Oost-Canada

Puurheid, ruige natuur en Franse invloeden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Algonquin Park, Ontario
 • IJsbergen vanaf Newfoundland
 • Petty Harbour

Canada is een land van contrasten. Bezoek de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. De combinatie van dit prachtige land met de gastvrije bevolking maakt je reis naar Oost-Canada onvergetelijk! Lees verder...

Breid je rondreis Oost-Canada uit met een walvisexcursie of geniet van de rust in een kleine lodge midden in de wildernis van Canada. Breng tijdens je rondreis Canada ook zeker een bezoek aan een kosmopolitische stad als Toronto of een charmante stad als Quebec City.

Oost-Canada is heel geschikt voor individuele autorondreizen en die bieden we dan ook in allerlei soorten aan. Onze Canada-reisexperts boeken de mooiste overnachtingen voor je in charmante B&B's, kleine hotels, Inns en cabins. Of wat dacht je van overnachten in een echte vuurtoren als onvergetelijke toevoeging aan je rondreis Oost-Canada! Canada is het land van de onbegrensde mogelijkheden: als je er eenmaal bent geweest, wil je zeker terug!

Combineer je vakantie in Canada met een bezoek aan Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Onze reisexperts vertellen je er alles over.

Askja Reizen
Onze Canada-reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van individuele Canada-reizen en maken daarbij gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Wil je zelf je vakantie naar Canada samenstellen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis Oost-Canada of leg je wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Canada. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol spelen. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor je. Ze hebben Canada meerdere keren bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale autorondreis.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Oost-Canada
Léonie van Rossem Reisexpert

Wat voor mij Nova Scotia zo bijzonder maakt is de diversiteit aan natuur, ruige kusten met hoge kliffen en kleine dorpjes. De Skyline Trail wandeling, waar je kans hebt om elanden te zien is hier echt een hoogtepunt.

Reviews - gemiddelde score voor Oost-Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Oost-Canada
   Review van 20 december 2017
   SCORE: 4/5

   "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

  • Oost-Canada
   Review van 24 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch""...

  • Oost-Canada
   Review van 19 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

  • Oost-Canada
   Review van 10 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Zeer diverse reis door de Rocky Mountains naar Vancouver Island. Practige natuur, wisselende weersomstandigheden. Veel wild gezien. De op maat geschreven vakantie...

  • Oost-Canada
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "we hebben een hele fijne reis gehad. Heel veel variatie en niet al te lange afstanden overbruggen. Erg relaxed. De accomodaties voldeden niet altijd aan de verwachtingen....

  • Oost-Canada
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "Product voldoet aan verwachtingen die je mag hebben na het lezen van de reisbeschrijving op internet."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Algonquin
Impression
Employee
Mennonieten
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Oost-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.