Alaska

The Last Frontier

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Katmai National Park
 • Glenn Highway, Matanuska Valley

Door Alaska reizen is reizen langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis Alaska betekent oog in oog staan met de oneindige wildernis! Lees verder...


Uw Alaska vakantie voelt als een constante ontmoeting met moeder natuur in haar puurste vorm. Dit kleine en bijzondere stukje Amerika grenst in het Oosten aan Canada en is omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee. Het water in Alaska krioelt van het leven, u vindt hier de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. Deze kunnen zomaar op uw pad verschijnen tijdens uw rondreis Alaska. De winters in Alaska zijn donker en koud, terwijl in de zomer de zon niet ondergaat en het rond de 20 graden is.

Door Alaska reizen kan op vele manieren. Welke manier u ook kiest, wij garanderen u dat Alaska u zal raken en zonder twijfel toegevoegd kan worden aan uw mooiste reisherinneringen. 

Een rondreis Alaska kan goed gecombineerd worden met YukonCanada en zelfs IJsland! Laat u verrassen door onze reisexperts.

Askja Reizen
Onze Alaska reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Alaska. Liever mee met een (internationale) groepsreis? Onze Nederlandse groepsreis Alaska Natuurlijk is al jaren een topper in ons Alaska groepsreizen programma. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Alaska.

Wilt u zelf uw vakantie Alaska samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande Alaska rondreis of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Alaska. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Alaska bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Alaska.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Alaska
Lieke Wolfs Reisexpert

Een actieve dag afsluiten op het terras van de Talkeetna Alaskan Lodge en genieten van een ijskoud Alaskaans biertje met uitzicht op Mount Denali, het ultieme vakantiegevoel!

Reviews - gemiddelde score voor Alaska: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Alaska
   Review van 10 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Alaska
   Review van 11 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

  • Alaska
   Review van 6 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Als je van ongerepte natuur houdt moet je deze reis kiezen en er een aantal leuke excursies aan toe voegen. Werkelijk een beleving. Zeker een aanrader"

  • Alaska
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Een schitterend land en deze reis geeft op een gevarieerde manier (trein, auto, boot, bushplane) een prachtig beeld wat Alaska qua natuur en wildlife te bieden...

  • Alaska
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Kleine groepen is heel plezierig en ook de Nederlandssprekende reisleiding is ons goed bevallen"

  • Alaska
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is uitzonderlijk. Must do!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Ontbijten in Fairbanks
Impression
Employee
Into the Wild
Impression
Employee
Wrangell St. Elias N.P.
Impression
Employee
Harding Icefield Trail
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Alaska

Aanmelden

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Alaska

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.