Nieuw-Zeeland

Land van Kiwi’s en Haka’s

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
 • Emerald Lakes, Tongariro National Park, Nieuw-Zeeland

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden en hooggebergtes, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte van zeven keer Nederland. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Lees verder...

Ontdek Nieuw Zeeland! In Nieuw Zeeland noemen ze zichzelf Kiwi’s. De mensen zijn vriendelijk en ontspannen. De oorspronkelijke bewoners, de Maori, noemen dit paradijs in de Stille Oceaan Aotearoa, het land van de langgerekte witte wolk. Nieuw-Zeeland weet haar bezoekers steeds weer te verrassen, een vakantie in Nieuw Zeeland is in alle opzichten uniek!

Reis naar Nieuw Zeeland en zie hoe de Maori’s trots zijn op hun land. Prachtige natuurparken bieden volop mogelijkheden voor wandelingen, kano- en fietstochten. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen of walvissafari’s zijn populaire activiteiten. Maak een rondreis door Nieuw Zeeland en ontdek deze unieke natuurbestemming!

Askja Reizen

Als echte Nieuw Zeeland kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Nieuw Zeeland. En natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Nieuw Zeeland.

Wilt u zelf uw rondreis naar Nieuw Zeeland samenstellen, een van onze autoreizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie naar Nieuw Zeeland opnemen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis door Nieuw Zeeland of leg ons uw wensen voor.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Nieuw-Zeeland
Annelies Steentjes Reisexpert

Als ik aan Nieuw-Zeeland denk, dan zijn dat bergen met besneeuwde bergtoppen, heldere blauwe meren en de stilte. Nieuw-Zeeland is mijn nummer één bestemming, als wandelliefhebber kan ik hier echt mijn hart ophalen.

Reviews - gemiddelde score voor Nieuw-Zeeland: 9.2/10

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 9 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 2 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Zeer mooi land, vriendelijke mensen en veel wijn...."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 9 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 16 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Dat ik vier en geen vijf sterren geef ligt meer aan het land dan aan de reis op zich. Hoe prachtig en bijzonder het land ook is en hoe geslaagd onze vakantie daar,...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 30 december 2016
   SCORE: 5/5

   "We zijn gewoon hartstikke tevreden en hebben een hele mooie reis gehad."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Stoneleigh
Impression
Employee
Sterren kijken
Impression
Employee
Tongariro Alpine Crossing
Impression
Employee
IJswandeling
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.