Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Askja reizen
35 jaar

Het begon allemaal met die ene reis naar IJsland, in de zomer van 1989. Het lijkt járen geleden. Om precies te zijn: 35 jaar. In al die jaren is er veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: onze liefde voor natuur waar je stil van wordt. Én het plezier dat we iedere dag weer hebben in het delen hiervan met jullie, onze Askja-reizigers.

Win: een reis naar IJsland

Avontuur gegarandeerd! De reis begint in het knusse centrum van Reykjavík, maar al snel verruil je de stedelijke drukte voor de indrukwekkende natuur van IJsland. Ontdek geisers en kokende modderpoelen, de watervallen van de zuidkust en de basaltformaties bij Vík. Kortom, tijdens deze reis maak je kennis met het IJsland waar wij al 35 jaar lang verliefd op zijn.

Logo Icelandair

Hoe maak je kans?

Ben je in de afgelopen 35 jaar met ons op reis geweest? Deel dan tussen 29 maart en 30 september 2024 jouw favoriete reisherinnering met Askja Reizen op je eigen Facebook- of Instagram pagina, tag Askja Reizen in het bericht en maak kans op deze reis naar IJsland.

Reis

Win: Een reis naar IJsland

Ontdek het land waar het in 1989 allemaal begon: IJsland. Bekijk

29 Maa 2024 - IJsland

De mooiste reisherinneringen van Askja-collega's

Het begon allemaal met die ene reis naar IJsland, in de zome Lees verder

Uit

de oude doos

 1. 1

  Het begon allemaal met die ene reis naar IJsland, in de zomer van 1989. Vanaf het prille begin waren we op zoek naar ruige natuur. Het liefst zo overweldigend, dat je er stil van wordt.
 2. 2

  Vanuit het kantoor in Apeldoorn trokken we het hele land door om diapresentaties te geven. Eén keer maakte het busje een schuiver, waardoor alle dia’s uit de carrousels vlogen.
 3. 3

  We brachten uren door in een donker hok, om dia’s te bekijken op een lichtbak. Het resultaat: een fraaie papieren brochure, vol met prijstabellen en foto’s van elke bestemming.
 4. 4

  Door de jaren heen komen er steeds meer bestemmingen bij.Kwam een collega razend enthousiast terug van een reis? Dan verscheen er niet veel later een nieuwe bestemming op onze website.
 5. 5

  Steeds meer reizigers vinden ons en het kantoor in Apeldoorn wordt te klein. We verhuizen naar Arnhem, om vervolgens vlakbij Park Sonsbeek kantoor te houden, dichtbij de natuur.
 6. 6

  En de rest? Dat is geschiedenis. Geschiedenis die we iedere dag blijven schrijven, want één ding is zeker: we doen dit werk met liefde nog ‘ns 35 jaar!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.