Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Steden Oost Canada

Terug
Kies een pagina:

Oost-Canada kent enkele noemenswaardige grote steden, zoals Toronto, Montreal en de stad Quebec.

Toronto

Toronto is de hoofdstad van Ontario en de grootste stad van Canada. Toronto is het belangrijkste zakencentrum en de belangrijkste mediastad van Canada. Hier worden veel van de nationale dagbladen geproduceerd. In de stad vind je een mengeling van etnische groeperingen. Meer dan 40% van de bevolking is van etnische afkomst. Toronto heeft met zijn vele wolkenkrabbers wel iets weg van de stad Chicago. De 553 meter hoge Canadian National Tower (CN Tower) bepaalt het silhouet van de stad. Vanaf de Tower heb je een waanzinnig uitzicht over Lake Ontario.

Montréal

Montréal is de grootste stad van de provincie Québec. In de stad zie je veel van de Franse cultuur en invloeden terug. Montréal is na Parijs zelfs de grootste Franstalige stad ter wereld. Vanaf de 234 meter hoge heuvel Mont-Royal heb je een prachtig uitzicht over de stad. Het oude centrum van Montréal, Vieux- Montréal, heeft smalle straatjes met cafés en restaurants. Als je op zoek bent naar trendy cafés, winkeltjes en restaurants, ben je op de Rue St. Paul op het goede adres. 

Quebec City 

Québec City is een stad waar je veel cultuur en geschiedenis terugvindt. Québec-city is de enige stad ten noorden van Mexico die nog door een stadsmuur wordt omgeven. Deze 4,6 kilometer lange muur is een historisch monument en zeker de moeite waard om te bezichtigen. Chateau Frontenac is een opvallende bezienswaardigheid op de punt van ‘Kaap Diamant’. Het is een hotel uit 1893 in de stijl van een kasteel.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.