Noorwegen winterreizen

Noorderlicht in winterse sferen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Huskysafari omgeving Tromsø, Noorwegen

De grootte van Noorwegen en de onderlinge verschillen in regio’s maken Noorwegen tot een unieke winterbestemming. Lees verder...

Ontdek Noorwegen in de winter! In Noorwegen zijn de bergen machtig, de gletsjers koud en ongenaakbaar en het Noorderlicht is er mooier dan u ooit gezien heeft. Hoewel Noorwegen op dezelfde breedtegraad als AlaskaGroenland en Siberië ligt, is het klimaat van Noorwegen in vergelijking milder en aangenamer. Een vakantie in de winter in Noorwegen is in alle opzichten uniek!

De kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding met spectaculaire fjorden en ongeveer 15.000 eilanden. De kans om tijdens een wintervakantie in Noorwegen het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis!

Askja Reizen

Als echte Noorwegen kenner hebben wij een groot aanbod individuele winter rondreizen in het noorden van Noorwegen. Een van de mooiste treinreizen ter wereld, tussen Oslo en Bergen, gaat door prachtige winterse landschappen. Of maak een reis naar de Lofoten en Vesterålen in de winter. U kunt in Noorwegen een huskysafari, een huttentocht of sneeuwscootertocht maken.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Noorwegen kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Noorwegen. Zij hebben Noorwegen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie naar Noorwegen!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product manager Noorwegen winterreizen
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Tromsø in de winter: de gezelligheid van een stad, het winterse landschap, een groep orka’s en, met een beetje geluk, Noorderlicht. Wat een combinatie!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen winterreizen: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 4 juli 2017
   SCORE: 5/5

   "Als natuurliefhebbers/wandelaars reis natuurparken en fjorden een prima keuze voor een eerste kennismaking. Een volgende keer zouden we een paar dagen langer op...

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 4 juli 2017
   SCORE: 4/5

   "voldoet aan onze verwachtingen."

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 29 juni 2017
   SCORE: 4/5

   "We waren erg gecharmeerd van Beitostolen en van de Lysefjord. Wel vonden we de afstanden tussen de plaatsen, meestal zo'n 300 km. lang, wat teveel. Maar dat kwam...

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 26 juni 2017
   SCORE: 2/5

   "M.n. de geringe info vind ik beschamend. "

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 23 juni 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtige reis door het noorden van Noorwegen"

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 23 juni 2017
   SCORE: 4/5

   "Noorwegen is een prachtige bestemming als je van natuur houdt. Bergen, sneeuw, fjorden , watervallen het is allemaal even prachtig. Eind mei is het ook lekker rustig...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Noorderlicht zoeken
Impression
Employee
Sneeuwhotel Kirkenes
Impression
Employee
De Noordkaap
Impression
Employee
Vakantiehuisje aan zee
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.