Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onze collega's op kantoor

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice
Italië, Spanje

Mijn collega’s noemen mij ook wel ‘het zonnetje in huis’, doe mij dan ook maar een zonnige bestemming waar ik aan het strand, op een bedje met een cocktail in de hand kan liggen. Daarvan word ik nou echt gelukkig. Samen met Chloë ben ik team Backoffice!

Antoinette Bakker

General manager product
IJsland, Groenland, Faeröer, Noorwegen en Finland

Andere landen, gewoonten en landschappen vind ik mateloos boeiend. Een geluksvogel ben ik, dat ik al zoveel heb gereisd. Dan werk ik ook nog bij Askja en VNC, waardoor ik het hele jaar met reizen bezig ben. Ik vind het heerlijk om te regelen, organiseren en iedereen met plezier te laten werken. Zodoende ben ik bijna altijd vrolijk.

Balou

Huishond
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maak om iets te snoepen.

Carla Ebben

Senior Reisexpert & Supervisor Scandinavië
Noorwegen, Finland, IJsland, Groenland, Faeröer

Ik heb de leukste baan van de wereld, want ik mag reizen verkopen naar mijn favoriete bestemmingen Lapland, Noorwegen, IJsland, Faeröer en Groenland. Heb je plannen om een reis te gaan maken naar één van “mijn” bestemmingen , dan adviseer ik je graag en hoop ik dat je net zo enthousiast terug komt als ik.

Carolien Coenen

Reisexpert
IJsland, Finland en de Faeröer eilanden

Ik heb mijn hart verloren aan alle prachtige bestemmingen die Askja Reizen aanbiedt en in het bijzonder aan IJsland! Ik heb de leukste baan van de wereld, namelijk datgene organiseren waar iedereen het hele jaar naar uit kijkt: de vakantie!

Chantal Borgers

Reisexpert
IJsland, Noorwegen, Spitsbergen, Finland

Naast mijn passie voor reizen ben ik dol op dansen. Het is dan ook geen geheim dat ik tijdens mijn reizen altijd een gat in de lucht spring. Mijn reis is niet compleet zonder een bezoek aan een warmwater bron of sauna. Daarnaast vind ik het immense geluid van afbrokkelende ijsschotsen werkelijk fantastisch.

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. Daarvoor moet je bij mijn beste collega Amber zijn! Samen zijn wij Team Backoffice.

Eppo Steenhuisen

Directeur
Alaska, Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland

Ik lijd onder een lichte koffieverslaving die op reis in met name Alaska of Canada licht obsessieve vormen kan aannemen. Degene die daar wel eens koffie heeft geprobeerd weet waarom. Mijn kinderen vinden mijn fascinatie voor ontdekkingsreizigers 'wel grappig'. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven in de reiswereld gewerkt, je kunt dus gerust aannemen dat ik niets anders kan.

Esmay Peters

Reisexpert

Flora van Ralen-Joosten

Product Manager
IJsland, Groenland, Finland, Faeröer

IJsland heeft mijn hart gestolen. Ik ben gek op ongerepte ruige natuur, zwemmen in een warme bron en ik geniet van het lekkere eten zoals Skyr en verse vis!

Francien ten Hulscher

Allround Marketing en Systeem Expert
Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Ilse van der Horst-Borghouts

Product manager
Noorwegen, Lapland, Groenland en IJsland

Tijdens mijn reizen kan ik optimaal genieten van rust en ruimte om me heen. Bij voorkeur in een Noors landschap. Mijn man en zoontje zijn ook helemaal enthousiast geworden na een heerlijke vakantie. Ik vertel je graag over de mooiste plekjes, routes en accommodaties. Ook word ik heel blij van eten en ben altijd op zoek naar bij voorkeur biologische recepten.

Iris Mijnsbergen

Reisexpert
Alaska, Argentinië & Chili

Ik ben een eclipsjager; ik reis de wereld over om slechts 2 minuten totale zonsverduistering mee te maken! De afgelopen jaren ben ik daarvoor naar Amerika, China en Turkije geweest en voor 2019 staat mijn reis gepland naar Chili. Hoe ik reis maakt mij niet uit: ik kan heel erg genieten van een fijn hotel maar word ook helemaal blij als ik in een campertje twee weken door Alaska rijd.

Jennifer Pracht

Specialist Luchtvaart
IJsland, Canada, Singapore, Hongkong

Het liefst praat ik de hele dag over eten en reizen. Ik ben erachter gekomen dat ik dat prima kan combineren, bij voorkeur in Azië. Geef mij een fijn strand en een bord Som Tam en aan mij heb je geen kind meer. Ik werk al 17 jaar bij Askja en regel alles wat met vluchten en tickets te maken heeft. Je kunt er dus vanuit gaan dat ik regelmatig een vlucht naar een mooie bestemming voorbij zie komen en weer aan op reis gaan denk.. en aan eten natuurlijk.

Jesse ten Hoor

Online Marketeer
Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein diepvriespizzaatje.

Karin Tolsma

Senior Productmanager
Canada, Alaska, Oostkust VS en Antarctica, Spitsbergen en whiskyreizen naar Schotland

Als geboren Noord-Hollandse houd ik van rust en ruimte, van opkomende zon, stille stranden en het water. Niet gek dus dat ik helemaal blij word van onze kleinschalige cruises naar Antarctica, Spitsbergen of Groenland. Mijn collega’s vinden mijn directheid ook typisch Noord-Hollands, maar je weet in ieder geval altijd wat je aan me hebt!

Karin Wolf-Mackaaij

Reisexpert
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Canada

M’n collega’s zeggen dat ik nergens van in de stress raak. Ik ben de rust zelve, vrolijk en positief en ga niet snel een uitdaging uit de weg. Het ontdekken van mooie plekken -waar ook ter wereld- is mij op het lijf geschreven. Ik vier graag vakantie op de camping, maar met een rondreis door Australië maak je mij onwijs blij. Niets is mij te gek.

Kim Haarbrink

Reisexpert
IJsland, Fins en Zweeds Lapland, Noorwegen, Groenland, Faeröer eilanden

Sinds 2012 werk ik bij Askja reizen. Na een stage op IJsland ben ik met deze bestemming begonnen en inmiddels heb ik dat uitgebreid met Faeröer, Fins en Zweeds Lapland, Groenland en Noorwegen. Wanneer ik zelf op reis ga, kan het mij niet avontuurlijk genoeg zijn. ‘Mijn’ bestemmingen passen wat dat betreft goed bij mij.

Kirsten van Kaathoven

Reisexpert
IJsland, Finland en de Faeröer eilanden

Na bijna 3,5 jaar op IJsland te hebben gewoond noem ik deze bijzondere bestemming inmiddels mijn tweede thuis! Wanneer ik in IJsland ben vind je me terug in een van de vele verwarmde baden, in een hippe kroeg in Reykjavik of op een roadtrip door de fantastische natuur. Bij Askja reizen heb ik inmiddels mijn horizon mogen verbreden naar nóg meer fantastische bestemmingen zoals Lapland en de Faeröer eilanden.

Manuela Sutmuller

Reisexpert
Canada

Reizen is voor mij mooie natuur, bijzondere ontmoetingen en stiekem ook heel erg genieten van lekker eten en drinken. Ik hoop dat enthousiasme over te kunnen brengen aan de Askja reizigers en dat ze op dezelfde manier genieten van onze reizen en bestemmingen als ik.

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ
Egypte

Sinds 2017 verzorg ik de boekhouding en personeelsadministratie. Een heel leuke baan, mede door de gezellige sfeer op onze afdeling. Ik ben dol op Kerstmis en mijn collega’s zijn zo lief om dit 1 maand per jaar te gedogen: de liedjes, glitters en lichtjes. Maar het mooist zou zijn om eindelijk die trip naar Rovaniemi te kunnen maken en dat moet zeker lukken met die mooie reizen van Askja!

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van VNC, Local Hero Travel en VVAA QualityTime. Van alle markten thuis dus ;-)

Nancy te Winkel

Financieel medewerker
IJsland, Finland, Thailand en Brazilië

Inmiddels werk ik al bijna elf jaar bij Askja, ben begonnen toen ik 20 was en hoewel ik op de administratie werk, heb ik in de jaren dat ik hier zit al een hoop van de wereld mogen zien. Ik kan op reis echt genieten van mooie natuur, maar ook van leuke steden en een fijn strand!

Sander van Opstal

Directeur
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Saskia van der Meij

Product Manager Ver & Manager Touroperating
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, West-Canada, Alaska en Chili/Argentinië

Op een bestemming met bergen en ongerepte natuur voel ik me altijd intens blij. Ik breng het liefst zoveel mogelijk tijd buiten door met wandelen, kajakken en fietsen, maar ook in stilte een kudde olifanten observeren past bij me. De landen in mijn portfolio zijn me op het lijf geschreven!

Sylvia van der Ley

Reisexpert
Canada, Antarctica, Spitsbergen, Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Na jaren lang leiding te hebben gegeven aan reisbureaus ben ik bij Askja Reizen terecht gekomen waar ik mijn passie voor de bijzondere landen en mijn reiservaringen met klanten kan delen. 

Tamara Stuijt

Reisexpert
Nieuw-Zeeland, Alaska, West-Canada

Ik heb een passie voor reizen! En deze passie deel ik heel graag met anderen. Het liefst ben ik het hele jaar door op reis. Ik houd van afwisselende reizen met een perfecte mix van natuur, stad, cultuur, strand, activiteit en avontuur. Ik vind het leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Reisleiders

Adrie Meijer

Reisleider
IJsland

Als afgestudeerd Scandinavist (Zweeds en IJslands) heb ik mijn ziel en zaligheid verpand aan Scandinavië. Ik ga elk jaar naar IJsland om o.a. groepsreizen voor Askja te begeleiden. Ik houd oa van wandelen, paardrijden en vogels kijken.

Annette Seffelaar

Reisleider
IJsland

Hobby’s zijn o.a. IJsland, Frankrijk, verre reizen en fotograferen. Mijn favoriete vakantieland is IJsland, de combinatie van overweldigende natuur, volk en cultuur zijn voor mij onovertroffen. Van huis uit ben ik (bio)chemica en psycholoog.

Arnold Jansen

Reisleider
IJsland

In het dagelijks leven: gedetacheerd als hoofd Operations bij Zwitserleven. Ik ben auteur van de Wereldwijzer IJsland en heb een eigen webdesign bedrijf: hopelijk is binnenkort mijn website www.ijsland.nl weer in de lucht ...

Bart Pijpers

Reisleider
IJsland

In de zomer van 2002 kwam ik voor het eerst op IJsland. Ik was meteen verkocht. De weidse uitzichten, indrukwekkende watervallen, bijzondere vogels, gletsjers, oneindige lavavelden. Als leraar aardrijkskunde heb ik de luxe van een lange zomervakantie. Voor mij is dat het ideale moment om een groep reizigers dit prachtige land te laten zien.

Deon Slagter

Reisleider
IJsland

Ik ben in 2001 voor het eerst op IJsland geweest en sindsdien helemaal verkocht. Ik begeleid meestal 1 reis per jaar voor Askja, waarbij ik als Fysisch Geograaf veel over het landschap kan vertellen. Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat.

Dick Troost

Reisleider
IJsland

Ook na vele reizen blijft IJsland fascineren: het ruige weidse landschap, de kleuren. Geweldig! In mijn werkzame leven was ik docent Aardrijkskunde.

Diederik Hirschel

Reisleider
Alaska

Mensen meenemen in het genieten van de schoonheid van een land en zijn natuur is mijn drijfveer om reizen te leiden. De invulling die Askja daaraan geeft en Alaska met zijn ongereptheid sluiten daar naadloos op aan.

Dion van Groningen

Reisleider
IJsland

In 2005 komt een grote droom uit. Mijn eerste bezoek aan het ruige IJsland! Na 3 weken was de betovering compleet: de prachtige geschiedenis en cultuur, de enorme vergezichten en de buitengewone krachten van gletsjers, rivieren en lava hebben mij enthousiast gemaakt om te gaan gidsen. Ook in mijn dagelijkse leven als docent aardrijkskunde en auteur bij Noordhoff-uitgevers mag ik kinderen en volwassenen enthousiast maken voor dit magische land.

Fons Hoebink

Reisleider
IJsland

In 1975 heb ik voor het eerst IJsland bezocht en dat was het begin van een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In 2002 ben ik als reisleider voor Askja gaan werken. De geschiedenis van de Vikingen, de geologie, de bloemen- en plantenwereld zijn onderwerpen waar ik op mijn reizen graag over vertel. Ieder jaar is IJsland weer anders, want het blijft een land in beweging.

Hanneke Bink

Reisleider
IJsland

Ik vind het heel bijzonder om mensen dit fantastische land te laten zien en iets van mijn passie voor dit land over te brengen. Mijn andere baan is directeur van een basisschool. 1 Dag in de week werk ik als personal coach / teamcoach. Hobby's: IJsland en genieten van natuur.

Jac Geenen

Reisleider
IJsland

Reizen, actief buiten bezig zijn en samen natuur en cultuur beleven. Daar hou ik van. Het liefst in een land waar machtige vulkanen, gigantische gletsjers, desolate woestijnen, diepe fjorden en imposante watervallen het landschap bepalen. Daarom is het geweldig om groepsreizen voor Askja Reizen naar IJsland te mogen begeleiden. Sinds 2006 reis ik regelmatig met een gezellige groep door dit bijzondere land. Reis met mij mee en ik laat u de mooiste en adembenemende plekken van dit bijzondere land, van ijs en vuur, zien.

Joachim Rozemeijer

Reisleider
IJsland

Als Fysisch Geograaf geniet ik van de enorme dynamiek in het IJslandse landschap. Door de vulkanische activiteit, de gletsjers en het grillige weer ziet IJsland er elke keer anders uit. In het dagelijks leven werk ik bij Deltares aan onderzoek naar waterkwaliteit. Als reisleider zeg ik: IJsland wordt pas echt gaaf met een Fysisch Geograaf!

Judith van Bragt

Reisleider
IJsland

Mijn eerste pure natuurbelevingen ervoer ik lang geleden op IJsland. Nog steeds word ik intens geraakt door de prachtige landschappen en deel mijn liefde voor dit land graag met je.

Leela Kraaijeveld

Reisleider
IJsland en Nieuw-Zeeland

Sinds 2004 kom ik regelmatig op IJsland. Meestal als reisleidster en daarnaast ook privé. IJsland is voor mij echt een land naar mijn hart. Puur en ongerept, woest en oer, kleurrijk en stil. En het maakt niet uit welk weertype je treft, het blijft een heerlijk land om te zijn.

Lia Opdam

Reisleider
IJsland

In het dagelijks leven ben ik lifestyle coach. Toen ik in 1997 voor het eerst op IJsland kwam, viel ik als een blok voor het land en wilde ik er altijd naar toe en er alles van weten. Dus ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk meestal werkzaam voor Askja: bezig met het verzamelen van gegevens en wetenswaardigheden van IJsland en het liefst natuurlijk een reis leiden.

Liesbeth Rietveld

Reisleider
IJsland, Noorwegen

Sinds ik voor het eerst voet op IJslandse bodem zette in 2000, was ik meteen verk(n)ocht…. Ik zei mijn vaste baan op en werd reisleidster. Op IJsland uiteraard, maar ook Noorwegen en inmiddels vele andere landen. IJsland is mijn favoriete bestemming, vanwege de overweldigende ruige natuur.

Linda Rockx

Reisleider
IJsland en Alaska

Bioloog met als grootste hobby 'buiten spelen'. Sinds mijn eerste bezoek aan IJsland in 2008 heb ik het streven die prachtige eiland jaarlijks te bezoeken. Naast het grillige en vurige landschap van IJsland heb ik mijn hart ook verloren aan de ongerepte natuur en het wildleven in Alaska. In de winter werk ik als hondensledegids in Zweden, terwijl ik in de zomer mijn reisleiderswerk combineer met het schrijven van onderwijsmateriaal. Het werken als reisleider geeft mij de gelegenheid om mijn liefde voor de natuur te combineren met het werken met mensen en mijn grootste passie: buiten zijn!

Martijn Swarts

Reisleider
Alaska, IJsland

Avontuurlijke natuurliefhebber die niets liever doet dan actief de buitenlucht opzoeken. Graag spendeer ik mijn vrije tijd aan mtb'en door het bos, klimmen op rotspartijen en het maken van wandel(trek)tochten.

Martine Bruin

Reisleider
IJsland

In 2007 heb ik voor drie maanden op een IJslandse boerderij gewoond en gewerkt. Nu werk ik als procesconsultant bij Capgemini en kom ik (bijna) elke zomer op IJsland: een ideale combinatie!

Sietske Carati

Reisleider
IJsland

Al heel vroeg wist ik het, ik moest en zou naar IJsland gaan! Waren het de gletsjers, de weidse landschappen, de geothermische activiteit? Ik weet het niet meer. Wel weet ik, dat sinds ik er in 1999 voor het eerst naar toe ben gereisd, ik er niet meer weg ben te slaan. Zomer of winter, privé of met groepen, ik geniet er keer op keer van. Als ik iets van mijn enthousiasme en passie voor dit land over kan dragen op mijn deelnemers, dan is voor mij de reis geslaagd!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer