Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Queen Charlotte Track

  • • Inclusief retour watertaxi en bagage vervoer
  • • Makkelijke wandeltocht
  • • Overnachten in twee comfortabele lodges
Duur 3 Dagen

Soort Korte rondreizen

Wandel 1 dag van de befaamde track

De Queen Charlotte Track is een unieke wandeling over goede gravelpadden, door bossen en langs diepe baaien en afgelegen strandjes. Onderweg heb je de meest spectaculaire uitzichten. In dit pakket overnacht je in twee verschillende lodges en loop je het tussenliggende, glooiende gedeelte van de track van ongeveer 11,5 kilometer. Voor het gemak vervoert een watertaxi je bagage tussen de lodges. Een ontzettend leuke manier om de natuur in de fjorden te ervaren!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Van Picton met watertaxi naar Furneaux Lodge: De watertaxi brengt je vanmorgen vanuit Picton naar je accommodatie, de Furneaux Lodge. Je verblijf ligt op een prachtige plek bij Endeaver Inlet in de Marlborough Sounds, ver weg van alle drukte van het levendige havenplaatsje Picton. Deze lodge ligt op het achterste deel van de Queen Charlotte Track, op ongeveer vijf uur wandelen van Ship Cove, het beginpunt van de hele track.
Dag 2 - Wandel de Queen Charlotte Track van Endeaver Inlet naar Camp Bay: Vandaag wandel je over de Queen Charlotte Track naar je volgende overnachtingsadres: het Punga Cove Resort in Camp Bay. De afstand is ongeveer 11,5 kilometer. Daar heb je de hele dag de tijd voor, dus je kunt rustig in een van de baaitjes gaan picknicken. Reken zeker op 3,5-4 uur wandelen. Je grote bagage wordt per watertaxi vervoerd, zodat alles in je kamer ligt wanneer je die middag aankomt. Neem de tijd om de prachtige natuur in je op te nemen en geniet van de schitterende uitzichten onderweg.
Dag 3 - Per watertaxi terug naar Picton: Na een heerlijke nachtrust brengt de watertaxi je in de ochtend weer terug naar Picton, waarna je de huurauto ophaalt en begint aan het tweede deel van je reis: het spectaculaire Zuidereiland.
  • Marlborough Sounds © Dmitry Naumov
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• twee overnachtingen in 2-persoonskamer
• bagagevervoer
• retour met watertaxi

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.