Oost-Canada

Puurheid, ruige natuur en Franse invloeden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lunenburg, Nova Scotia
 • Algonquin Park, Ontario
 • IJsbergen vanaf Newfoundland

Canada is een land van contrasten, bezoek de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. Dit prachtige land in combinatie met de gastvrije bevolking, maakt uw reis naar Oost-Canada onvergetelijk! Lees verder...

Breid uw rondreis Oost-Canada uit met een walvis excursie of geniet van de rust in een kleine lodge midden in de wildernis van Canada. Breng ook zeker een bezoek aan een kosmopolitische stad als Toronto of een charmante stad als Quebec City tijdens uw rondreis Canada.

Oost-Canada is uitermate geschikt voor individuele autorondreizen en deze bieden wij in allerlei soorten aan. Onze Canada reisexperts boeken de mooiste overnachtingen voor u in charmante B&B's, kleine hotels of Inns en cabins. Of wat dacht u van overnachten in een echte vuurtoren? Een onvergetelijke toevoeging aan uw rondreis Oost-Canada! Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, wilt u zeker terug!

Combineer uw vakantie Canada met een bezoek aan Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Onze reisexperts vertellen u er alles over.

Askja Reizen
Onze Canada reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Canada reizen en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Wilt u zelf uw vakantie Canada samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Oost-Canada of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Canada. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Canada meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale autorondreis.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Oost-Canada
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Persoonlijk ben ik niet zo van de steden. Maar een dagje in Quebec, daar mag je me voor wakker maken. Misschien wel omdat je zo mooi over de rivieren kan kijken vanuit de bovenstad.

Reviews - gemiddelde score voor Oost-Canada: 9.1/10

  • Oost-Canada
   Review van 17 oktober 2016
   SCORE: 1/5

   "slecht product omdat u niet levert wat de klant vraagt"

  • Oost-Canada
   Review van 10 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben de reis als grandioos ervaren. we hadden ook super geluk met het weer dus dat helpt natuurlijk ook. maar we hebben van begin tot eind genoten. zijn ook...

  • Oost-Canada
   Review van 7 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "prima is aankomen in Galgary en weer vertrekken uit Vancouver, dat scheelt veel km's rijden. Banf en Jasper prachtig mooi en interessant. Clearwater is leuk als...

  • Oost-Canada
   Review van 5 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Leuke afwisselende reis, goede mix van steden en natuur, leuke en afwisselende accommodatie"

  • Oost-Canada
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Deze combinatie van hooggebergte en de kust in Brits Columbia is voor natuurliefhebbers een geweldige ervaring. De keuze voor (zo veel asl mogelijk)m B&Bs is ons...

  • Oost-Canada
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "afgezien van bovenstaande kritische opmerkingen was west canada een goede keus. prachtig land, veel ruimte , indrukwekkende scenery."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Algonquin
Impression
Employee
Mennonieten
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.