Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

IJsland

Land van ijs en vuur

Terug

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. Geen enkele andere bestemming is zo afwisselend als IJsland en de reisafstanden zijn nooit groot. 

Ontdek IJsland! Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland gunt bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde én is een van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa. Tijdens een vakantie in IJsland, op slechts drie uur vliegen van Nederland, zie je warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen, die een opmerkelijk contrast vormen met de ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Een rondreis door IJsland is ook prima te combineren met een bezoek aan Groenland. Of reis met je eigen auto met de Smyril Line via de Faröereilanden en breid je IJslandreis uit tot een rondreis Faeröereilanden en IJsland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer