Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.5 / 10

  • Review van 23 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis met veel afwisseling (cultuur, steden, natuur). De route leidt langs alle hoogtepunten van Chileens en Argentijns Patagonië. Wanneer een paar extra dagen worden ingelast krijg je de kans om meer te zien van bepaalde plaatsen en creëer je rustdagen in het vele reizen van plaats naar plaats. De optionele excursies zijn een echte aanrader; sommige excursies zijn ter plaatse goedkoper te boeken."

  • Review van 17 december 2018
    SCORE: 5/5

    "Goed georganiseerde reis"

  • Review van 5 november 2018
    SCORE: 5/5

    "heb ik al verteld"

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Super bijzondere ervaring aan het andere uiteinde van de wereld"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Veel van de highlights van Australie in 21 dagen met aandacht voor de natuur en cultuur en voor ieder wat wils!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Canada, Yukon en Alaska winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Was trouwens West Canada. Reis op maat gemaakt. "

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we iedereen aanraden als je van rust en isolatie houdt..."

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "West Canada is een super mooie omgeving"

Lees meer reviews van Canada, Yukon en Alaska winterreizen »


Chili gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 3 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeker aan te raden!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Product Chili? De vraagstelling is al merkwaardig. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Super mooi land met veel diversiteit. Prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen met als hoogtepunt Torres del Paine. Behalve Torres del Paine nog niet heel toeristisch. De tocht door het Lake district is prachtig, ongerept en zeker de moeite waard. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 9.6 / 10

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Een complete reis om de Faroer eilanden te ontdekken."

  • Review van 21 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Prachtige eilanden, met veel natuurschoon. We wilden al jaren naar deze bestemming en we hebben mede door de diverse pekken waar de huisjes lagen veel van de Faroer gezien. We waren blij dat we voor de huisjes gekozen hadden zodat we zelf onze aaltijden en ontbijt konden klaarmaken,want er was toch nog veel niet open (net nog voor het begin van het seizoen."

  • Review van 2 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Het is een heel erg mooi land, met fijne vriendelijke mensen. Het was gelukkig nog niet heel erg druk. Juist het feit dat er nog niet zoveel mensen zijn heeft toegevoegde waarde. Alles is goed te bereiken. De wandelroutes kunnen lastig te vinden zijn. Vooral wanneer het mistig is. Al met al hebben we een hele mooie vakantie gehad."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 31 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land, wat nog weinig toerisme kent. "

  • Review van 23 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Bijzondere reis met een paar kanttekeningen( zie eerdere opmerkingen) Als ik nu mensen adviseer... indien jong... 1 nacht eqi lodge... ( daar de verschillen in accomodatie iets beter aangeven) niet alle excursies ( aantal kan je bijna beter zelf doen... wandelingen) assiaat uit programma. "

  • Review van 15 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Groenland, een bijzonder bestemming en een ervaring welke we niet snel vergeten (mini Antarctica). WEeinig toeristen hetgeen een speciaal gevoel geeft. Indrukwekkend landschap met prachtig bloeiende vegetatie (juni).Schitterende wandelroutes vanuit Ilulissat en goed begaanbaar. De middernachtzon (en de middernacht cruise) was erg bijzonder en mag je zeker niet missen. Zorgwekkend waren de hoge temperaturen (> 15 graden!), voor Groenland ook ongekend. Hoe lang kunnen we nog van al dit ijs genieten... "

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 31 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land, wat nog weinig toerisme kent. "

  • Review van 23 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Bijzondere reis met een paar kanttekeningen( zie eerdere opmerkingen) Als ik nu mensen adviseer... indien jong... 1 nacht eqi lodge... ( daar de verschillen in accomodatie iets beter aangeven) niet alle excursies ( aantal kan je bijna beter zelf doen... wandelingen) assiaat uit programma. "

  • Review van 15 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Groenland, een bijzonder bestemming en een ervaring welke we niet snel vergeten (mini Antarctica). WEeinig toeristen hetgeen een speciaal gevoel geeft. Indrukwekkend landschap met prachtig bloeiende vegetatie (juni).Schitterende wandelroutes vanuit Ilulissat en goed begaanbaar. De middernachtzon (en de middernacht cruise) was erg bijzonder en mag je zeker niet missen. Zorgwekkend waren de hoge temperaturen (> 15 graden!), voor Groenland ook ongekend. Hoe lang kunnen we nog van al dit ijs genieten... "

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "IJsland is een fantastisch land. Zoveel mooie plekken gezien. We gaan zeker nog eens terug!"

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    ***

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben de reis IJsland - New York gedaan, wat prima is bevallen, maar een volgende keer zouden we de volgorde andersom doen."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "IJsland is een fantastisch land. Zoveel mooie plekken gezien. We gaan zeker nog eens terug!"

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    ***

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben de reis IJsland - New York gedaan, wat prima is bevallen, maar een volgende keer zouden we de volgorde andersom doen."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 11 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Erg gaaf, een totaal andere wereld waar je in stapt. Leuke excursies en goed geregeld. Het huisje was prima en een leuke centrale eetzaal. "

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 4/5

    "ik was al 15 jaar niet meer op vakantie geweest, en in die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar ik moet zeggen, dat ik de smaak weer te pakken heb, en zeker askja nog vaker nodig zal hebben, om een mooie reis te boeken."

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie omgeving, moet je een keer gedaan hebben!"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Namibië is een prachtig land om te reizen. "

  • Review van 27 juni 2019
    SCORE: 4/5

    "fijn land"

  • Review van 19 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "We hadden meer tijd moeten nemen in het mooie landschappelijke Damaraland en de Sossusvlei"

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 20 mei 2019
    SCORE: 3/5

    "Drukker dan verwacht. Toch een prima vakantie bestemming."

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "deskundigheid en snelle beantwoording van vragen"

  • Review van 21 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Mooi relaxte vakantie in een land met bijzondere natuur , weinig verkeer en goede wegen. Met name de kuststreken met hun bewoners waren voor ons uniek"

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "perfect - alleenhotel in bergen was minder"

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Zuid-Noorwegen is geweldig! Prachtige natuur en vergezichten! Prima accommodatie (maar probeer bij Jotunheimen aan de westkant een accommodatie te vinden; de oostkant is te ver weg en minder mooi)."

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Wat een prachtig land is Noorwegen! We hadden fijne, afwisselende huisjes op schitterende plekken."

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "perfect - alleenhotel in bergen was minder"

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Zuid-Noorwegen is geweldig! Prachtige natuur en vergezichten! Prima accommodatie (maar probeer bij Jotunheimen aan de westkant een accommodatie te vinden; de oostkant is te ver weg en minder mooi)."

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Wat een prachtig land is Noorwegen! We hadden fijne, afwisselende huisjes op schitterende plekken."

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Was trouwens West Canada. Reis op maat gemaakt. "

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we iedereen aanraden als je van rust en isolatie houdt..."

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "West Canada is een super mooie omgeving"

Lees meer reviews van Oost-Canada »


Spitsbergen winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Gezelschap op het schip was inderdaad klein en daardoor aangenaam."

  • Review van 18 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Er is maar een woord voor: Geweldig!!! Hier moet je geweest zijn. Het zeilschip maakte de reis heel speciaal. "

  • Review van 30 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer bijzondere en mooie reis! Het programma werd wel aangepast aan de weersomstandigheden, maar was zeker voldoende gevarieerd. Leuke groep en een er was een goed contact met de crew van het schip. 's Avonds een aantal zeer interessante lezingen door de reisleider/gids. Kortom: geweldig!!"

Lees meer reviews van Spitsbergen winterreizen »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 23 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Was trouwens West Canada. Reis op maat gemaakt. "

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "De reis voldeed aan onze verwachtingen en we merkten dat jullie specialist zijn in deze regio. Quirpon Island was een excursie die ons verbaasd heeft en die we iedereen aanraden als je van rust en isolatie houdt..."

  • Review van 20 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "West Canada is een super mooie omgeving"

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 2 mei 2019
    SCORE: 5/5

    "Goede communicatie en organisatie. "

  • Review van 18 april 2019
    SCORE: 4/5

    "geweldige reis gehad die exact voldeed aan onze wensen"

  • Review van 17 december 2018
    SCORE: 4/5

    "Het overtrof onze verwachtingen. Een aantal punten hadden beter gekund en minder gehaast. Zie vorige punten. "

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »