Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Door Alaska reizen is reizen langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis Alaska betekent oog in oog staan met de oneindige wildernis! Lees verder...


Uw Alaska vakantie voelt als een constante ontmoeting met moeder natuur in haar puurste vorm. Dit kleine en bijzondere stukje Amerika grenst in het Oosten aan Canada en is omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. Het water in Alaska krioelt van het leven, u vindt hier de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. Deze kunnen zomaar op uw pad verschijnen tijdens uw rondreis Alaska. De winters in Alaska zijn donker en koud, terwijl in de zomer de zon niet ondergaat en het rond de 20 graden is.

Door Alaska reizen kan op vele manieren. Welke manier u ook kiest, wij garanderen u dat Alaska u zal raken en zonder twijfel toegevoegd kan worden aan uw mooiste reisherinneringen. 

Een rondreis Alaska kan goed gecombineerd worden met YukonCanada en zelfs IJsland! Laat u verrassen door onze reisexperts.

Askja Reizen
Onze Alaska reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Alaska. Liever mee met een (internationale) groepsreis? Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska.

Wilt u zelf uw vakantie Alaska samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Alaska rondreis of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Alaska. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Alaska bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Alaska
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Alaska is voor mij, qua natuur, de overtreffende trap! De spreekwoordelijke buitencategorie. Geweldig om hier oog in oog te staan met een grizzly beer en de uitgestrektheid van het landschap te ervaren.

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.10/10

  • Alaska
   Review van 7 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Geweldige bestemming ook in combinatie met Yukon! De reisperiode van 25-08 t/m 18-09-2016 was erg goed gekozen. Prachtig weer gehad met slechts 2 dagen regen. De...

  • Alaska
   Review van 6 september 2016
   SCORE: 5/5

   "Zie eerdere reactie:De reis heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen! Wij hebben Alaska goed leren kennen met haar natuur, uitgestrektheid en bevolking."

  • Alaska
   Review van 29 augustus 2016
   SCORE: 5/5

   "onze zelf ineengeknutselde reis in dankzij de professionele raad en advies van Askja een echte droomreis geworden . Askja is een echte aanrader als reisorganisatie"

  • Alaska
   Review van 26 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "goede balans verschillende bestemmingen"

  • Alaska
   Review van 18 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "Een mooie, afwisselende reis door een in vele opzichten nog ongerepte natuur."

  • Alaska
   Review van 16 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "Het is heerlijk om door de wijdse natuur van Alaska te reizen en te genieten van het vrije gevoel dat dit veroorzaakt, waarbij de noodzakelijke voorzieningen zoals...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression
Employee
Harding Icefield Trail
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.