Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kariboe in Denali National Park
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Alaska heeft de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit 1 gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Alaska is een land van superlatieven. Lees verder...

Ontdek Alaska!
In Alaska zijn de bergen hoger en machtiger, de gletsjers ijziger, de bermen kleuriger dan u ooit gezien heeft en het wild kan in Alaska zomaar op uw pad verschijnen. Een Alaska vakantie is in alle opzichten uniek!

Reis naar Alaska en zie hoe het water krioelt van het leven, zoals de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. De winters zijn donker en koud, in de zomer gaat de zon nooit onder en is het rond de 20 graden. Reis naar Alaska en ontdek dit wilde land, deze unieke natuurbestemming!

Niet alleen op reis? 
Als echte Alaska kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Alaska. Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. 


Askja Reizen
Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska. Uw reis naar Alaska is ook prima te combineren met een bezoek aan de Yukon in Canada. Breid uw Alaska reis uit naar een rondreis Alaska en Yukon. 


Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor. 

Een van onze Alaska kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Alaska. Zij hebben Alaska vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Alaska
Daphne Lans Reisexpert

Ik ging beren kijken met Emerald Air. De vlucht alleen al: laagvliegend in een gerestaureerde DeHavilland Beaver. En toen, op 5 meter afstand, een beer met kind. Ge-wel-dig!

Alaska
Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 8.9/10 68

  • Alaska
   Review van 12 juli 2016
   SCORE: 4/5

   "Lees het commentaar bij de rest van de vragen"

  • Alaska
   Review van 7 juli 2015
   SCORE: 4/5

   "Goeie vakantie gehad. Mooie dingen gezien en gedaan. Kennicott is een aanrader."

  • Alaska
   Review van 27 juli 2016
   SCORE: 5/5

   "Alaska is een droombestemming vanwege de ongeëvenaarde uitgestrektheid en prachtige natuur. M.b.v een auto is dit niet ten volle te beleven en moet je eigenlijk...

  • Alaska
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 3/5

   "Ik vond dat er net te weinig eigen ervaring bij de dames in Arnhem zat om goed te adviseren welke excursies wel of niet een must zijn in Alaska."

  • Alaska
   Review van 25 augustus 2015
   SCORE: 3/5

   "Mooie reis door Alaska die verwachtingen oversteeg."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Verser dan vers
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 9 okt
Locatie:
in het Askja kantoor: Izaak Evertslaan 1, 6814 JH in Arnhem

Aanmelden

zaterdag 19 nov
Locatie:
in het Askja kantoor: Izaak Evertslaan 1, 6814 JH in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.