Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.5 / 10

  • Review van 30 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Ik zou jullie aanraden om de reis van je leven te boeken bij askja. Prijs kwaliteit komt goed overeen. Helpen je bij persoonlijke wensen. Alles is aan te passen als je dat wilt. Mocht je meer informatie willen nemen ze echt de tijd voor je. "

  • Review van 24 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "zeer mooie en goed verzorgde reis"

  • Review van 9 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis van Melbourne naar Perth was prachtig. De reis kenmerkt zich niet door opvallende hoogtepunten, maar vooral door het reizen door het land, de vrijheid, de leuke ontmoetingen met Australiers en vooral 'no worries'. Uiteraard zijn er wel hoogtepunten zoals Great Ocean Drive. Grampions NP, de wijngebieden en natuurlijk alle prachtige baaien. "

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 14 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Het beviel ons erg goed, ook al konden wij niet veel wandelen. Indrukwekkende natuur. Met de auto: rij de buttercup routes en je ziet de mooiste dingen. neem de postboot naar Fugloy! Het leven is er eenvoudig, maar in Thorshavn is alles wat je maar wil. Mensen zijn overal aardig."

  • Review van 12 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis is zelf samengesteld waarbij Askja advies en suggesties heeft gegeven. Alles is goed geregeld zodat de reis zonder zorgen is verlopen."

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede indeling van de reis doordat je steeds twee dagen in een hotel blijft. Rij afstanden zijn klein zodat je heel de dag de tijd heb om van de eilanden te genieten. Hou wel goed de boottijden in de gaten. Faroer biedt vele wandelmogelijkheden en zo kan je ook dichtbij de puffend komen. Ga in gesprek met de locale's, ze kunnen je veel van de omgeving vertellen en zeker ook de mythe's en saga's vertellen. Wees je er van bewust dat er op de faroer nog op "" grienden"" gejaagd wordt. Dit is echt een volksfestijn. Het kan luguber zijn om te zien, maar het heeft ook een groot sociaal karakter."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 23 juni 2018
    SCORE: 4/5

    "Fijne reis, verrassende intieme accommodatie "

  • Review van 21 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Alles was prima voor elkaar Goed georganiseerd. Prima reisleider. Leuke groep."

  • Review van 13 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land! Er is heel veel moois te zien, aardige mensen, lekker eten, fantastische excursies te doen. Het wordt wel steeds drukker en duurder, dat vonden wij een heel groot verschil met 5 jaar geleden"

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 23 juni 2018
    SCORE: 4/5

    "Fijne reis, verrassende intieme accommodatie "

  • Review van 21 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Alles was prima voor elkaar Goed georganiseerd. Prima reisleider. Leuke groep."

  • Review van 13 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land! Er is heel veel moois te zien, aardige mensen, lekker eten, fantastische excursies te doen. Het wordt wel steeds drukker en duurder, dat vonden wij een heel groot verschil met 5 jaar geleden"

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 14 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 13 april 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 19 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Top reis. Houd rekening met matige wegen (we reizen uiteindelijk niet in Nederland), maar een geweldige natuur!!! "

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

  • Review van 8 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 27 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op maat gemaakte reis."

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

  • Review van 10 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben onze rondreis door NZ als zeer bijzonder ervaren. Onze reis in NZ duurde 30 dgn maar 1 tot 1,5 wk meer zou beter zijn geweest. Veel draait om watergerelateerde activiteiten hier op letten als je daar nietvan houdt."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 21 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "De routes zijn prachtig!"

  • Review van 30 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie reis naar Noorwegen, de lofoten en vesterålen!"

  • Review van 31 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een mooi land, prima infrastructuur en aangenaam om te verblijven"

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 21 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "De routes zijn prachtig!"

  • Review van 30 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie reis naar Noorwegen, de lofoten en vesterålen!"

  • Review van 31 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een mooi land, prima infrastructuur en aangenaam om te verblijven"

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 13 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Canada is prachtig. Mooie natuur, makkelijk te bereizen en erg vriendelijke mensen. "

  • Review van 6 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Leuke B&B's,goede organisatie,no problems at all."

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 13 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Canada is prachtig. Mooie natuur, makkelijk te bereizen en erg vriendelijke mensen. "

  • Review van 6 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Leuke B&B's,goede organisatie,no problems at all."

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »