1. Hoogtepunten Nieuw-Zeeland
  2. Uniek en luxe
  3. Actief en avontuurlijk
  4. Groepsreis Nieuw-Zeeland
  5. Unieke ervaringen

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Hoogtepunten Nieuw-Zeeland

Rijd van Auckland naar Christchurch of andersom en ontdek wijngaarden, gletsjers, vulkanen, fjorden én de bijzondere flora en fauna van Nieuw-Zeeland.

Uniek en luxe

Beleef alle wonderen van Nieuw-Zeeland en geniet van lekker luxe en comfortabel! Onze reisexperts helpen je graag bij het zoeken naar droomaccommodaties.

Actief en avontuurlijk

Fietsen en wandelen zoals het in Nederland niet kan: Nieuw-Zeeland kent indrukwekkende routes langs prachtige kustlijnen en dwars door nationale parken.

Groepsreis Nieuw-Zeeland

Reis in een kleine groep langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland en geniet dat alles voor je is geregeld! Met enthousiaste reisleiding is deze groepsreis onvergetelijk! 

Unieke ervaringen

Beleef een zoektocht naar de inheemse kiwi in Nieuw-Zeelandse natuurparken, fiets een voormalige treinroute naar Clyde of ga snorkelen bij Poor Knights Islands. 

Ilse van der Horst-Borghouts

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.