Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Bereikbaarheid

Terug
Kies een pagina:

Telefoon

Om vanuit Alaska naar Nederland te bellen, toets je zonder onderbreking 01131 of voor België 01132 in, dan het netnummer zonder de eerste 0 en dan het abonneenummer. Op elke telefooncel staat een telefoonnummer voor als je collect wilt bellen. De meeste mobiele telefoons/smartphones werken in Alaska. Informeer bij je eigen provider of deze een overeenkomst heeft met een aanbieder in Alaska. Je komt regelmatig telefooncellen tegen langs de route. Een telefoonkaart is dan de voordeligste manier om naar huis te bellen. 

Internet

Wifi is in de meeste hotels beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat de verbinding vaak erg traag is. Op afgelegen plekken zoals Kennicott en McCarthy is meestal geen internet beschikbaar. 

Simkaart kopen

Je kunt een lokale simkaart kopen voor bellen en mobiel internetten. Het beste netwerk heb je met AT&T. Zij hebben op de meeste plekken een goed werkend 3G- en 4G-netwerk. De kosten voor een simkaart van AT&T bedragen ongeveer 50 Amerikaanse dollar. Je kunt ze kopen bij de AT&T-winkels in Anchorage en Wasilla. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.