Faeröer eilanden

Afgelegen eilanden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Typisch afgelegen dorpje op de Faeroer eilanden.
  • Saksun op het eiland Streymoy

De eilanden rijzen steil op uit zee. Kleine dorpen met gekleurde huizen liggen op de schaarse delen kust die glooiend naar de zee reiken. Vogels voelen zich hier prima thuis en schapen ook. Rust regeert! Lees verder...

Ontdek de Faeröer eilanden! Het is fantastisch om de ongerepte natuur op deze groene eilanden te beleven. De Faeröer ligt midden in de Atlantische Oceaan, ergens halverwege Noorwegen en IJsland.

Tijdens een vakantie in Faroer ziet u het vele groen van grassen en mossen die op de basaltbodem groeien. Bomen zijn er niet. Doordat de Warme Golfstroom langs de archipel stroomt heeft het een vrij mild klimaat, vergelijkbaar met dat van IJsland. Dus wisselvallig weer, waarbij zon, mist en regen elkaar snel kunnen afwisselen.

De Faeröer eilanden zijn ook prima te combineren met een rondreis IJsland. Ga met uw eigen auto met de Smyril line naar de Faeröer en breid uw Faeröer reis uit naar een rondreis Faeröer eilanden en IJsland.

Als echte Faeröer specialist hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen naar de Faeröer en IJsland. Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Askja maakt voor u een reis naar Faeröer op maat.

Laat u inspireren door een bestaande reis of u leg ons uw wensen voor. Een van onze Faeröer kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Faeröer. Zij hebben IJsland en de Faeröer vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie op de Faeröer en IJsland!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Faeröer eilanden
Chantal Borgers Reisexpert

Als natuurliefhebber vind ik de Faeröer eilanden de perfecte bestemming. Je kan hier gemakkelijk met je eigen auto op de veerboot vanuit Denemarken komen. Zeker als tussenstop richting IJsland is dit een aanrader!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
De haven van Thor
Impression
Employee
Cultuur in Tórshavn
Impression
Employee
Vestmanna vogelrotsen
Impression
Employee
Tórshavn Centraal
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 8 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Faeröer eilanden

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.