West-Canada

Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Highway 1 aan de voet van de Rocky Mountains
 • langs de Icefields Parkway, Banff

Een rondreis West-Canada barst uit zijn voegen van de overvloed aan overweldigende natuur. Maak kennis met de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers en prairies. Zelfs woestijnlandschap en een spectaculaire kustlijn komen tijdens een rondreis Canada aan bod. Lees verder...

Bij een rondreis West-Canada heeft u overal de kans om zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet.

Een orka- of walvisexcursie ervaren of grizzlyberen observeren in hun natuurlijke leefomgeving horen zeker thuis in uw rondreis West-Canada. Naast al het natuurschoon in Canada is een bezoek aan kosmopolitische steden zoals Vancouver een aanrader. Door West-Canada reizen is reizen door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Als u er eenmaal geweest bent, wilt u er zeker terug!   

Wilt u meer zien dan alleen West-Canada? Onze reisexperts maken graag een combinatiereis voor u, denk hierbij aan Oost-CanadaAlaskaYukon of maak een stopover in IJsland.

Askja Reizen
Onze Canada reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Canada reizen en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Kies voor een rondreis Canada in comfortabele hotels of bespaar op uw vakantiebudget en bekijk onze reis Verrassend en Voordelig naar West Canada. Wilt u helemaal in de watten gelegd worden? Dan raden wij u onze rondreizen Canada in Bed & Breakfasts, Inns en luxe Lodges aan. Reist u met het hele gezin? Overweeg dan zeker onze rondreis Canada waarbij u in cabins en blokhutten verblijft. Door Canada reizen wordt nóg leuker als u kiest voor spannende excursies die voor altijd op uw netvlies blijven staan.

Wilt u zelf uw vakantie Canada samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Canada of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Canada. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Canada meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie Canada.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert West-Canada
Iris Mijnsbergen Reisexpert

Naast de overweldigende natuur van de Rocky Mountains, is Canada hét land bij uitstek om dieren te zien: (ijs)beren, walvissen, elanden en zelfs beluga's!

Reviews - gemiddelde score voor West-Canada: 9.1/10

  • West-Canada
   Review van 17 oktober 2016
   SCORE: 1/5

   "slecht product omdat u niet levert wat de klant vraagt"

  • West-Canada
   Review van 10 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben de reis als grandioos ervaren. we hadden ook super geluk met het weer dus dat helpt natuurlijk ook. maar we hebben van begin tot eind genoten. zijn ook...

  • West-Canada
   Review van 7 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "prima is aankomen in Galgary en weer vertrekken uit Vancouver, dat scheelt veel km's rijden. Banf en Jasper prachtig mooi en interessant. Clearwater is leuk als...

  • West-Canada
   Review van 5 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Leuke afwisselende reis, goede mix van steden en natuur, leuke en afwisselende accommodatie"

  • West-Canada
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "Deze combinatie van hooggebergte en de kust in Brits Columbia is voor natuurliefhebbers een geweldige ervaring. De keuze voor (zo veel asl mogelijk)m B&Bs is ons...

  • West-Canada
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "afgezien van bovenstaande kritische opmerkingen was west canada een goede keus. prachtig land, veel ruimte , indrukwekkende scenery."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Telegraph Cove
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.