Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Onze collega's op kantoor

Astrid Westers

IATA Expert
Spitsbergen, de Faeröer eilanden, Nieuw-Zeeland en Antarctica

Chloë Griffioen-Schipper

Backoffice & Administratie
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. 

Esmay van Wijngaarden-Peters

Backoffice
Spitsbergen, Antarctica, Nieuw-Zeeland, Yukon, Alaska, Oost- en West-Canada

Mijn bucketlist is eindeloos! Verborgen parels ontdekken in Canada, kamperen op de meest unieke plekken in Scandinavië en de zonsopgang en -ondergang bewonderen op IJsland.

Ilse van der Horst-Borghouts

Senior Productmanager
Noorwegen en Zweden

Tijdens mijn reizen kan ik optimaal genieten van rust en ruimte om me heen. Bij voorkeur in een Noors landschap. Mijn man en zoontje zijn ook helemaal enthousiast geworden na een heerlijke vakantie. Ik vertel je graag over de mooiste plekjes, routes en accommodaties. Ook word ik heel blij van eten en ben altijd op zoek naar bij voorkeur biologische recepten.

Joëlle Hosmus-Cobussen

Reisexpert
IJsland, Lapland en Zweden

Rust en ruimte in de natuur, daar word ik gelukkig van. IJsland, Canada en Lapland zijn mijn favoriete bestemmingen. De ongereptheid, stilte en het avontuurlijke trekken mij erg aan. Bij elke bocht die je rijdt weer denken, ‘wow!’. Plannen, organiseren en ontzorgen doe ik graag. En dit alles kan ik combineren bij Askja Reizen door prachtige reizen samen te stellen.

Manuela Sutmuller

Reisexpert
Oost- en West-Canada, Alaska, Spitsbergen, Lapland en Noord-Noorwegen

Reizen is voor mij mooie natuur, bijzondere ontmoetingen en stiekem ook heel erg genieten van lekker eten en drinken. Ik hoop dat enthousiasme over te kunnen brengen aan de Askja reizigers en dat ze op dezelfde manier genieten van onze reizen en bestemmingen als ik.

Marit Beumer

Backoffice
IJsland, Noorwegen, Zweden, Lapland en de Faeröer eilanden

Het onbekende ontdekken, dat is mijn droom. Een lange bucketlist, te weinig tijd om het allemaal waar te maken. Wie kent dit nou niet? Daarom vind ik het leuk om met reisplannen bezig te zijn, zo voelt het toch een beetje alsof ik er ben geweest. Achter de schermen maak ik jouw reizen graag waar! Verder sta ik graag op de ski’s in de sneeuw, vandaar dat ik me ook in bestemmingen kan vinden zoals Lapland, hier is zat te vinden in het winterseizoen!

Moniek Hofs

Backoffice
IJsland, Noorwegen en Lapland

Al van kleins af aan wilde ik maar wát graag de wereld ontdekken! Ruige natuur, een onbekende taal, een nieuwe cultuur en bergtoppen die de horizon lijken te verbergen – hoe meer plaatjes ik zag, hoe langer mijn verlanglijstje met nieuw te ontdekken bestemmingen werd (en nog altijd wordt). En hoe mooi is het om anderen te kunnen laten zien hoe indrukwekkend de wereld kan zijn?!

Nancy Albers

Hoofd Administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja & VNC. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van Local Hero Travel. Van alle markten thuis dus ;-)

Nathalie de Leeuw

Productmanager
Lapland

Mijn eerste ochtend in Lapland zal ik nooit vergeten. We stapten op de sneeuwscooter voor een tocht door het besneeuwde landschap waar de bomen op sneeuwpoppetjes leken. De lucht kleurde roze, oranje en paars. Vanaf dat moment was ik verliefd op Lapland en ik doe ik niets liever dan mooie reizen organiseren naar Lapland en vertellen waar je het beste naar toe kan gaan.

Nicolien Groeneveld

Reisexpert
IJsland, Lapland, Noorwegen en de Faeröer eilanden

Zelf mooie reizen maken en mensen hier over vertellen en enthousiasmeren, dat is wat ik het liefste doe! Ik houd van zowel natuur, cultuur, zon en sneeuw. Wat dat betreft heb ik al prachtige reizen mogen maken naar onder andere Lapland, IJsland en de Faeröer eilanden. Er is niets fijner dan mensen te kunnen helpen met het samenstellen van hun droomreis!

Richelle Albers

Backoffice
IJsland, Lapland, Noorwegen, Groenland en de Faeröer eilanden

Van kinds af aan weet ik dat ik in de reiswereld wil werken. Ik heb dan ook verschillende kanten mee mogen maken van de reiswereld, maar werken bij een touroperator als Askja Reizen maakt mij het meest gelukkig. Ik vind het heerlijk om de hele dag bezig te zijn met samenstellen van mooie reizen voor onze prachtige bestemmingen.

Suzanne Grem

Reisexpert
West-Canada

Elke keer als ik op reis ga denk ik, dit moet ik toch vaker doen. De wereld heeft zoveel mooie plekken en er valt nog zoveel prachtigs te zien! Ik hou van de uitgestrektheid van de natuur, de rust die er vanuit gaat, de dieren. Maar aan de andere kant hou ik ook van het bourgondische leven. Je kunt me erg blij maken met een heerlijk diner, een goed glas wijn en gezelligheid.

Tamara Stuijt

Junior Productmanager
IJsland, Nieuw-Zeeland, Alaska en West-Canada

Ik heb een passie voor reizen! En deze passie deel ik heel graag met anderen. Het liefst ben ik het hele jaar door op reis. Ik houd van afwisselende reizen met een perfecte mix van natuur, stad, cultuur, strand, activiteit en avontuur. Ik vind het leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Tessa Koops

Reisexpert
IJsland, Groenland, Lapland, Noorwegen en Zweden

Mens en natuur met elkaar verbinden, dat vind ik mooi! Welke manier is dan beter om dit te doen, dan door te reizen? Ik ben zelf praktisch opgegroeid op de Hoge Veluwe gezien mijn vader hier boswachter is. Houden van natuur is voor mij geen optie maar een gegeven. Later ging ik ook de grens over om andere natuurgebieden op te zoeken, zo is mijn liefde voor Scandinavië ontstaan.

Thijs Löwenthal

Online marketeer
IJsland en Lapland

Vulkanen, regenwouden, meren en gletsjers, ik vind het allemaal fantastisch. De natuur is waanzinnig! Maar ik houd er ook van om nieuwe culturen te ontdekken en om te zien hoe het leven ‘ergens anders’ gaat. Dat ik nu de hele dag met reizen bezig kan zijn, is daarom echt een cadeau.

Whiskey

Kantoorhond
Whiskyreizen naar Schotland

Ik ben Whiskey en ik mag regelmatig mee naar kantoor. Bij binnenkomst loop ik iedereen even langs zodat ze me een aai kunnen geven. Gewoon langs mij lopen gaat helaas niet, ik ga er namelijk altijd uitgebreid voor liggen om even lekker gekroeld te worden. Alhoewel ik denk dat ik me heel erg thuis zou voelen in al die landen waar zoveel schapen zijn, mag ik helaas nooit mee. Wel mag ik elke zomer met mijn gezin mee kamperen. Nou ja, zolang ze me maar meenemen vind ik het prima.

Reisleiders

Annette Seffelaar

Reisleider
IJsland

Hobby’s zijn o.a. IJsland, Frankrijk, verre reizen en fotograferen. Mijn favoriete vakantieland is IJsland, de combinatie van overweldigende natuur, volk en cultuur zijn voor mij onovertroffen. Van huis uit ben ik (bio)chemica en psycholoog.

Bart Pijpers

Reisleider
IJsland

In de zomer van 2002 kwam ik voor het eerst op IJsland. Ik was meteen verkocht. De weidse uitzichten, indrukwekkende watervallen, bijzondere vogels, gletsjers, oneindige lavavelden. Als leraar aardrijkskunde heb ik de luxe van een lange zomervakantie. Voor mij is dat het ideale moment om een groep reizigers dit prachtige land te laten zien.

Deon Slagter

Reisleider
IJsland

Ik ben in 2001 voor het eerst op IJsland geweest en sindsdien helemaal verkocht. Ik begeleid meestal 1 reis per jaar voor Askja, waarbij ik als Fysisch Geograaf veel over het landschap kan vertellen. Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat.

Dick Troost

Reisleider
IJsland

Ook na vele reizen blijft IJsland fascineren: het ruige weidse landschap, de kleuren. Geweldig! In mijn werkzame leven was ik docent Aardrijkskunde.

Dion van Groningen

Reisleider
IJsland

In 2005 komt een grote droom uit. Mijn eerste bezoek aan het ruige IJsland! Na 3 weken was de betovering compleet: de prachtige geschiedenis en cultuur, de enorme vergezichten en de buitengewone krachten van gletsjers, rivieren en lava hebben mij enthousiast gemaakt om te gaan gidsen. Ook in mijn dagelijkse leven als docent aardrijkskunde en auteur bij Noordhoff-uitgevers mag ik kinderen en volwassenen enthousiast maken voor dit magische land.

Fons Hoebink

Reisleider
IJsland

In 1975 heb ik voor het eerst IJsland bezocht en dat was het begin van een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In 2002 ben ik als reisleider voor Askja gaan werken. De geschiedenis van de Vikingen, de geologie, de bloemen- en plantenwereld zijn onderwerpen waar ik op mijn reizen graag over vertel. Ieder jaar is IJsland weer anders, want het blijft een land in beweging.

Hanneke Bink

Reisleider
IJsland

Ik vind het heel bijzonder om mensen dit fantastische land te laten zien en iets van mijn passie voor dit land over te brengen. Mijn andere baan is directeur van een basisschool. 1 Dag in de week werk ik als personal coach / teamcoach. Hobby's: IJsland en genieten van natuur.

Jac Geenen

Reisleider
IJsland

Reizen, actief buiten bezig zijn en samen natuur en cultuur beleven. Daar hou ik van. Het liefst in een land waar machtige vulkanen, gigantische gletsjers, desolate woestijnen, diepe fjorden en imposante watervallen het landschap bepalen. Daarom is het geweldig om groepsreizen voor Askja Reizen naar IJsland te mogen begeleiden. Sinds 2006 reis ik regelmatig met een gezellige groep door dit bijzondere land. Reis met mij mee en ik laat u de mooiste en adembenemende plekken van dit bijzondere land, van ijs en vuur, zien.

Joachim Rozemeijer

Reisleider
IJsland

Als Fysisch Geograaf geniet ik van de enorme dynamiek in het IJslandse landschap. Door de vulkanische activiteit, de gletsjers en het grillige weer ziet IJsland er elke keer anders uit. In het dagelijks leven werk ik bij Deltares aan onderzoek naar waterkwaliteit. Als reisleider zeg ik: IJsland wordt pas echt gaaf met een Fysisch Geograaf!

Leela Kraaijeveld

Reisleider
IJsland en Nieuw-Zeeland

Sinds 2004 kom ik regelmatig op IJsland. Meestal als reisleidster en daarnaast ook privé. IJsland is voor mij echt een land naar mijn hart. Puur en ongerept, woest en oer, kleurrijk en stil. En het maakt niet uit welk weertype je treft, het blijft een heerlijk land om te zijn.

Lex Schulte

Reisleider
IJsland

Sinds ik in 2001 voet op IJsland zette was ik meteen verkocht. De weidsheid, de mensen en de afwisseling hebben mij zo geraakt dat ik maar terug blijf komen. Eerst met een wandel / kampeer reis, later de avontuurlijke reizen en sinds ik vader ben geworden doe ik vooral een hotelreis. Naast het reizen ben ik een fanatieke (amateur) fotograaf en probeer ik die twee op IJsland te combineren, naast mijn dagelijkse werk in het onderwijs.

Lia Opdam

Reisleider
IJsland

In het dagelijks leven ben ik lifestyle coach. Toen ik in 1997 voor het eerst op IJsland kwam, viel ik als een blok voor het land en wilde ik er altijd naar toe en er alles van weten. Dus ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk meestal werkzaam voor Askja: bezig met het verzamelen van gegevens en wetenswaardigheden van IJsland en het liefst natuurlijk een reis leiden.

Liesbeth Rietveld

Reisleider
IJsland, Noorwegen

Sinds ik voor het eerst voet op IJslandse bodem zette in 2000, was ik meteen verk(n)ocht…. Ik zei mijn vaste baan op en werd reisleidster. Op IJsland uiteraard, maar ook Noorwegen en inmiddels vele andere landen. IJsland is mijn favoriete bestemming, vanwege de overweldigende ruige natuur.

Martine Bruin

Reisleider
IJsland

In 2007 heb ik voor drie maanden op een IJslandse boerderij gewoond en gewerkt. Nu werk ik als datavisualisatie consultant bij BAM en kom ik (bijna) elke zomer op IJsland: een ideale combinatie!

Sietske Carati

Reisleider
IJsland

Al heel vroeg wist ik het, ik moest en zou naar IJsland gaan! Waren het de gletsjers, de weidse landschappen, de geothermische activiteit? Ik weet het niet meer. Wel weet ik, dat sinds ik er in 1999 voor het eerst naar toe ben gereisd, ik er niet meer weg ben te slaan. Zomer of winter, privé of met groepen, ik geniet er keer op keer van. Als ik iets van mijn enthousiasme en passie voor dit land over kan dragen op mijn deelnemers, dan is voor mij de reis geslaagd!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.