Gullfoss waterval

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Gullfoss waterval

Aan het einde van weg #35 in het gouden cirkel gebied ligt de waterval Gullfoss, de Gouden Waterval. Het water valt in twee trappen naar beneden, 32 meter de diepte in. Lees verder...

De rivier Hvítá stroomt door het ravijn dat 2,5 kilometer lang en op sommige plaatsen wel 70 meter diep is. Er zijn twee parkeerplaatsen, één onder bij de waterval en één boven bij het informatiecentrum. Vanaf beide plekken heb je uitstekend zicht op de waterval. Onderaan de waterval kan je tot dichtbij het water lopen.

Vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum worden sneeuwscootertochten georganiseerd. Je wordt opgehaald bij de Gullfoss en naar de Langjökull gletsjer gebracht. Daar maak je een sneeuwscootertocht op de gletsjer over de sneeuwvlaktes. Een geweldige combinatie van adrenaline en het verkennen van één van de grootste gletsjers van IJsland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert IJsland
Kirsten van Kaathoven Reisexpert

Als je houdt van autorijden én wandelen in de ongerepte en ruige natuur dan is rijden met een 4x4 door het binnenlanden van IJsland een tocht om nooit te vergeten.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.1/10

  • IJsland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land. Goede hotels. Goed eten (wel duur). Begint langzaam wel erg druk te worden, maar is nog niet erg storend."

  • IJsland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Een prachtig land met een ongekend mooie natuur"

  • IJsland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 4/5

   "Ijslandreis prima geregeld. Weer niet te beinvloeden. Mooi IJsland met minder regen, dan zie je meer het echte IJSland! "

  • IJsland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 5/5

   "Mooi en waar voor je geld."

  • IJsland (askja)
   Review van 7 september 2018
   SCORE: 3/5

   "Contact met onze directe contactpersoon was goed, met andere medewerkers helaas niet. Dat heeft onze ctp wel goed opgelost verder."

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.