Nieuw-Zeeland

Land van Kiwi’s en Haka’s

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
 • Emerald Lakes, Tongariro National Park, Nieuw-Zeeland

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden en hooggebergtes, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte van zeven keer Nederland. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop. Lees verder...

Ontdek Nieuw Zeeland! In Nieuw Zeeland noemen ze zichzelf Kiwi’s. De mensen zijn vriendelijk en ontspannen. De oorspronkelijke bewoners, de Maori, noemen dit paradijs in de Stille Oceaan Aotearoa, het land van de langgerekte witte wolk. Nieuw-Zeeland weet haar bezoekers steeds weer te verrassen, een vakantie in Nieuw Zeeland is in alle opzichten uniek!

Reis naar Nieuw Zeeland en zie hoe de Maori’s trots zijn op hun land. Prachtige natuurparken bieden volop mogelijkheden voor wandelingen, kano- en fietstochten. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen of walvissafari’s zijn populaire activiteiten. Maak een rondreis door Nieuw Zeeland en ontdek deze unieke natuurbestemming!

Askja Reizen

Als echte Nieuw Zeeland kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Nieuw Zeeland. En natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Nieuw Zeeland.

Wilt u zelf uw rondreis naar Nieuw Zeeland samenstellen, een van onze autoreizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie naar Nieuw Zeeland opnemen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis door Nieuw Zeeland of leg ons uw wensen voor.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Nieuw-Zeeland
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Stewart Island is heel bijzonder. Als wandelaar en vogelliefhebber kom je er goed aan je trekken. Ook de kiwi’s huizen hier. Paradijs!

Reviews - gemiddelde score voor Nieuw-Zeeland: 9.2/10

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 9 februari 2016
   SCORE: 4/5

   "4.5 sterren. Zeer intensieve beleving van alles wat het land te bieden heeft en daarnaast heel veel lol met de adventure activiteiten."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 28 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Wij vonden Nieuw-Zeeland een geweldig land om een paar weken in rond te reizen. Mensen zijn ontzettend vriendelijk, de natuur is er nog zo ongerept mooi en je kunt...

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 9 februari 2016
   SCORE: 4/5

   "4.5 sterren. Zeer intensieve beleving van alles wat het land te bieden heeft en daarnaast heel veel lol met de adventure activiteiten."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 2 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Zeer mooi land, vriendelijke mensen en veel wijn...."

  • Nieuw-Zeeland
   Review van 7 maart 2016
   SCORE: 3/5

   "Betere info over de accommodaties. Reis is verder prima, ik heb veel gezien. Ik zou ook wat duidelijker zijn over hoeveel tijd je in de bus zit. Toch regelmatig...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Stoneleigh
Impression
Employee
Sterren kijken
Impression
Employee
Tongariro Alpine Crossing
Impression
Employee
IJswandeling
Impression

Afbeeldingen (1/11)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.