1. Hoogtepunten van West-Canada
  2. Onze favorieten
  3. Groepsreis West-Canada
  4. Wildlife spotten in West-Canada
  5. Unieke ervaringen

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Hoogtepunten van West-Canada

Tijdens een rondreis door West-Canada kom je niets tekort! Bezoek bruisende steden, indrukwekkende natuur, bijzondere wildlife en natuurlijk de Rocky Mountains.

Onze favorieten

Onze favoriet is toch wel een zoektocht naar walvissen, beren, orka's of beluga's. Onze reisexperts zijn gék op de indrukwekkende natuur van West-Canada! 

Groepsreis West-Canada

Ervaar het gemak van een internationale groepsreis door West-Canada. De reisleider neemt je langs de mooiste plekken mee op een ontspannen en onvergetelijke reis!

Wildlife spotten in West-Canada

Wilde dieren spotten bij Vancouver Island is een échte aanrader! In en om de wateren van het eiland leven onder andere orka's, grizzly beren, zwarte beren en walvissen. 

Unieke ervaringen

Op zoek naar een unieke ervaring? Onze reisexperts helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke rondreis door West-Canada!

Esmay van Wijngaarden-Peters

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.