IJsland

Land van ijs en vuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Seljalandsfoss, IJsland
 • Binnenland, IJsland

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. En de afstanden tijdens een rondreis IJsland zijn nooit groot. Een bestemming met meer afwisseling moet nog ontdekt worden! Lees verder...

Ontdek IJsland! Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland is één van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa en gunt de bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde.

Tijdens een IJsland vakantie ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. En dat allemaal op slechts drie uur vliegen van Nederland! Een rondreis IJsland is ook prima te combineren met een bezoek aan Groenland. Of ga met uw eigen auto met de Smyril Line via de Faeröer en combineer uw IJsland reis met de Faeröer Eilanden.

Askja Reizen

Als echte IJslandspecialist hebben wij een groot aanbod groepsreizen en individuele rondreizen IJsland. Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, of het noorderlicht zien? Askja stelt uw rondreis IJsland op maat voor u samen.

Laat u inspireren door een bestaande reis of u leg ons uw wensen voor. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar IJsland. Zij hebben het land vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale IJsland vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product manager IJsland
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Toen ik voor het eerst langs de Zuidkust reed was ik overdonderd door de kleuren. Lavavelden bedekt met felgroen mos, zwarte spoelvlaktes en grijs-witte gletsjertongen die je van heel dichtbij kan bekijken.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • IJsland
   Review van 17 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land, zeer indrukwekkend. De natuur in de overtreffende trap, overweldigend."

  • IJsland
   Review van 11 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Askja is prima thuis in het regelen van rondreizen in IJsland op alle gebied. Zowel reisroutes, accommodaties, bijzondere locaties, tips voor excursies enz."

  • IJsland
   Review van 10 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "IJsland is een prachtig land om zelfstandig te ontdekken. Met name de verschillende landschappen tijdens het westen, noorden en zuiden is erg mooi. Daarnaast moet...

  • IJsland
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "prachtig en bijzonder land. in september gewoon prima weersomstandigheden gehad."

  • IJsland
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 3/5

   "Je maakt de reis uiteindelijk zelf, maar de accommodaties zijn prima. De auto is netjes, schoon maar de motor is wat licht voor sommige steile stukken van de weg....

  • IJsland
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 5/5

   "Mooiste land dat ik ooit gezien heb."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Papegaaiduikers
Impression
Employee
De hoogste berg van IJsland
Impression
Employee
Vers gemaakt ijs
Impression
Employee
Best hotdog in town
Impression

Afbeeldingen (1/10)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.