Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

IJsland
Hoofdstad IJsland

Terug
Kies een pagina:

Reykjavík is de hoofdstad van IJsland. In heel IJsland wonen ongeveer 320.000 mensen en ongeveer tweederde daarvan woont in Reykjavík (inclusief de voorsteden). De hoofdstad is ook het culturele centrum van IJsland. Boek je bij ons een reis naar IJsland, dan is praktisch bij elke reis een bezoek aan Reykjavík inbegrepen. In het laagseizoen zijn stedentrips naar Reykjavík populair.

Maak zelf kennis met deze noordelijke hoofdstad. Ook al is Reykjavík geen heel grote stad, het heeft de allure van een echte metropool en is misschien wel de meest trendy hoofdstad van Europa. Je vindt er een scala aan musea en de winkels verkopen zowel traditionele IJslandse truien als hypermoderne kleding. Slenter langs de etalages, die onder andere vol liggen met kunstzinnige sieraden, keramiek en schilderijen, schuif aan in de vele restaurants en geniet van het bruisende nachtleven.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.