Canada

Ruimte, stilte, wild en een prachtige natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • De prachtige natuur in Canada
 • Beren in Canada

Canada is een land van contrasten, bezoek in het oosten de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. In west-Canada geniet je van de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, zelfs woestijnlandschap en een spectaculaire kustlijn. Lees verder...

Overal heeft u de kans zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet. Eén ding is zeker: Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. Deze schitterende natuur in combinatie met de gastvrije bevolking, maakt uw reis naar Canada onvergetelijk!

Breid uw rondreis in Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer, onder professionele begeleiding, grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Dit alles kunt u combineren met een bezoek aan wereldsteden zoals Vancouver, Toronto of de charmante stad Quebec City. 

Askja Reizen

Canada is uitermate geschikt voor individuele camper of autorondreizen. U overnacht hierbij in charmante B&B's, kleine hotels of Inns, cabins of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Canada kunnen op maat aangepast worden. Wij hebben speciale reizen voor families met kinderen. Bij Askja Reizen bent u aan het juiste adres voor reizen naar Canada. Onze specialisten hebben Canada meermaals bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale Canada vakantie!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Canada
Iris Mijnsbergen Reisexpert

Naast de overweldigende natuur van de Rocky Mountains, is Canada hét land bij uitstek om dieren te zien: (ijs)beren, walvissen, elanden en zelfs beluga's!

Reviews - gemiddelde score voor Canada: 9.1/10

  • Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben genoten van deze reis. Het verblijf bij de gastvrije bed & breakfast is ons uitstekend bevallen. Ook de excursies waren fantastisch. Prachtige natuur!...

  • Canada
   Review van 4 oktober 2016
   SCORE: 5/5

   "afgezien van bovenstaande kritische opmerkingen was west canada een goede keus. prachtig land, veel ruimte , indrukwekkende scenery."

  • Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Wij hadden bed & breakfast reis geboekt, Tijdens de reizen is er contact met Canadese organisatie en bed & breakfast eigenaar. "

  • Canada
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 5/5

   "Excursie en accommodaties waren prima geregeld. Ook een mooie en uitgebreide routebeschrijving erbij ontvangen."

  • Canada
   Review van 17 oktober 2016
   SCORE: 1/5

   "slecht product omdat u niet levert wat de klant vraagt"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression
Employee
Algonquin
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.