Yukon

Larger Than Life

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Alaska Highway, Yukon
 • Tombstone Mountains

De Yukon Territory wordt vaak in één adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niks. Beide gebieden kunnen zich zeker aan elkaar meten wat natuur en wild betreft. In één opzicht is de Yukon anders: de eenzaamheid overheerst hier. Lees verder...

Ontdek de Yukon! Puntjes op de landkaart die als een dorp zijn aangegeven, bestaan soms uit slechts één gebouw en onverharde wegen eindigen vaak letterlijk in the middle of nowhere.

De Yukon is op zijn mooist in de eerste week van september: de bladeren kleuren fel geel/oranje, de eerste sneeuw valt en u heeft de kans om het noorderlicht te zien. Een reis door de Yukon is in alle opzichten uniek!

Askja Reizen

Als echte Yukon kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsrondreizen naar Yukon. En natuurlijk hebben wij ook campers in de Yukon. Kies voor een individuele reis naar de Yukon als u de uitgestrektheid van dit land wilt ervaren en reis af naar gebieden waar slechts weinig andere reizigers u voorgingen.

De Yukon is ook prima te combineren met een rondreis Alaska. Breid uw Yukon reis uit naar een rondreis Yukon en Alaska. Heeft u liever een georganiseerde rondreis in een internationale groep? Ook daarvoor kunt u bij Askja terecht.

Wilt u zelf uw vakantie in de Yukon samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Yukon kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Yukon. Zij hebben Yukon bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in de Yukon en Alaska!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Yukon
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

De ongereptheid, grote variatie aan landschappen, stilte en eenzaamheid zijn voor mij dé kenmerken van de Yukon!

Reviews - gemiddelde score voor Yukon: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Yukon
   Review van 10 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Yukon
   Review van 11 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

  • Yukon
   Review van 6 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Als je van ongerepte natuur houdt moet je deze reis kiezen en er een aantal leuke excursies aan toe voegen. Werkelijk een beleving. Zeker een aanrader"

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Een schitterend land en deze reis geeft op een gevarieerde manier (trein, auto, boot, bushplane) een prachtig beeld wat Alaska qua natuur en wildlife te bieden...

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Kleine groepen is heel plezierig en ook de Nederlandssprekende reisleiding is ons goed bevallen"

  • Yukon
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Alaska is uitzonderlijk. Must do!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Yukon Air Service
Impression
Employee
Dawson City
Impression
Employee
Dempster Highway
Impression
Employee
Signpost Forest
Impression

Afbeeldingen (1/6)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.