IJsland

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. En de afstanden tijdens een rondreis IJsland zijn nooit groot. Een bestemming met meer afwisseling moet nog ontdekt worden! Lees verder...

Ontdek IJsland! Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is één van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt de bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een IJsland vakantie ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. En dat allemaal op slechts drie uur vliegen van Nederland! Een rondreis IJsland is ook prima te combineren met een bezoek aan Groenland. Of ga met uw eigen auto met de Smyril Line via de Faeröer en combineer uw IJsland reis met de Faeröer Eilanden.

Askja Reizen

Als echte IJslandspecialist hebben wij een groot aanbod groepsreizen en individuele rondreizen IJsland. Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, of het noorderlicht zien? Askja stelt uw rondreis IJsland op maat voor u samen.

Laat u inspireren door een bestaande reis of u leg ons uw wensen voor. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar IJsland. Zij hebben het land vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale IJsland vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert IJsland
Lieke Wolfs Reisexpert

Ik kan IJsland met geen enkel ander land vergelijken, bijna buitenaards en zo divers! En vooral zo verslavend…

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.1/10

  • IJsland
   Review van 20 juli 2015
   SCORE: 5/5

   "Het voldeed aan de verwachting. Een reis naar oud vulkanische eilanden met door de oceaan gevormde stijlen kliffen. We er oog voor heeft ziet de kraters, kraterwanden,...

  • IJsland
   Review van 27 augustus 2015
   SCORE: 4/5

   "De natuur speelt een grote rol in deze reis. Gelukkig was het een actieve vakantie, anders zou het eentonig zijn mocht je enkel op de bus moeten zitten. "

  • IJsland
   Review van 22 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "Mooie reis, accommodaties op gunstige plekken langs de route. De reis had ik laten aanpassen door de één na laatste dag niet in Reykjavik door te brengen maar in...

  • IJsland
   Review van 4 augustus 2016
   SCORE: 4/5

   "alles was goed geregeld ; afstand , auto , hotels"

  • IJsland
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben individueel een rondreis in het binnenland gemaakt; alle hotels waren perfect, vaak op bijzondere locaties gelegen. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 19 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.