Noorwegen

Waar zee en bergen elkaar raken

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Senja, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen

Ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire uitzichten: nergens in Europa krijgt u zo’n onbegrensd gevoel van vrijheid als in Noorwegen. Lees verder...

Ontdek Noorwegen! In Noorwegen zijn de bergen machtig, de gletsjers koud en ongenaakbaar en is de zee blauwer dan u ooit gezien heeft. Een vakantie in Noorwegen is in alle opzichten uniek! Reis naar Noorwegen, waarvan een kwart wordt bedekt door bossen, en de rest bestaat uit bergen, rivieren en meren.

De kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding met spectaculaire fjorden en ongeveer 15.000 eilanden. De kans om tijdens een wintervakantie in Noorwegen het Noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis!

Askja Reizen

Als echte Noorwegen kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen in het zuiden en noorden van Noorwegen. U overnacht in hotels, huisjes of in rorbuer, de traditionele vissershuisjes in het noorden van Noorwegen. Een vakantie in Noorwegen is ook prima te combineren met een bezoek aan de Lofoten. Breid uw Noorwegen reis uit tot een autorondreis Noorwegen en de Lofoten.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Noorwegen kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw autoreis naar Noorwegen. Zij hebben Noorwegen vaak bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Noorwegen. Askja heeft daarnaast een uitgebreid aanbod aan bootreizen langs de Noorse kust.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product Manager Noorwegen
Carla Ebben Product Manager

Tijdens mijn rondreis naar de Lofoten en de Vesteralen, liep ik rond middernacht nog op het verlaten strand in Bleik, een waardevolle herinnering!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen: 8.8/10

  • Noorwegen
   Review van 26 augustus 2015
   SCORE: 4/5

   "De Lofotenreis uit de catalogus is wat aan de korte kant, maar prima uit te breiden met bijv. Tromsø. Tweede helft Augustus zijn een aantal veerdiensten, musea...

  • Noorwegen
   Review van 24 september 2015
   SCORE: 4/5

   "Een aanrader als grondige kennismaking met Noorwegen."

  • Noorwegen
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   " Mooi land, fijne mensen"

  • Noorwegen
   Review van 15 juli 2016
   SCORE: 4/5

   "Niks op aan te merken"

  • Noorwegen
   Review van 12 augustus 2016
   SCORE: 5/5

   "Meer bepaald de Lofoten, Vesteralen en Senja. Ongerept en rustig, vooral Senja."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Hiken in Bergen
Impression
Employee
Stokvismuseum?
Impression
Employee
Kajakken in het fjord
Impression
Employee
De-weg-met-11-haarspeldbochten
Impression

Afbeeldingen (1/19)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 9 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

zaterdag 19 nov
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.