Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Yukon
Larger Than Life

Terug
Kies een pagina:

De Yukon Territory wordt vaak in één adem genoemd met Alaska en dat is niet voor niks. Beide gebieden kunnen zich zeker met elkaar meten wat natuur en wild betreft. In één opzicht is de Yukon anders: de eenzaamheid overheerst hier.

De Yukon heeft een bijzonder klimaat. Vanwege de noordelijke ligging heb je tijdens een rondreis in de zomer veel daglicht. In de maand juni wordt het in grote delen van deze gebieden helemaal niet donker. Vanaf september worden de dagen snel weer korter en heb je zelfs kans om het noorderlicht te zien tijdens je vakantie. Op de kortste dag van het jaar, 21 december, is het in Anchorage (Alaska) pas om 10 uur ’s ochtends licht en om 4 uur ’s middags weer donker.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.