Chili

Land van contrasten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Torres del Paine NP

Met 4.000 kilometer lengte heeft Chili alle vormen van natuurschoon die moeder natuur bedacht heeft. De droge Atacama woestijn, groene oerbossen, met sneeuw bedekte vulkanen, imposante gletsjers en blauwe meren. Zomaar wat suggesties voor een schitterende rondreis Chili. Lees verder...

Door Chili reizen betekent de magie van de Atacama woestijn ervaren waar geisers kokend water de lucht in spuiten en zoutvlaktes zich eindeloos uitstrekken. Een actieve vulkaan beklimmen of u vergapen aan de mooiste gletsjers van Patagonië, ook dat is door Chili reizen. U kunt uw rondreis Chili uiteraard helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een autorondreis door Chili of voor een boottocht door de zuidelijke fjorden van Patagonië. Een rondreis Chili is om nooit te vergeten!

Een vakantie Chili is prima te combineren met een reis naar Argentinië. Of overweeg een spectaculaire cruise naar Antarctica, de ultieme toevoeging aan uw rondreis Chili.

Askja Reizen
Onze Chili reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw individuele rondreis Chili. Liever mee met een (internationale) groepsreis? Onze reisexperts helpen u met kiezen uit ons grote aanbod Chili reizen.

Wilt u zelf uw vakantie Chili samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Chili of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een Chili reizen. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol spelen. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Chili zelf bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie Chili.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product Manager Chili
Antonette Spaan Product Manager

Na drie dagen varen aan land gaan in Kaap Hoorn, het zuidelijkste stukje land voor Antarctica. Zo bijzonder!

Reviews - gemiddelde score voor Chili: 8.1/10

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Helemaal goed. Erg veel kennis van het land. Andere organisaties hadden ons afgeraden om in Patagonië zelf te reizen, maar Askja vertelde dat dit prima kon en dat...

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Leuk en veilig land om te reizen tenminste in 2012. Alleen de hoofdstad was vies maar zeker indrukwekkend. Hele vriendelijke mensen vooral in het zuiden en prachtig...

  • Chili
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Argentinë heeft ons in alle opzichten verrast, prachtig land!"

  • Chili
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Plan rustdagen in en geniet. Het land heeft veel te bieden"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Torres del Paine
Impression
Employee
Hotel Petrohué
Impression
Employee
Naar de top van de wereld
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.