Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Walvis- en wildlife tours Campbell River

Duur 4 Uur

Soort Excursies

Eagle Eye Adventures is van oorsprong een nederlands bedrijf van Jos en Rentia Krynen die enkele jaren geleden naar Vancouver Island zijn geëmigreerd. Met hun enthousiaste gidsen organiseren ze verschillende wildlife, walvis- en grizzlybeer excursies waarbij je met een kleine boot op zoek gaat naar wild. Ze zijn ook de eersten met het keurmerk 'Responsible Whale Watching' !

Het team is deskundig en goed getrained in het vinden van wildlife. Bovendien zijn alle gidsen ook bioloog! Ze doen hun best iedereen evenveel te laten kennismaken en genieten van de bijzondere omgeving waar je verblijft. Je vaart naar de Discovery Islands in de Discovery Passage tussen Vancouver Island en het vaste land van British Columbia. Deze eilandjes behoren tot de noordelijke Gulf Islands en de wateren hier zitten volop wildlife! Onderweg vertellen ze graag over de natuur, het wild en de geschiedenis van de First Nations in dit gebied. Ze werken met wetenschappers uit de hele wereld die graag op zoek gaan naar orka's, walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, zwarte beren, bruine beren en hopelijk ook grizzlyberen! Daarnaast zul je één van 's werelds spectaculaire stroomversnellingen meemaken waaronder “Devils Hole” en de “Aaron Rapids”, ook wel bekend als de "Drain”.

 

Er worden verschillende tours aangeboden:

Wildlife tour: een 4 uur durende tour waarbij je op zoek gaat naar orka's, walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, zwarte beren, bruine beren en hopelijk ook grizzlyberen. Deze kan per zodiac of overdekte boot geboekt worden.

Walvis- en orka tour: een 6 uur durende tour waarbij je op zoek gaat naar orka's en bultrugwalvissen, vinvissen, dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen in hun natuurlijke omgeving. Deze kan per zodiac of overdekte boot geboekt worden.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Tamara Stuijt

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen bij de wildlife excursie:
• drinken en snacks

Inbegrepen bij de walvisexcursie:
• drinken en snacks
• lunch

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.