Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Alaska

Bereikbaarheid

Terug

Om vanuit Alaska naar Nederland te bellen, toets je zonder onderbreking 01131 of voor België 01132 in, dan het netnummer zonder de eerste 0 en dan het abonneenummer.

Op elke telefooncel staat een telefoonnummer voor als je collect wilt bellen. De meeste mobiele telefoons/smartphones werken in Alaska. Informeer bij je eigen provider of deze een overeenkomst heeft met een aanbieder in Alaska. Je komt regelmatig telefooncellen tegen langs de route. Een telefoonkaart is dan de voordeligste manier om naar huis te bellen. 

Wifi is in de meeste hotels beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat de verbinding vaak erg traag is. Op afgelegen plekken zoals Kennicott en McCarthy is meestal geen internet beschikbaar. 

Je kunt een lokale simkaart kopen voor bellen en mobiel internetten. Het beste netwerk heb je met AT&T. Zij hebben op de meeste plekken een goed werkend 3G- en 4G-netwerk. De kosten voor een simkaart van AT&T bedragen ongeveer 50 Amerikaanse dollar. Je kunt ze kopen bij de AT&T-winkels in Anchorage en Wasilla. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer