Lapland

Het betoverende Noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Hondensledetocht
 • Noorderlicht met gezellig kampvuur
 • Op pad met de husky's

In het Noorden van Finland vindt u de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. In de winter is Lapland een geweldige bestemming voor diegenen die van een actieve sneeuw vakantie houden. Lees verder...

Ontdek Lapland in de winter! De uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren zijn dan bedekt met een dikke laag sneeuw. Askja heeft een ruim aanbod Lapland reizen in Fins Lapland. Laat u in Finland betoveren door sneeuw en ijs, tijdens een fantastische vakantie in Lapland met activiteiten als een huskytocht of een sneeuwscootertocht.

De kans om tijdens een wintervakantie in Finland het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Stelt u zich voor: het serene witte landschap, de dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, en de oorverdovende stilte. Kunt u nog wachten om naar Lapland te gaan?

Askja Reizen

Als echte Finland kenner hebben wij een groot aanbod individuele reizen naar Lapland. U kunt Finland ook combineren met een reis naar Noorwegen of Zweden.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie opnemen of het Noorderlicht zien? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Lapland kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw Finland wintervakantie. Zij hebben Lapland vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Lapland. Askja heeft naast een uitgebreid aanbod aan Lapland reizen ook reizen in de winter naar Noorwegen, Zweden en IJsland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Lapland
Kim Haarbrink Reisexpert

Als dierenliefhebber vind ik het fantastisch om in Finland een huskytocht te maken. Je ziet echt dat de honden plezier hebben in het rennen.

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 8.9/10

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Goede voorbereiding en veel uitrusting geboden. Erg leuk en avontuurlijk!"

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 3/5

   "Leuke sportieve reis naar Fins Lapland"

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "onze reis voldeed aan onze verwachtingen"

  • Lapland
   Review van 23 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Heldere en eerlijke informatie over de reizen. Niet voor verrassingen komen te staan daardoor. En de reizen die Askja, in ons geval in Fins Lapland, organiseert...

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 3/5

   "Leuke sportieve reis naar Fins Lapland"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Rauw
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression

Afbeeldingen (1/14)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.