Noorwegen winterreizen

Noorderlicht in winterse sferen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Huskysafari omgeving Tromsø, Noorwegen
 • Omgeving Tromsø

De grootte van Noorwegen en de onderlinge verschillen in regio’s maken Noorwegen tot een unieke winterbestemming. Lees verder...

Ontdek Noorwegen in de winter! In Noorwegen zijn de bergen machtig, de gletsjers koud en ongenaakbaar en het Noorderlicht is er mooier dan u ooit gezien heeft. Hoewel Noorwegen op dezelfde breedtegraad als AlaskaGroenland en Siberië ligt, is het klimaat van Noorwegen in vergelijking milder en aangenamer. Een vakantie in de winter in Noorwegen is in alle opzichten uniek!

De kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding met spectaculaire fjorden en ongeveer 15.000 eilanden. De kans om tijdens een wintervakantie in Noorwegen het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis!

Askja Reizen

Als echte Noorwegen kenner hebben wij een groot aanbod individuele winter rondreizen in het noorden van Noorwegen. Een van de mooiste treinreizen ter wereld, tussen Oslo en Bergen, gaat door prachtige winterse landschappen. Of maak een reis naar de Lofoten en Vesterålen in de winter. U kunt in Noorwegen een huskysafari, een huttentocht of sneeuwscootertocht maken.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Noorwegen kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Noorwegen. Zij hebben Noorwegen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie naar Noorwegen!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product manager Noorwegen winterreizen
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Tromsø in de winter: de gezelligheid van een stad, het winterse landschap, een groep orka’s en, met een beetje geluk, Noorderlicht. Wat een combinatie!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen winterreizen: 8.7/10

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 20 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land, veel te zien"

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Onze Noorderlichtreis is zeer goed bevallen! Noorwegen is een fantastisch land en Askja had deze reis op een goede manier ingestoken. Fijne verblijven, goed vervoer....

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 6 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis, mooie omgeving. Voorzieningen en tickets etc. prima geregeld. "

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 3 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Geweldige reis in een fantastisch land. Aan te bevelen om daar de winter mee te maken. Alleen het huisje aan de baai in Sommarøy was al fantastisch. De hondenslede...

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 2/5

   "Misschien is het mogelijk om vanuit Svolvaer naar Oslo te vliegen. Naar wereldstad Harstad rijden alleen om vlucht Oslo vind ik eigenlijk jammer van de tijd."

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 6 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "Alles goed geregeld, fantastische ervaring "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Noorderlicht zoeken
Impression
Employee
Sneeuwhotel Kirkenes
Impression
Employee
De Noordkaap
Impression
Employee
Vakantiehuisje aan zee
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.