Canada

Ruimte, stilte, wild en een prachtige natuur

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • De prachtige natuur in Canada
 • Beren in Canada

Canada is een land van contrasten. Bezoek in het oosten de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. In West-Canada geniet je van de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, een spectaculaire kustlijn en zelfs woestijnlandschap. Lees verder...

Overal kun je zomaar wild tegenkomen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop je zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet. Eén ding is zeker: Canada is dé natuurbestemming bij uitstek. De combinatie van schitterende natuur en de gastvrije bevolking maakt je reis naar Canada onvergetelijk!

Breid je rondreis in Canada uit met een orka- of walvisexcursie of observeer onder professionele begeleiding grizzlyberen in hun natuurlijke leefomgeving. Het valt allemaal te combineren met een bezoek aan wereldsteden zoals Vancouver, Toronto of de charmante stad Quebec City. 

Askja Reizen

Canada is een ideale bestemming voor individuele camper- of autorondreizen. Je overnacht dan in charmante B&B's, kleine hotels of Inns, cabins of zelfs in een echte vuurtoren. Al onze reizen door Canada kunnen op maat worden aangepast. We hebben ook speciale reizen voor gezinnen met kinderen. Bij Askja Reizen ben je aan het juiste adres voor reizen naar Canada. Onze specialisten hebben Canada meerdere keren bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale vakantie naar Canada!

Op zoek naar meer reisinspiratie? Lees ons Canada blog!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Canada
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Al rijdend en wandelend door de natuurparken én tijdens een helikoptervlucht boven de immense bossen heb ik mij gerealiseerd hoe uitgestrekt en eindeloos groot Canada is.

Reviews - gemiddelde score voor Canada: 9.0/10 - Lees meer reviews »

  • Canada (askja)
   Review van 19 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "Ik vond Newfoundland een bijzonder mooi land. Het landschap is ruig. Je kunt er prachtig wandelen. Je kunt er beesten 'spotten'. Ik vond de temperatuur zeer aangenaam,...

  • Canada (askja)
   Review van 19 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "Het is een fanatisch land met aardige behulpzame mensen. Onze reis in west canada was top mooie diverse natuur en landschappen. De overnachtingen waren goed en...

  • Canada (askja)
   Review van 12 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "fantastisch land om ook individueel te reizen"

  • Canada (askja)
   Review van 11 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "New foundland is een prachtige provincie wanneer je houdt van ruige natuur, rotsachtige kusten, de stilte en rust, bijzondere dorpjes en natuurlijk de ijsbergen....

  • Canada (askja)
   Review van 11 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "De reis was volledig naar onze wensen opgezet en tot alle details uitgewerkt. De persoonlijke benadering tijdens de voorbereiding was uitstekend."

  • Canada (askja)
   Review van 11 juli 2018
   SCORE: 5/5

   "Een hele mooie en afwisselende reis, langs bossen, bergen, rivieren, meren en zee!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Walvissen spotten
Impression
Employee
Lekkernijen
Impression
Employee
Algonquin
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

zaterdag 26 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Canada

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.