1. Nova Scotia & Newfoundland
  2. Ontario & Quebec
  3. Arctisch Canada
  4. Groepsreis Canada
  5. Unieke ervaringen in Oost-Canada

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nova Scotia & Newfoundland

Rijd over kronkelende wegen langs de ruige kust van deze meest oostelijk gelegen provincies van Canada. Laat je verrassen in Nova Scotia en Newfoundland!

Ontario & Quebec

Prachtige steden, afwisselende natuur en schitterende herfstkleuren: de provincies Ontario en Quebec zullen je steeds opnieuw weer verrassen! 

Arctisch Canada

Ontmoet de ijsberen van Churchill in Arctisch Canada! Je staat oog in oog met bijzonder wildlife, zoals witte walvissen, walrussen, poolvossen en vele vogelsoorten.

Groepsreis Canada

Ervaar het gemak van een internationale groepsreis door Oost-Canada. De reisleider neemt je mee langs prachtige hoogtepunten op een ontspannen en onvergetelijke reis!

Unieke ervaringen in Oost-Canada

Algonquin Park zoals je niet verwacht: in een kano zie je de wildlife pas écht van dichtbij! Of wat dacht je van overnachten in een vuurtoren?

Tessa Koops

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.