Noorwegen

Waar zee en bergen elkaar raken

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lysefjord
 • Senja

Ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire uitzichten: nergens in Europa krijgt u zo’n onbegrensd gevoel van vrijheid als in Noorwegen. Lees verder...

Ontdek Noorwegen! In Noorwegen zijn de bergen machtig, de gletsjers koud en ongenaakbaar en is de zee blauwer dan u ooit gezien heeft. Een vakantie in Noorwegen is in alle opzichten uniek! Reis naar Noorwegen, waarvan een kwart wordt bedekt door bossen, en de rest bestaat uit bergen, rivieren en meren.

De kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding met spectaculaire fjorden en ongeveer 15.000 eilanden. De kans om tijdens een wintervakantie in Noorwegen het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis!

Askja Reizen

Als echte Noorwegen kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen in het zuiden en noorden van Noorwegen. U overnacht in hotels, huisjes of in rorbuer, de traditionele vissershuisjes in het noorden van Noorwegen. Een vakantie in Noorwegen is ook prima te combineren met een bezoek aan de Lofoten. Breid uw Noorwegen reis uit tot een autorondreis Noorwegen en de Lofoten.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Noorwegen kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw autoreis naar en door Noorwegen. Zij hebben Noorwegen vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Noorwegen. Askja heeft daarnaast een uitgebreid aanbod aan bootreizen langs de Noorse kust.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Noorwegen
Lieke Wolfs Reisexpert

Noorwegen is een ideale bestemming voor wandelaars! Ik heb veel kilometers in Noorwegen gemaakt, maar elke wandeling is toch weer compleet anders.

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen: 8.7/10

  • Noorwegen
   Review van 20 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land, veel te zien"

  • Noorwegen
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Onze Noorderlichtreis is zeer goed bevallen! Noorwegen is een fantastisch land en Askja had deze reis op een goede manier ingestoken. Fijne verblijven, goed vervoer....

  • Noorwegen
   Review van 6 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis, mooie omgeving. Voorzieningen en tickets etc. prima geregeld. "

  • Noorwegen
   Review van 3 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Geweldige reis in een fantastisch land. Aan te bevelen om daar de winter mee te maken. Alleen het huisje aan de baai in Sommarøy was al fantastisch. De hondenslede...

  • Noorwegen
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 2/5

   "Misschien is het mogelijk om vanuit Svolvaer naar Oslo te vliegen. Naar wereldstad Harstad rijden alleen om vlucht Oslo vind ik eigenlijk jammer van de tijd."

  • Noorwegen
   Review van 6 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Alles goed geregeld, fantastische ervaring "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Hiken in Bergen
Impression
Employee
Stokvismuseum?
Impression
Employee
Kajakken in het fjord
Impression
Employee
De-weg-met-11-haarspeldbochten
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.