Lapland

Het betoverende Noorden van Finland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht met gezellig kampvuur
 • Op pad met de husky's

In het Noorden van Finland vindt u de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. In de winter is Lapland een geweldige bestemming voor diegenen die van een actieve sneeuw vakantie houden. Lees verder...

Ontdek Lapland in de winter! De uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren zijn dan bedekt met een dikke laag sneeuw. Askja heeft een ruim aanbod Lapland reizen in Fins Lapland. Laat u in Finland betoveren door sneeuw en ijs, tijdens een fantastische vakantie in Lapland met activiteiten als een huskytocht of een sneeuwscootertocht.

De kans om tijdens een wintervakantie in Finland het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Stelt u zich voor: het serene witte landschap, de dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw, en de oorverdovende stilte. Kunt u nog wachten om naar Lapland te gaan?

Askja Reizen

Als echte Finland kenner hebben wij een groot aanbod individuele reizen naar Lapland. U kunt Finland ook combineren met een reis naar Noorwegen of Zweden.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw vakantie opnemen of het Noorderlicht zien? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Lapland kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw Finland wintervakantie. Zij hebben Lapland vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Lapland. Askja heeft naast een uitgebreid aanbod aan Lapland reizen ook reizen in de winter naar Noorwegen, Zweden en IJsland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Lapland
Chantal Borgers Reisexpert

Finland vind ik een fantastische winterbestemming! Ik ben dol op hondensledetochten, sneeuwscootertochten en het maken van sneeuwschoenwandelingen. En het Noorderlicht maakt mijn reis compleet.

Reviews - gemiddelde score voor Lapland: 9.1/10

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Net als onze IJslandrondreis 3 jaar geleden, was ook deze vakantie in Fins Lapland weer prima geregeld. De activiteiten waren zoals beschreven op de site/in de...

  • Lapland
   Review van 8 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Lapland in de winter is een speciale ervaring. Prachtige natuur onder een dik sneeuwtapijt..."

  • Lapland
   Review van 13 januari 2017
   SCORE: 3/5

   "Goed: excursies, begeleiding ter plaatse, uitrusting / kleding die verstrekt wordt. Minder goed tot slecht: schoonmaak kamers, alertheid bevriezing deelnemers,...

  • Lapland
   Review van 4 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Lapland is schitterend, de mensen nuchter en behulpzaam. De natuur is onbeschrijfelijk mooi. Let op, het is geen goedkoop land. Activiteiten duur maar het zijn...

  • Lapland
   Review van 16 februari 2017
   SCORE: 5/5

   "Zoek je rust, avontuur, natuur en sneeuw dan zit je in Lapland helemaal op de goede plek! Wat een fantastische plek om tot rust te komen."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Overnachten in een wildernishut
Impression
Employee
Rauw
Impression
Employee
Hondensledetocht
Impression
Employee
Afkoelen in een ijswak
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.