Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kariboe in Denali National Park
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Alaska heeft de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit 1 gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Alaska is een land van superlatieven. Lees verder...

Ontdek Alaska!
In Alaska zijn de bergen hoger en machtiger, de gletsjers ijziger, de bermen kleuriger dan u ooit gezien heeft en het wild kan in Alaska zomaar op uw pad verschijnen. Een Alaska vakantie is in alle opzichten uniek!

Reis naar Alaska en zie hoe het water krioelt van het leven, zoals de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. De winters zijn donker en koud, in de zomer gaat de zon nooit onder en is het rond de 20 graden. Reis naar Alaska en ontdek dit wilde land, deze unieke natuurbestemming!

Niet alleen op reis? 
Als echte Alaska kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Alaska. Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. 


Askja Reizen
Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska. Uw reis naar Alaska is ook prima te combineren met een bezoek aan de Yukon in Canada. Breid uw Alaska reis uit naar een rondreis Alaska en Yukon. 


Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor. 

Een van onze Alaska kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Alaska. Zij hebben Alaska vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Senior Productmanager Alaska
Karin Tolsma Senior Productmanager

Ik maakte de berenexcursie per bushplane naar Katmai National Park. We landden gewoon op het strand van Hallo Bay waar ik vanuit de lucht al 12 grizzly ’s had zien lopen.

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.9/10

  • Alaska
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Zolang men in het 'bereisbaar' gebied blijft is het aanbod en de voorbereiding super. Askja biedt ook voldoende mogelijkheden en budgetten om aan te passen aan...

  • Alaska
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 4/5

   "Bij Askja verkopen ze gespecialiseerde reizen. Met name voor Alaska zijn zij zeer goed op de hoogte van mogelijkheden en excursies. Een aanrader."

  • Alaska
   Review van 26 juli 2016
   SCORE: 5/5

   "Droomreis, onvergetelijk en waanzinnig mooi!"

  • Alaska
   Review van 28 juli 2016
   SCORE: 5/5

   "Goede organisatie, goede documentatie."

  • Alaska
   Review van 1 augustus 2016
   SCORE: 5/5

   "Geweldige 4 weken vakantie gehad met als hoogtepunten de 2 tochten naar Katmai NP, Knik Glacier Boat Tour en de Kenai Fjord Tour."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Verser dan vers
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 9 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Alaska

Aanmelden

zaterdag 19 nov
Locatie: Arnhem
Informatiedag Alaska

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.