Lapland

Het betoverende Noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht met gezellig kampvuur
 • Op pad met de husky's

In het Noorden van Finland vindt u de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. In de winter is Lapland een geweldige bestemming voor diegenen die van een actieve sneeuw vakantie houden. Lees verder...

Ontdek Lapland in de winter! De uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren zijn dan bedekt met een dikke laag sneeuw. Askja heeft een ruim aanbod Lapland reizen in Fins Lapland. Laat u in Finland betoveren door sneeuw en ijs, tijdens een fantastische vakantie in Lapland met activiteiten als een huskytocht of een sneeuwscootertocht.

De kans om tijdens een wintervakantie in Finland het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Stelt u zich voor: het serene witte landschap, de dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, en de oorverdovende stilte. Kunt u nog wachten om naar Lapland te gaan?

Askja Reizen

Als echte Finland kenner hebben wij een groot aanbod individuele reizen naar Lapland. U kunt Finland ook combineren met een reis naar Noorwegen of Zweden.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie opnemen of het Noorderlicht zien? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Lapland kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw Finland wintervakantie. Zij hebben Lapland vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Lapland. Askja heeft naast een uitgebreid aanbod aan Lapland reizen ook reizen in de winter naar Noorwegen, Zweden en IJsland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product manager Lapland
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Ingrediënten: een heldere, koude nacht, een beetje geluk en wat geduld. Het resultaat: Aurora Borealis. Een schouwspel dat je nooit zult vergeten. Gratis!

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 9.1/10

  • Lapland
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "Een heerlijke ervaring. De stilte van de natuur. Tot rust komen door de avond die snel indaalt en de Finnen die geen haast hebben :)"

  • Lapland
   Review van 29 maart 2016
   SCORE: 3/5

   "Plus: de belevenis, hotel, deskundigheid begeleiding Min: kwaliteit materiaal, klimaatbeheersing hut (een heel verhaal, evt telef toe te lichten), info vooraf onvoldoende,...

  • Lapland
   Review van 13 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Wij vonden het n zeer mooie en bijzondere ervaring. 1 vrije dag is voldoende, dus ik zou een 6 daagse reis aanraden of nog n dag in Ijshotel. Alle excursies waren...

  • Lapland
   Review van 9 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "goede organisatie, prima hotel Herkko enfin excursies, te lenen winteroutfit prima en ski uitrusting!"

  • Lapland
   Review van 4 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Lapland is schitterend, de mensen nuchter en behulpzaam. De natuur is onbeschrijfelijk mooi. Let op, het is geen goedkoop land. Activiteiten duur maar het zijn...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Rauw
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.