Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
The Last Frontier

Terug
Kies een pagina:

Door Alaska reizen is reizen langs de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Een rondreis door Alaska betekent oog in oog staan met de oneindige wildernis!

Askja Reizen organiseert al jaren individuele reizen naar Alaska. En dat doen we met veel plezier! Alaska is echt een land van superlatieven: de hoogste bergen domineren de horizon en worden geflankeerd door de langste gletsjers. Beren en elanden kunnen zomaar je pad kruisen en dorpjes bestaan soms echt maar uit één gebouw. Alaska is in alle opzichten uniek.

Je kunt het hele jaar door naar Alaska reizen. Klimaat, wegencondities en specifieke natuurverschijnselen bepalen wat je in een bepaalde periode kunt doen. De beste reistijd is in de zomermaanden juni, juli en augustus.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.