Antarctica

Het vergeten continent

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Zodiac cruise, Antarctica
 • Ezelspinguin, Antarctica

Mysterieus en overweldigend, koud en schitterend: Antarctica is subliem. Bezaaid met imposante ijsbergen, indrukwekkende gletsjers en met sneeuw bedekte bergketens, laat het landschap zich met niets vergelijken. Lees verder...

Ontdek Antarctica! Een cruise naar Antarctica is paradijs voor elke natuurfotograaf. Zeker ook omdat enorme aantallen pinguïns, walvissen, zeehonden en zeevogels zich elk jaar weer verzamelen in de voedselrijke wateren langs de kust. Een reis naar Antarctica is in alle opzichten uniek!

De toekomst van Antarctica is van cruciaal belang voor het klimaat en het natuurlijk evenwicht van de wereld. Op alle reizen die wij aanbieden wordt hier veel aandacht aan besteed. De schepen moeten voldoen aan strenge milieueisen en bij de landingen moeten we ons aan een aantal belangrijke regels ter bescherming van het wildleven houden. Antarctica is uniek en ongerept, dat moet zo blijven.

Askja Reizen

Als echte Antarctica kenner hebben wij een groot aanbod cruises naar Antarctica. Antarctica is ook prima te combineren met een bezoek aan de Falkland eilanden en South Georgia.

Wilt u vooraf of aansluitend op uw cruise een reis naar Chili en Argentinië samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Antarctica kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw cruise naar Antarctica. Zij hebben Antarctica bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale cruise naar Antarctica!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Antarctica
Anouschka Zweers Reisexpert

Mijn ultieme bestemming. Ik wist niet dat ijs zo imposant kan zijn, in al zijn vormen en kleuren. In de zodiac met naast je tientallen pinguïns. Aan land een groep stinkende en snurkende zeeolifanten. Daarna een groep orka’s zien.……..wauw!

Reviews - gemiddelde score voor Antarctica: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • Antarctica
   Review van 23 december 2016
   SCORE: 4/5

   "veel kennis en betrokkenheid denken mee met reiziger"

  • Antarctica
   Review van 13 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "een bijzondere belevenis waarbij we werden verwend met alles wat konden doen en beleven, door het ongelooflijke geluk dat we hadden met de omstandigheden en zeker...

  • Antarctica
   Review van 13 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "De Antacticareis is fantastisch en avontuurlijk! En de service op de Plancius was uitstekend. Houdt er rekening mee dat de reisroute op elk moment kan wijzigen...

  • Antarctica
   Review van 13 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Prachtige omgeving en met deze kleine boot en voorzieningen goed t ebeleven"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Kamperen op Antarctica
Impression
Employee
IJsbergen zee
Impression
Employee
Gewoon dóen!
Impression
Employee
Falkland Eilanden
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Antarctica

Aanmelden

vrijdag 19 jan
Locatie: Arnhem
Informatiedag Antarctica

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.