Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Puur Nieuw-Zeeland

  • • Route langs veel hoogtepunten
  • • Verblijf in luxe ecolodges
  • • Overnachten op unieke locaties
  • • Watertaxi, ferry's en wandeltour inclusief
Duur 28 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Onze groene keuze voor een reis door Nieuw-Zeeland

Tijdens deze reis bezoek je de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland en is er tijd genoeg om van de natuur te genieten. Ga wandelen in de nationale parken en ontdek tijdens een excursie de omgeving van de slapende vulkaan Mount Tarawera. Je overnacht op bijzondere plekken. Zo slaap je in een tent aan één van de meren rondom Rotorua, in een lodge die uitkijkt op Mount Cook en in een glazen huis op een verborgen locatie even buiten Kaikoura. Met een hybride auto doorkruis je Nieuw-Zeeland, terwijl je de fjorden van de Marlborough Sounds per watertaxi bezoekt. De luxe ecolodges maken zich hard om de natuur en het milieu niet aan te tasten door jouw verblijf. Met deze reis draag je een steentje bij aan verantwoord en bewust reizen. Met recht een groene keuze!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Auckland: Na aankomst op de luchthaven van Auckland, word je met een privé transfer gebracht naar het centrum, waar je één nacht verblijft. Bekijk het centrum en wandel door Queen Street (de belangrijkste winkelstraat van Auckland), de studentenbuurt rond Highstreet of door de levendige haven. De haven ligt vol met grote en kleine zeilboten, die de bijnaam van de stad “City of Sails” eer aandoen. In deze stad mag een boottocht met de Pride of Auckland dan ook eigenlijk niet ontbreken. Of zeil actief mee op een oud racejacht! Excursietip:* All Blacks Experience
Dag 2 - Naar een lodge aan Lake Tarawera vlakbij Rotorua: Na het ontbijt haal je de huurauto op bij het stadskantoor in Auckland, waarna je start met de route. De eerste bestemming is Lake Tarawera, nabij Rotorua. Alleen per water taxi is de lodge, gelegen aan het Tarawera meer, te bereiken. Rotorua ligt in het geothermisch actieve deel van het Noordereiland. Stoom en zwavelgeur maken je duidelijk dat je de stad bereikt. Bezoek ook zeker één van de parken ten zuiden van de stad, zoals Wai-O-Tapu en Waimangu.
Dag 3 - Wandelexcursie naar de Tarawera Falls: Vandaag staat een wandelexcursie vanuit de lodge naar de Tarawera Falls op het programma. Het is een makkelijke route van ongeveer drie uur retour door inheemse bossen met grote varens, aan de voet van de slapende vulkaan Mount Tarawera. Aansluitend word je per watertaxi afgezet nabij Hot-water Beach en de hotpools aan de rand van Lake Tarawera.
Dag 4 - Naar Horopito bij het Tongariro National Park: Vandaag rijd je via Lake Taupo door naar de omgeving van Tongariro National Park. Je verblijft op vijftien minuten rijden van het park bij Tongariro Suites at the Rocks, gelegen in Horopito. Met behulp van milieuvriendelijk verbruik van energie en water werkt de accommodatie mee aan een duurzame wereld. Het Tongariro National Park is ideaal voor korte wandelingen, maar staat vooral bekend om de Tongariro Alpine Crossing. Een bezoek aan dit park mag je dan ook niet missen. Je ontwaakt in een rustgevende omgeving die ook heel geschikt is om te fietsen.
  • Braemar Station - Zuidelijke Alpen
  • Lake Pukaki, zuidereiland, Nieuw-Zeeland
  • Kapiti Island wandeling © Mark Tantrum
  • Canterbury
  • Emerald Lakes - Tongariro National Park
  • Kaikoura

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.