1. Groenland vakantie: hoogtepunten
  2. Cruise Groenland
  3. Avontuurlijk en actief Groenland
  4. Winter en lente Groenland

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Groenland vakantie: hoogtepunten

Complete reizen om de authentieke cultuur en arctische natuur te zien. Bewonder de fjorden, gletsjers en ijsbergen en heb kans om walvissen te spotten.     

Cruise Groenland

Expeditiecruises langs de Groenlandse kust. Vaar langs bergen, fjorden en ijsbergen met een expeditieschip en ga aan land in dorpen met rode, groene en gele huizen.  

Avontuurlijk en actief Groenland

Reizen met veel gelegenheid om te wandelen in de arctische natuur van Groenland. Of maak een wel heel avontuurlijke hondensledetocht in de winter. 

Winter en lente Groenland

Reizen naar Groenland in andere jaargetijden. De donkere dagen met kans op noorderlicht maken snel plaats voor lange dagen met zon die de ijsbergen doet schitteren. 

Daniëlle Meijer

Reisexpert

Direct contact of een reis 100% op maat?

Wil je direct contact met een van onze reisexperts? Of een reisvoorstel 100% op maat? Dat kan! Onze reisexperts staan voor je klaar.

Maatwerk offerte opvragen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.