Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Regio's Oost-Canada

Terug
Kies een pagina:

Atlantisch Canada

Nova Scotia en Newfoundland zijn de twee oostelijkste provincies van Canada. De kust domineert het landschap en op heel veel plekken worden walvisexcursies aangeboden. De kustwegen kronkelen langs de woeste rotskusten en het is niet ongebruikelijk dat je vanuit je huurauto een walvis ziet. Dit ruige deel van Canada heeft tot en met september heerlijk zomerweer.

Ontario en Quebec

Dit is het meest Europese deel van Canada. Je komt er veel Franse invloeden tegen, zeker in Quebec City dat met zijn gezellige terrasjes en restaurants wel wat op Parijs lijkt. De keuken in Quebec is onovertroffen, dat merk je al snel tijdens de autorondreis langs Wilderness Lodges in Quebec. Je bent dan te gast in historische lodges en pouvoiries die vaak diep in het bos verscholen liggen. Door de goede verbindingen met Nederland is dit ook goed te doen voor een lang weekend of een paar dagen shoppen voor de kerst.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.