Yukon

Larger Than Life

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Alaska Highway, Yukon
 • Tombstone Mountains

De Yukon Territory wordt vaak in één adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niks. Beide gebieden kunnen zich zeker met elkaar meten wat natuur en wild betreft. In één opzicht is de Yukon anders: de eenzaamheid overheerst hier. Lees verder...

Ontdek de Yukon! Puntjes die op de landkaart als een dorp zijn aangegeven, bestaan soms maar uit één gebouw en onverharde wegen eindigen vaak letterlijk in the middle of nowhere. 

De Yukon is op zijn mooist rond de eerste week van september: dan kleuren de bladeren fel geel/oranje, valt de eerste sneeuw en heb je de kans om het noorderlicht te zien. Een reis door de Yukon is in alle opzichten uniek! 

Askja Reizen

Als echte Yukon-kenner hebben wij een groot aanbod aan individuele rondreizen en groepsrondreizen naar Yukon. Natuurlijk hebben we ook campers in de Yukon. Kies voor een individuele reis naar de Yukon als je de uitgestrektheid van dit land wilt ervaren en reis af naar gebieden waar maar weinig andere reizigers je voorgingen.

De Yukon is ook prima te combineren met een rondreis Alaska. Breid je reis naar Yukon uit tot een rondreis Yukon en Alaska! Heb je liever een georganiseerde rondreis in een internationale groep? Ook daarvoor kun je bij Askja terecht.

Wil je zelf je vakantie in de Yukon samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of aanpassen, of een bijzondere excursie in je reis opnemen? Laat je inspireren door een bestaande reis of leg ons je wensen voor.

Een van onze Yukon-kenners maakt graag een reisvoorstel voor je met een aanbieding voor je reis naar Yukon. Ze hebben Yukon zelf bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale vakantie in de Yukon en Alaska!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Yukon
Iris Mijnsbergen Reisexpert

Yukon wordt niet voor niets “Larger than life” genoemd! Het landschap is ongerept en overweldigend mooi. Een indrukwekkende bestemming waarbij je natuur, cultuur en wildlife kunt combineren!

Reviews - gemiddelde score voor Yukon: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Yukon
   Review van 10 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Yukon
   Review van 11 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

  • Yukon
   Review van 6 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Als je van ongerepte natuur houdt moet je deze reis kiezen en er een aantal leuke excursies aan toe voegen. Werkelijk een beleving. Zeker een aanrader"

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Een schitterend land en deze reis geeft op een gevarieerde manier (trein, auto, boot, bushplane) een prachtig beeld wat Alaska qua natuur en wildlife te bieden...

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Kleine groepen is heel plezierig en ook de Nederlandssprekende reisleiding is ons goed bevallen"

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is uitzonderlijk. Must do!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Yukon Air Service
Impression
Employee
Dawson City
Impression
Employee
Dempster Highway
Impression
Employee
Signpost Forest
Impression

Afbeeldingen (1/6)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.