Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kariboe in Denali National Park
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Door Alaska reizen is reizen langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis Alaska betekent oog in oog staan met de oneindige wildernis! Lees verder...

Uw Alaska vakantie voelt als een constante ontmoeting met moeder natuur in haar puurste vorm. Dit kleine en bijzondere stukje Amerika grenst in het Oosten aan Canada en is omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. Het water in Alaska krioelt van het leven, u vindt hier de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. Deze kunnen zomaar op uw pad verschijnen tijdens uw rondreis Alaska. De winters in Alaska zijn donker en koud, terwijl in de zomer de zon niet ondergaat en het rond de 20 graden is.

Door Alaska reizen kan op vele manieren. Welke manier u ook kiest, wij garanderen u dat Alaska u zal raken en zonder twijfel toegevoegd kan worden aan uw mooiste reisherinneringen. 

Een rondreis Alaska kan goed gecombineerd worden met Yukon, Canada en zelfs IJsland! Laat u verrassen door onze reisexperts.

Askja Reizen
Onze Alaska reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Alaska. Liever mee met een (internationale) groepsreis? Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska.

Wilt u zelf uw vakantie Alaska samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Alaska rondreis of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Alaska. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Alaska bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Alaska
Daphne Lans Reisexpert

Ik ging beren kijken met Emerald Air. De vlucht alleen al: laagvliegend in een gerestaureerde DeHavilland Beaver. En toen, op 5 meter afstand, een beer met kind. Ge-wel-dig!

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.10/10

  • Alaska
   Review van 26 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "een evenwichtige natuurreis op maat."

  • Alaska
   Review van 5 juli 2016
   SCORE: 4/5

   "Goed geplande reis met een paar kanttekeningen "

  • Alaska
   Review van 7 augustus 2015
   SCORE: 5/5

   "Alles was tot in de details goed geregeld. Geen enkel verbeterpunt is aan te geven."

  • Alaska
   Review van 2 juli 2015
   SCORE: 5/5

   "Zie feedback eerder gegeven"

  • Alaska
   Review van 18 augustus 2015
   SCORE: 5/5

   "GEFELICITEERD met jullie reisorganisatie en de werking ervan. Jullie bezorgden ons een onvergetelijke reis naar Alaska met ongekende ervaringen. Het was een heel...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Verser dan vers
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 19 nov
Locatie: Arnhem
Informatiedag Alaska

Aanmelden

zaterdag 28 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Alaska

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.