Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

IJsland
Infrastructuur

Terug
Kies een pagina:

De ringweg van IJsland is ongeveer 1350 kilometer lang en bijna helemaal geasfalteerd. Van half mei tot en met september is de ringweg goed begaanbaar voor gewone auto’s. 

De rest van het jaar bevelen wij een 4WD auto aan. Wie het binnenland in wil, heeft sowieso een terreinwagen nodig vanwege de slechte wegen (veel jeeptracks en rivierdoorsteken). Deze hooglandroutes zijn maar een klein deel van het jaar geopend. Grofweg zijn dat de maanden juli en augustus, maar dit kan per jaar verschillen afhankelijk van het weer op IJsland. Bekijk onze pagina autohuur IJsland voor meer informatie over de verschillende auto's en tarieven. De websites road.is en safetravel.is zijn erg nuttig bij het plannen van je reis.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.