Gullfoss waterval

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Gullfoss waterval

Het water van waterval Gullfoss, de gouden waterval, valt in twee trappen naar beneden, 32 meter de diepte in. Lees verder...

De rivier Hvítá stroomt door het ravijn dat 2,5 kilometer lang en op sommige plaatsen wel 70 meter diep is. Er zijn twee parkeerplaatsen, één onder bij de waterval en één boven bij het informatiecentrum. Vanaf beide plekken heb je uitstekend zicht op de waterval. Onderaan de waterval kan je tot dichtbij het water lopen.

Aan het einde van weg #35 in het gouden cirkel gebied ligt de waterval Gullfoss, de Gouden Waterval. Vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum worden sneeuwscootertochten georganiseerd. Je wordt opgehaald bij de Gullfoss en naar de Langjökull gletsjer gebracht. Daar maak je een sneeuwscootertocht op de gletsjer over de sneeuwvlaktes. Een geweldige combinatie van adrenaline en het verkennen van één van de grootste gletsjers van IJsland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert IJsland
Chantal Borgers Reisexpert

IJslands vulkanische activiteit met de vele warm waterbronnen trekt mijn aandacht. Vertoeven in de Blue Lagoon is heerlijk, maar zomaar ergens een warm bad in de vrije natuur is voor mij nog meer genieten.

Reviews - gemiddelde score voor IJsland: 9.1/10

  • IJsland (askja)
   Review van 30 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Schitterend land, mooie en goede lokaties, goed verzorgd."

  • IJsland (askja)
   Review van 7 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "Ijslandreis prima geregeld. Weer niet te beinvloeden. Mooi IJsland met minder regen, dan zie je meer het echte IJSland! "

  • IJsland (askja)
   Review van 12 oktober 2015
   SCORE: 5/5

   "Wij vonden het heel goed dat we een reis kregen die voldeed aan onze wensen"

  • IJsland (askja)
   Review van 25 juni 2015
   SCORE: 4/5

   "Prima huurauto. Makkelijk was afhalen op vliegveld Keflavik en inleveren in Reykjavik. Avis verleent gratis shuttleservice vanaf locatie in Reykjavik naar hotel...

  • IJsland (askja)
   Review van 10 augustus 2018
   SCORE: 5/5

   "In ongeveer een week tijd IJsland ontdekt, het ruige landschap, de mooie natuur in fijn gezelschap met deskundige reisleiding. Ik had een prachtreis, waar ik met...

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

zaterdag 15 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

zaterdag 22 sep
Locatie: Arnhem
Informatiedag IJsland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.