Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kariboe in Denali National Park
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Door Alaska reizen is reizen langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis Alaska betekent oog in oog staan met de oneindige wildernis! Lees verder...

Uw Alaska vakantie voelt als een constante ontmoeting met moeder natuur in haar puurste vorm. Dit kleine en bijzondere stukje Amerika grenst in het Oosten aan Canada en is omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. Het water in Alaska krioelt van het leven, u vindt hier de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. Deze kunnen zomaar op uw pad verschijnen tijdens uw rondreis Alaska. De winters in Alaska zijn donker en koud, terwijl in de zomer de zon niet ondergaat en het rond de 20 graden is.

Door Alaska reizen kan op vele manieren. Welke manier u ook kiest, wij garanderen u dat Alaska u zal raken en zonder twijfel toegevoegd kan worden aan uw mooiste reisherinneringen. 

Een rondreis Alaska kan goed gecombineerd worden met Yukon, Canada en zelfs IJsland! Laat u verrassen door onze reisexperts.

Askja Reizen
Onze Alaska reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Alaska. Liever mee met een (internationale) groepsreis? Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska.

Wilt u zelf uw vakantie Alaska samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Alaska rondreis of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Alaska. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Alaska bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product Manager Alaska
Antonette Spaan Product Manager

Landen op de luchthaven van Anchorage voelt voor mij als thuis komen en reizen in Alaska doe ik steevast met een brede glimlach op mijn gezicht. Wanneer ik niet in Alaska ben, heb ik de rest van het jaar heimwee.

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.10/10

  • Alaska
   Review van 22 juli 2016
   SCORE: 4/5

   "Genoten van deze reis die in alle opzichten aan onze verwachting heeft voldaan."

  • Alaska
   Review van 27 juli 2015
   SCORE: 2/5

   "Als gezin met volwassen kinderen werden we niet correct,eerlijk en volwaardig behandeld.Dat je moet inleveren qua busplaatsen,kamers,medezeggingsschap in het verloop...

  • Alaska
   Review van 22 juli 2016
   SCORE: 4/5

   "Goede bestemming voor natuurliefhebbers en goed gekozen hotels"

  • Alaska
   Review van 15 juli 2015
   SCORE: 5/5

   "Supermooi land met fijne mensen. Het zijn Amerikanen maar zijn totaal anders. Ze zijn echter. En de mensen zijn oprecht trots op hun land. Wij zijn verliefd op...

  • Alaska
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Twee maal geboekt bij Askja, de eerste een B&B programma door west-Canada en de tweede een maatwerkreis door Alaska. Beiden waren zeer goed. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Verser dan vers
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 19 nov
Locatie: Arnhem
Informatiedag Alaska

Aanmelden

zaterdag 28 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Alaska

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.