Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Alaska
The last frontier

Terug
Kies een pagina:

Ontdek Alaska! In Alaska zijn de bergen hoger en machtiger, de gletsjers ijziger, de bermen kleuriger dan je ooit hebt gezien, de fjorden dieper en het wild kan in Alaska zomaar op je pad verschijnen.

Een vakantie in Alaska is in alle opzichten uniek! Reis naar Alaska en zie hoe het water krioelt van het leven, zoals zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms maar uit één gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. De winters zijn donker en koud, maar in de zomer gaat de zon nooit onder en is het rond de 20 graden. Reis naar Alaska en ontdek dit wilde land en deze unieke natuurbestemming!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.