Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
Lokale Keuken

Terug
Kies een pagina:

Alaska staat voornamelijk bekend om de verse vis en zeevruchten. In het seizoen kun je genieten van Alaska King Crab (bekend van de serie Deadliest Catch op Discovery Channel) of Dungeness Crab.

Daarnaast staan er, vooral aan de kust, onder andere oesters, garnalen en mosselen op het menu. Eten is niet goedkoop in Alaska, want veel voedsel moet ingevlogen worden vanuit de Lower 48. Het menu is meestal behoorlijk Amerikaans: hamburgers, pizza, friet en steaks zijn bijna overal verkrijgbaar. In Alaska moet je in ieder geval een Alaskan Amber drinken! 

Als je bij ons een reis boekt, ontvang je voor vertrek uitgebreide reisinformatie met tips voor de leukste restaurants en bars in Alaska die je zeker niet mag missen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.