Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Puurheid, ruige natuur en Franse invloeden

Terug
Kies een pagina:

Canada is een land van contrasten. Bezoek de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. De combinatie van dit prachtige land met de gastvrije bevolking maakt je reis naar Oost-Canada onvergetelijk!

Hou je van zee, ruige kusten, stille wegen, kleine vissersdorpjes, walvissen en spectaculaire kustlijnen? Dan is een vakantie naar Oost-Canada echt iets voor jou. Hier ga je op zoek naar walvissen en kun je elanden, zwarte beren en grote vogelkolonies observeren. Ook vind je hier charmante Country Inns en Bed & Breakfasts die we voor je kunnen verzorgen in een mooie rondreis. Iets verder naar het westen liggen de provincies Ontario en Quebec, met de indrukwekkende natuur van Quebec, het Algonquin Park en niet te vergeten de Niagara Falls in Ontario. Ga je in het najaar op vakantie, dan komen hier ook nog eens de schitterende herfstkleuren van de Indian Summer bij. Wij raken er niet over uitgepraat en we hopen ons enthousiasme op je te kunnen overbrengen in de vele autoreizen die we in dit gebied aanbieden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.