Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Camperhuur Oost-Canada

Terug
Kies een pagina:

Kamperen blijft een populaire manier van vakantie vieren. De vrijheid van een eigen huis op wielen is ideaal voor mensen die niet gebonden willen zijn aan vaste reisdagen. Je kunt ter plekke besluiten op welke mooie plekken je wat langer wilt blijven. Wat is er nou heerlijker dan in je eigen tempo reizen, de hele dag buiten zijn en struinen door de natuur? Een vakantie per camper is ook ideaal als je met kinderen reist. ’s Avonds zit je dan na de barbecue lekker na te genieten bij het kampvuur, terwijl de kinderen kleverige marshmallows roosteren.

Askja Reizen is gespecialiseerd in actieve natuurbelevingen op de mooiste bestemmingen. Reizen per camper past perfect in dit plaatje. We kunnen je dan ook uitstekend informeren en adviseren over jouw camperreis in Canada.

Makkelijk zelf een offerte opvragen
Via onze website kun je heel makkelijk met een paar gegevens zelf de prijs van je camperhuur opvragen. Hiervoor geef je het volgende op:
- Aantal personen
- Locatie
- Ophaaldatum camper
- Inleverdatum camper
- Aantal te rijden kilometers


Klik op de link hiernaast voor een camperofferte.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.