat we grote kans op ijsberen hadden (dit lukte gelukkig!!)."

Lees meer reviews van Spitsbergen winterreizen »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 21 mei 2019
    SCORE: 2/5

    "het is dat ik zelf onwijs veel zelf heb geregeld, en alleen de body van de reis door Askja hebben laten verzorgen, maar ook daarbij had ik meer input/meedenken van Askja verwacht."

  • Review van 16 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Land met een schitterende natuur."

  • Review van 8 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Als je van de natuur houdt is dit echt een super vakantie. Prachtige bossen, veel meren, beekjes en watervallen en wij hadden het geluk dat we heel veel wild hebben gezien."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 2 mei 2019
    SCORE: 5/5

    "Goede communicatie en organisatie. "

  • Review van 18 april 2019
    SCORE: 4/5

    "geweldige reis gehad die exact voldeed aan onze wensen"

  • Review van 17 december 2018
    SCORE: 4/5

    "Het overtrof onze verwachtingen. Een aantal punten hadden beter gekund en minder gehaast. Zie vorige punten. "

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »