Van je passie je beroep maken, dat geldt voor iedereen die bij Askja werkt. Of je nu reisbegeleider, productmanager, directeur of reisspecialist bent. Dat enthousiasme voor onze bestemmingen hebben we allemaal.

De mensen achter Askja

Onze mensen op kantoor

Amber Ditzel

Amber Ditzel

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Italië, Spanje

Mijn collega’s noemen mij ook wel ‘het zonnetje in huis’, doe mij dan ook maar een zonnige bestemming waar ik aan het strand, op een bedje met een cocktail in de hand kan liggen. Daarvan word ik nou echt gelukkig. Samen met Chloë ben ik team Backoffice!

Anouschka Zweers

Anouschka Zweers

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen, Lapland, Adventure Cruises

Al ruim 14 jaar ben ik werkzaam in de reisbranche. Sinds januari 2015 bij Askja, waar ik mij volledig op mijn passie kan storten; Reizen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Noorwegen, IJsland en op nummer één Antarctica. Ongerepte ruige natuur in combinatie met wildlife heeft mijn voorkeur.

Antoinette Bakker

Antoinette Bakker

General manager product

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Faeröer, Noorwegen en Finland

Andere landen, gewoonten en landschappen vind ik mateloos boeiend. Een geluksvogel ben ik, dat ik al zoveel heb gereisd. Dan werk ik ook nog bij Askja en VNC, waardoor ik het hele jaar met reizen bezig ben. Ik vind het heerlijk om te regelen, organiseren en iedereen met plezier te laten werken. Zodoende ben ik bijna altijd vrolijk.

Balou

Balou

Huishond

close
Bestemmingen
Keuken

Ik ben de huishond van Askja en VNC. Ik heb alle vertrouwen in de wereld en ben daardoor volledig mislukt als waakhond. Maar daar hebben ze mij ook niet voor aangenomen. Mijn favoriete bestemming is de keuken. Ik heb niet vooraan gestaan toen de hondenhersentjes werden uitgedeeld, maar wel een feilloos gevoel bij welke collega ik de meeste kans maak om iets te snoepen.

Carla Ebben

Carla Ebben

Product Manager

close
Bestemmingen
Noorwegen, Finland, IJsland, Groenland, Faeröer

Ik heb de leukste baan van de wereld, want ik mag reizen verkopen naar mijn favoriete bestemmingen Lapland, Noorwegen, IJsland, Faeröer en Groenland. Heb je plannen om een reis te gaan maken naar één van “mijn” bestemmingen , dan adviseer ik je graag en hoop ik dat je net zo enthousiast terug komt als ik.

Carolien Coenen

Carolien Coenen

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Finland en de Faeröer eilanden

Ik heb mijn hart verloren aan alle prachtige bestemmingen die Askja Reizen aanbiedt en in het bijzonder aan IJsland! Ik heb de leukste baan van de wereld, namelijk datgene organiseren waar iedereen het hele jaar naar uit kijkt: de vakantie!

Chantal Borgers

Chantal Borgers

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen, Spitsbergen, Finland

Naast mijn passie voor reizen ben ik dol op dansen. Het is dan ook geen geheim dat ik tijdens mijn reizen altijd een gat in de lucht spring. Mijn reis is niet compleet zonder een bezoek aan een warmwater bron of sauna. Daarnaast vind ik het immense geluid van afbrokkelende ijsschotsen werkelijk fantastisch.

Chloë Schipper

Chloë Schipper

Telefoniste en backoffice

close
Bestemmingen
Indonesië, Singapore, Maleisië en Japan

Ik ben gek op reizen! Van verre bestemmingen waar ik met een emmertje moet douchen tot korte stedentrips met chique hotels in Europa, maar met all-inclusive aan het zwembad hangen doe je mij écht geen plezier. Daarvoor moet je bij mijn beste collega Amber zijn! Samen zijn wij Team Backoffice.

Eppo Steenhuisen

Eppo Steenhuisen

Directeur

close
Bestemmingen
Alaska, Canada, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Antarctica, Australië en Nieuw-Zeeland

Ik lijd onder een lichte koffieverslaving die op reis in met name Alaska of Canada licht obsessieve vormen kan aannemen. Degene die daar wel eens koffie heeft geprobeerd weet waarom. Mijn kinderen vinden mijn fascinatie voor ontdekkingsreizigers 'wel grappig'. Ik heb vrijwel mijn hele werkzame leven in de reiswereld gewerkt, je kunt dus gerust aannemen dat ik niets anders kan.

Flora van Ralen-Joosten

Flora van Ralen-Joosten

Product Manager

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Finland, Faeröer

IJsland heeft mijn hart gestolen. Ik ben gek op ongerepte ruige natuur, zwemmen in een warme bron en ik geniet van het lekkere eten zoals Skyr en verse vis!

Francien ten Hulscher

Francien ten Hulscher

Allround Marketing en Systeem Expert

close
Bestemmingen

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Ilse van der Horst-Borghouts

Ilse van der Horst-Borghouts

Product manager

close
Bestemmingen
Noorwegen, Lapland en IJsland

Tijdens mijn reizen kan ik optimaal genieten van rust en ruimte om me heen. Bij voorkeur in een Noors landschap. Een pittige wandeling de berg op en getrakteerd worden met een fantastische uitzicht. Mijn man en zoontje zijn ook helemaal enthousiast geworden na een heerlijke vakantie. Ik vertel je graag over de mooiste plekjes, routes en accommodaties. Ook word ik heel blij van eten en ben altijd op zoek naar bij voorkeur biologische recepten.

Iris Mijnsbergen

Iris Mijnsbergen

Reisexpert

close
Bestemmingen
Alaska, Argentinië & Chili

Ik ben een eclipsjager; ik reis de wereld over om slechts 2 minuten totale zonsverduistering mee te maken! De afgelopen jaren ben ik daarvoor naar Amerika, China en Turkije geweest en voor 2019 staat mijn reis gepland naar Chili. Hoe ik reis maakt mij niet uit: ik kan heel erg genieten van een fijn hotel maar word ook helemaal blij als ik in een campertje twee weken door Alaska rijd.

Jennifer Pracht

Jennifer Pracht

Specialist Luchtvaart

close
Bestemmingen
IJsland, Canada, Singapore, Hongkong en Indonesië

Het liefst praat ik de hele dag over eten en reizen. Ik ben erachter gekomen dat ik dat prima kan combineren, bij voorkeur in Azië. Geef mij een fijn strand, een bord Som Tam, massage en aan mij heb je geen kind meer. Ik werk al 17 jaar bij Askja en regel alles wat met vluchten en tickets te maken heeft. Je kunt er dus vanuit gaan dat ik regelmatig een vlucht naar een mooie bestemming voorbij zie komen en weer aan op reis gaan denk.. en aan eten natuurlijk.

Jesse ten Hoor

Jesse ten Hoor

Online Marketeer

close
Bestemmingen
Noord-Amerika, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zuidwest-Veluwe

Er gaat wat mij betreft niets boven een dag skiën met ‘kaiserwetter’. Hoewel je me voor een roadtrip door Amerika/Canada ook wel wakker kunt maken. Verder mag ik graag een potje door de blubber rijden met m’n mountainbike en heb ik een kat, genaamd Piccolinie, vernoemd naar een klein diepvriespizzaatje.

Karin Tolsma

Karin Tolsma

Senior Productmanager

close
Bestemmingen
Canada, Alaska, Oostkust VS en Adventure Cruises

Als geboren Noord-Hollandse houd ik van rust en ruimte, van opkomende zon, stille stranden en het water. Niet gek dus dat ik helemaal blij word van onze kleinschalige cruises naar Antarctica, Spitsbergen of Groenland. Mijn collega’s vinden mijn directheid ook typisch Noord-Hollands, maar je weet in ieder geval altijd wat je aan me hebt!

Karin Wolf-Mackaaij

Karin Wolf-Mackaaij

Reisexpert

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Canada

M’n collega’s zeggen dat ik nergens van in de stress raak. Ik ben de rust zelve, vrolijk en positief en ga niet snel een uitdaging uit de weg. Het ontdekken van mooie plekken -waar ook ter wereld- is mij op het lijf geschreven. Ik vier graag vakantie op de camping, maar met een rondreis door Australië maak je mij onwijs blij. Niets is mij te gek.

Kim Haarbrink

Kim Haarbrink

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland en Finland

Sinds 2012 werk ik bij Askja reizen. Na een stage op IJsland ben ik met deze bestemming begonnen en inmiddels heb ik dat uitgebreid met Faeröer, Lapland en Noorwegen. Wanneer ik zelf op reis ga, kan het mij niet avontuurlijk genoeg zijn. ‘Mijn’ bestemmingen passen wat dat betreft goed bij mij.

Kirsten van Kaathoven

Kirsten van Kaathoven

Reisexpert

close
Bestemmingen
IJsland, Finland en de Faeröer eilanden

Na bijna 3,5 jaar op IJsland te hebben gewoond noem ik deze bijzondere bestemming inmiddels mijn tweede thuis! Wanneer ik in IJsland ben vind je me terug in een van de vele verwarmde baden, in een hippe kroeg in Reykjavik of op een roadtrip door de fantastische natuur. Bij Askja reizen heb ik inmiddels mijn horizon mogen verbreden naar nóg meer fantastische bestemmingen zoals Lapland en de Faeröer eilanden.

Manuela Sutmuller

Manuela Sutmuller

Reisexpert

close
Bestemmingen
Canada

Reizen is voor mij mooie natuur, bijzondere ontmoetingen en stiekem ook heel erg genieten van lekker eten en drinken. Ik hoop dat enthousiasme over te kunnen brengen aan de Askja reizigers en dat ze op dezelfde manier genieten van onze reizen en bestemmingen als ik.

Margaret van Riek

Margaret van Riek

Medewerkster Financiën en PZ

close
Bestemmingen
Egypte

Sinds 2017 verzorg ik de boekhouding en personeelsadministratie. Een heel leuke baan, mede door de gezellige sfeer op onze afdeling. Ik ben dol op Kerstmis en mijn collega’s zijn zo lief om dit 1 maand per jaar te gedogen: de liedjes, glitters en lichtjes. Maar het mooist zou zijn om eindelijk die trip naar Rovaniemi te kunnen maken en dat moet zeker lukken met die mooie reizen van Askja!

Nancy Albers

Nancy Albers

Hoofd administratie & PZ

close
Bestemmingen
IJsland, Lapland, Zuid Afrika, met de caravan naar Italië en skiën in Zwitserland

Ik ben gek op landen waar het totaal anders is dan thuis! Thuis is Nederland maar ook Askja. En voor de volledigheid doen we met een superleuk team ook nog de administratie van VNC, Local Hero Travel en VVAA QualityTime. Van alle markten thuis dus ;-)

Nancy te Winkel

Nancy te Winkel

Financieel medewerker

close
Bestemmingen
IJsland, Finland, Thailand en Brazilië

Inmiddels werk ik al bijna elf jaar bij Askja, ben begonnen toen ik 20 was en hoewel ik op de administratie werk, heb ik in de jaren dat ik hier zit al een hoop van de wereld mogen zien. Ik kan op reis echt genieten van mooie natuur, maar ook van leuke steden en een fijn strand!

Sander van Opstal

Sander van Opstal

Directeur

close
Bestemmingen
IJsland, Groenland, Spitsbergen, Namibië, Botswana, Mozambique en Zimbabwe

Mijn vader werkte bij KLM, mijn opa voer als kapitein bij Shell. Reizen is mij met de paplepel ingegoten, ik vind elk land waar ik kom geweldig. Ik heb een speciale voorliefde voor Egypte, Terschelling en varen in Friesland. En natuurlijk is elke reis samen met de kinderen een feestje. Thuis in Leiden heb ik een enorme schuur vol gereedschap: ik rommel graag aan m’n huis, boot en Volvo. Volgens mijn compagnon Eppo lijk ik op Malle Pietje.

Saskia van der Meij

Saskia van der Meij

Product Manager Ver & Manager Touroperating

close
Bestemmingen
Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, West-Canada, Alaska en Chili/Argentinië

Op een bestemming met bergen en bossen voel ik me altijd vrolijk. Ik breng het liefst zoveel mogelijk tijd buiten door met wandelen, kajakken en fietsen. Van in stilte een kudde olifanten observeren bij een waterpoel kan ik intens genieten. Terug uit Afrika imiteer ik dan vaak weer een nieuw dier, tot hilariteit van mijn collega’s. De landen in mijn portfolio zijn me op het lijf geschreven!

Suzanne Grem

Suzanne Grem

Reisexpert

close
Bestemmingen
Australië, West-Canada, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana

Elke keer als ik op reis ga denk ik, dit moet ik toch vaker doen. De wereld heeft zoveel mooie plekken en er valt nog zoveel prachtigs te zien! Ik hou van de uitgestrektheid van de natuur, de rust die er vanuit gaat, de dieren. Maar aan de andere kant hou ik ook van het bourgondische leven. Je kunt me erg blij maken met een heerlijk diner, een goed glas wijn en gezelligheid.

Sylvia van der Ley

Sylvia van der Ley

Reisexpert

close
Bestemmingen
Canada, Antarctica, Spitsbergen, Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Na jaren lang leiding te hebben gegeven aan reisbureaus ben ik bij Askja Reizen terecht gekomen waar ik mijn passie voor de bijzondere landen en mijn reiservaringen met klanten kan delen. 

Tamara Stuijt

Tamara Stuijt

Reisexpert

close
Bestemmingen
Nieuw-Zeeland en Australië

Ik heb een passie voor reizen! En deze passie deel ik heel graag met anderen. Het liefst ben ik het hele jaar door op reis. Ik houd van afwisselende reizen met een perfecte mix van natuur, stad, cultuur, strand, activiteit en avontuur. Ik vind het leuk om ook anderen enthousiast te maken en te helpen bij het samenstellen van een mooie reis.

Reisleiders

Adrie Meijer

Adrie Meijer

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Als afgestudeerd Scandinavist (Zweeds en IJslands) heb ik mijn ziel en zaligheid verpand aan Scandinavië. Ik ga elk jaar naar IJsland om o.a. groepsreizen voor Askja te begeleiden. Ik houd oa van wandelen, paardrijden en vogels kijken.

Annette Seffelaar

Annette Seffelaar

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Hobby’s zijn o.a. IJsland, Frankrijk, verre reizen en fotograferen. Mijn favoriete vakantieland is IJsland, de combinatie van overweldigende natuur, volk en cultuur zijn voor mij onovertroffen. Van huis uit ben ik (bio)chemica en psycholoog.

Arnold Jansen

Arnold Jansen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In het dagelijks leven: gedetacheerd als hoofd Operations bij Zwitserleven. Ik ben auteur van de Wereldwijzer IJsland en heb een eigen webdesign bedrijf: hopelijk is binnenkort mijn website www.ijsland.nl weer in de lucht ...

Bart Pijpers

Bart Pijpers

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In de zomer van 2002 kwam ik voor het eerst op IJsland. Ik was meteen verkocht. De weidse uitzichten, indrukwekkende watervallen, bijzondere vogels, gletsjers, oneindige lavavelden. Als leraar aardrijkskunde heb ik de luxe van een lange zomervakantie. Voor mij is dat het ideale moment om een groep reizigers dit prachtige land te laten zien.

Deon Slagter

Deon Slagter

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ik ben in 2001 voor het eerst op IJsland geweest en sindsdien helemaal verkocht. Ik begeleid meestal 1 reis per jaar voor Askja, waarbij ik als Fysisch Geograaf veel over het landschap kan vertellen. Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat.

Dick Troost

Dick Troost

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ook na vele reizen blijft IJsland fascineren: het ruige weidse landschap, de kleuren. Geweldig! In mijn werkzame leven was ik docent Aardrijkskunde.

Diederik Hirschel

Diederik Hirschel

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska

Mensen meenemen in het genieten van de schoonheid van een land en zijn natuur is mijn drijfveer om reizen te leiden. De invulling die Askja daaraan geeft en Alaska met zijn ongereptheid sluiten daar naadloos op aan.

Dion van Groningen

Dion van Groningen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 2005 komt een grote droom uit. Mijn eerste bezoek aan het ruige IJsland! Na 3 weken was de betovering compleet: de prachtige geschiedenis en cultuur, de enorme vergezichten en de buitengewone krachten van gletsjers, rivieren en lava hebben mij enthousiast gemaakt om te gaan gidsen. Ook in mijn dagelijkse leven als docent aardrijkskunde en auteur bij Noordhoff-uitgevers mag ik kinderen en volwassenen enthousiast maken voor dit magische land.

Emmy Bartels

Emmy Bartels

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Elke reis weer geniet ik van IJsland, de natuur, ruimte, stilte, flora, fauna en het contact met de mensen. Met blijheid zie ik hoe ik mijn enthousiasme voor IJsland kan overbrengen op de mensen. Daar gaat het toch om?

Fons Hoebink

Fons Hoebink

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 1975 heb ik voor het eerst IJsland bezocht en dat was het begin van een fascinatie die tot op de dag van vandaag voortduurt. In 2002 ben ik als reisleider voor Askja gaan werken. De geschiedenis van de Vikingen, de geologie, de bloemen- en plantenwereld zijn onderwerpen waar ik op mijn reizen graag over vertel. Ieder jaar is IJsland weer anders, want het blijft een land in beweging.

Frank Steenhuisen

Frank Steenhuisen

Reisexpert

close
Bestemmingen
Antarctica, Spitsbergen, Nieuw-Zeeland, IJsland
Hanneke Bink

Hanneke Bink

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ik vind het heel bijzonder om mensen dit fantastische land te laten zien en iets van mijn passie voor dit land over te brengen. Mijn andere baan is directeur van een basisschool. 1 Dag in de week werk ik als personal coach / teamcoach. Hobby's: IJsland en genieten van natuur.

Henk Buzink

Henk Buzink

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska

Na 35 jaar als directeur van een internationaal transportbedrijf in Engeland is het fijn om elk jaar voor Askja een groepsreis te mogen leiden (en rijden) door het prachtige Alaska. Het geeft een jaarlijks hoogtepunt in mijn gepensioneerde bestaan.

Jac Geenen

Jac Geenen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Reizen, actief buiten bezig zijn en samen natuur en cultuur beleven. Daar hou ik van. Het liefst in een land waar machtige vulkanen, gigantische gletsjers, desolate woestijnen, diepe fjorden en imposante watervallen het landschap bepalen. Daarom is het geweldig om groepsreizen voor Askja Reizen naar IJsland te mogen begeleiden. Sinds 2006 reis ik regelmatig met een gezellige groep door dit bijzondere land. Reis met mij mee en ik laat u de mooiste en adembenemende plekken van dit bijzondere land, van ijs en vuur, zien.

Joachim Rozemeijer

Joachim Rozemeijer

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Als Fysisch Geograaf geniet ik van de enorme dynamiek in het IJslandse landschap. Door de vulkanische activiteit, de gletsjers en het grillige weer ziet IJsland er elke keer anders uit. In het dagelijks leven werk ik bij Deltares aan onderzoek naar waterkwaliteit. Als reisleider zeg ik: IJsland wordt pas echt gaaf met een Fysisch Geograaf!

Judith van Bragt

Judith van Bragt

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Mijn eerste pure natuurbelevingen ervoer ik lang geleden op IJsland. Nog steeds word ik intens geraakt door de prachtige landschappen en deel mijn liefde voor dit land graag met je.

Leela Kraaijeveld

Leela Kraaijeveld

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland en Nieuw-Zeeland

Sinds 2004 kom ik regelmatig op IJsland. Meestal als reisleidster en daarnaast ook privé. IJsland is voor mij echt een land naar mijn hart. Puur en ongerept, woest en oer, kleurrijk en stil. En het maakt niet uit welk weertype je treft, het blijft een heerlijk land om te zijn.

Lex Schulte

Lex Schulte

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Sinds ik in 2001 voet op IJsland zette was ik meteen verkocht. De weidsheid, de mensen en de afwisseling hebben mij zo geraakt dat ik maar terug blijf komen. Eerst met een wandel / kampeer reis, later de avontuurlijke reizen en sinds ik vader ben geworden doe ik vooral een hotelreis. Naast het reizen ben ik een fanatieke (amateur) fotograaf en probeer ik die twee op IJsland te combineren, naast mijn dagelijkse werk in het onderwijs.

Lia Opdam

Lia Opdam

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In het dagelijks leven ben ik lifestyle coach. Toen ik in 1997 voor het eerst op IJsland kwam, viel ik als een blok voor het land en wilde ik er altijd naar toe en er alles van weten. Dus ben ik in mijn vrije tijd eigenlijk meestal werkzaam voor Askja: bezig met het verzamelen van gegevens en wetenswaardigheden van IJsland en het liefst natuurlijk een reis leiden.

Liesbeth Rietveld

Liesbeth Rietveld

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland, Noorwegen

Sinds ik voor het eerst voet op IJslandse bodem zette in 2000, was ik meteen verk(n)ocht…. Ik zei mijn vaste baan op en werd reisleidster. Op IJsland uiteraard, maar ook Noorwegen en inmiddels vele andere landen. IJsland is mijn favoriete bestemming, vanwege de overweldigende ruige natuur.

Linda Rockx

Linda Rockx

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland en Alaska

Bioloog met als grootste hobby 'buiten spelen'. Sinds mijn eerste bezoek aan IJsland in 2008 heb ik het streven die prachtige eiland jaarlijks te bezoeken. Naast het grillige en vurige landschap van IJsland heb ik mijn hart ook verloren aan de ongerepte natuur en het wildleven in Alaska. In de winter werk ik als hondensledegids in Zweden, terwijl ik in de zomer mijn reisleiderswerk combineer met het schrijven van onderwijsmateriaal. Het werken als reisleider geeft mij de gelegenheid om mijn liefde voor de natuur te combineren met het werken met mensen en mijn grootste passie: buiten zijn!

Marian Van Woerkom

Marian Van Woerkom

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Ooit stewardess K.L.M. en lerares Engels, inmiddels al weer meer dan 20 jaar reisleider. Favoriete bestemming: IJsland!

Martijn Swarts

Martijn Swarts

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska, IJsland

Avontuurlijke natuurliefhebber die niets liever doet dan actief de buitenlucht opzoeken. Graag spendeer ik mijn vrije tijd aan mtb'en door het bos, klimmen op rotspartijen en het maken van wandel(trek)tochten.

Martine Bruin

Martine Bruin

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 2007 heb ik voor drie maanden op een IJslandse boerderij gewoond en gewerkt. Nu werk ik als procesconsultant bij Capgemini en kom ik (bijna) elke zomer op IJsland: een ideale combinatie!

Mieke Kuenen

Mieke Kuenen

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

In 2001 kwam ik voor het eerst op IJsland, en viel als een blok voor dit prachtige en bijzondere eiland......Sindsdien heb ik menig reis begeleid. Naast reizen is paardrijden mijn grote passie en en sinds een half jaar ben ik de trotse bezitter van een echt IJslands paard!

Nienke Wempe

Nienke Wempe

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Toen ik in 2003 voor de eerste keer, als deelnemer van een reis, op Ijsland kwam; kreeg ik meteen het " noordelijk gevoel" (zoals de reisleider het destijds noemde). Hoe mooi is het dat ik als reisleider nu de kans krijg om dit gevoel elk jaar weer te delen met anderen!

Robert Jan Swinkels

Robert Jan Swinkels

Reisleider

close
Bestemmingen
Alaska en Lapland

Heel mijn avontuurlijke leven staat in het teken van “onderweg” zijn. In de zomer begeleid ik reizen in de ultieme ”into the wild” bestemming Alaska. Gedurende de gehele winter heb ik al vele Askja deelnemers de hand mogen schudden in Svanstein, gelegen in Zweeds Lapland.

Sietske Carati

Sietske Carati

Reisleider

close
Bestemmingen
IJsland

Al heel vroeg wist ik het, ik moest en zou naar IJsland gaan! Waren het de gletsjers, de weidse landschappen, de geothermische activiteit? Ik weet het niet meer. Wel weet ik, dat sinds ik er in 1999 voor het eerst naar toe ben gereisd, ik er niet meer weg ben te slaan. Zomer of winter, privé of met groepen, ik geniet er keer op keer van. Als ik iets van mijn enthousiasme en passie voor dit land over kan dragen op mijn deelnemers, dan is voor mij de reis geslaagd!