West-Canada

Ruimte, stilte, wildlife en een prachtige natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Highway 1 aan de voet van de Rocky Mountains
 • Orca's
 • langs de Icefields Parkway, Banff

West Canada biedt een scala aan overweldigende natuur. In één reis kunt u kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, zelfs woestijnlandschap en een spectaculaire kustlijn aan de Westkust. Lees verder...

Overal heeft u de kans zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet. Eén ding is zeker: West Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. Deze schitterende natuur in combinatie met de gastvrije bevolking, maakt uw reis naar Canada onvergetelijk!

Breid uw rondreis in Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer, onder professionele begeleiding, grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Dit alles kunt u combineren met een bezoek aan kosmopolitische steden zoals Vancouver. Canada is het land van onbegrensde mogelijkheden: als u er eenmaal geweest bent, wilt u er zeker nog eens terugkomen.    


Askja Reizen

Askja Reizen biedt een uitgebreid aanbod van individuele reizen naar Canada aan. Kiest u voor een reis in comfortabele hotels of bespaart u liever op uw vakantiebudget en kiest u voor onze reis Verrassend en Voordelig naar West Canada? Wilt u helemaal in de watten gelegd worden kies dan voor onze reizen in Bed & Breakfasts, Inns en luxe Lodges. Of met het hele gezin op reis? Dan is onze reis waarbij u in cabins en blokhutten verblijft prima geschikt voor u. Hier kunt u zelf koken, soms staat er zelfs een barbecue voor u klaar! De reizen worden nóg leuker als u ze uitbreidt met spannende excursies die vaak nog heel lang op uw netvlies blijven staan.

Ons aanbod van individuele reizen naar West Canada is groot en deze rondreizen kunnen allemaal op maat aangepast worden. Bij Askja Reizen bent u aan het juiste adres voor reizen naar Canada. Onze specialisten hebben Canada meermaals bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert West-Canada
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Al rijdend en wandelend door de natuurparken én tijdens een helikoptervlucht boven de immense bossen heb ik mij gerealiseerd hoe uitgestrekt en eindeloos groot West-Canada is.

Reviews - gemiddelde score voor West-Canada: 9.1/10

  • West-Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Redelijk uitgekiende reis , maar toch dmv enkele door ons gevraagde aanpassingen in een iets rustiger tempo kunnen maken."

  • West-Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Canada is een land met heel veel natuurschoon, maar ook met leuke steden zoals Québec en Vancouver. De Nationale Parken Jasper en Banff zijn zeer de moeite waard,...

  • West-Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Schitterende reis, kleine aanpassingen op de route wel wenselijk maar we hebben wel een heel erge fijne vakantie gehad."

  • West-Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "We hebben enorm genoten van dit mooie land, de vriendelijke bevolking en de goede organisatie."

  • West-Canada
   Review van 7 september 2016
   SCORE: 3/5

   "Erg mooi land. Goed gekozen opzet. reis duurde te kort :)"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Telegraph Cove
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression
Employee
Orka’s close up
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 9 okt
Locatie: Arnhem
Informatiedag West-Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.