Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Fietsen in Nieuw-Zeeland

  • • Reis voor jong en oud
  • • Otago Peninsula, Abel Tasman en Kaikoura
  • • Milford Sound Cruise inbegrepen
  • • Leuke lodges en vaak ontbijt inbegrepen
  • • Zeven fietstochten, incl. door Auckland en Marlborough wijngaarden
Duur 25 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Per auto en op de fiets bijzondere natuurgebieden ontdekken

Tijdens deze leuke combinatiereis ga je met de auto op avontuur en ontdek je per fiets de minder toegankelijke natuur van Nieuw-Zeeland. Er zijn prachtige 'cycle trails' aangelegd en je volgt er tijdens deze reis vijf. Op het Noordereiland fiets je door de Karangahake Gorge op de Hauraki Rail Trail en langs de oevers van Lake Taupo, terwijl je op het Zuidereiland door de regenwouden langs de ruige westkust fietst en uitkijkt over Te Anau en Mount Cook. Tijdens deze sportieve reis naar bekende plekken overnacht je in afwisselende accommodaties.

Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet zou kunnen komen. Fietsen is daarom een heerlijke manier om de veelzijdige natuur te ontdekken. Behalve de verschillende 1- en 2-daagse fietsroutes verken je ook Auckland en de beroemde Marlborough-wijngaarden op de fiets, allemaal in een rustig tempo en op een gemiddeld fietsniveau. De indrukwekkende fjorden van de Milford Sound ontdek je tijdens een boottocht, die bij de reis is inbegrepen. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om eventueel te wandelen tijdens de twee dagen in het Abel Tasman National Park, bij de gletsjers of rondom Queenstown. Voor een optimale wildbeleving slaap je twee nachten op het schiereiland Otago. Dit is een actieve en gevarieerde reis voor jong en oud!

Lees meer over deze reis

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Auckland: Na aankomst in de grootste stad van Nieuw-Zeeland ga je Auckland verkennen op de fiets. Onder begeleiding van een gids maak je een fietstour door de stad. Vanuit het centrum, langs de havens, Okahu Bay en het Kelly Tarltons Sea Aquarium fiets je naar het bekendste strand van de stad met veel restaurants: Mission Bay. Excursietip:* All Blacks Experience (vanaf mid 2020)
Dag 2 - Van Auckland naar Waihi Beach op Coromanel: Vandaag rij je naar het schiereiland Coromandel. Dit is een geliefde vakantiebestemming van de Nieuw-Zeelanders. Coromandel heeft prachtige klifkusten, stille baaien en witte zandstranden. Het is een heerlijk gebied om te wandelen en er zijn wandelroutes met verschillende lengtes.
Dag 3 - Fiets de Hauraki Rail Trail door de Karangahake Gorge: Vandaag staat een fietstocht over de Hauraki Rail Trail op het programma. Tijdens deze makkelijke trail fiets je door een prachtig landschap met een rijke historie van de pionierstijd. Een hoogtepunt is de route door de adembenemende Karangahaka Gorge, één van de '14 wonders of New Zealand'.
Dag 4 - Via Huka Falls naar Taupo: Rotorua met zijn geothermale omgeving is zeker de moeite waard om te bezoeken vandaag. Ga naar een van de geothermale parken met borrelende modderpotjes en kokende meren. Rij dan verder naar Lake Taupo en stop ook even bij de indrukwekkende Huka Falls.
  • Hangbrug Kumara - West Coast Rail Trail
  • Greymouth - West Coast Rail Trail
  • Kumara Rail Line - West Coast Rail Trail
  • Timber Trail, Pureora Forest Park, Nieuw-Zeeland
  • Oever van Lake Ohau

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.