Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lapland

Fotografie

Terug

Ga er maar vanuit dat je veel meer foto’s zult maken dan je van plan bent, want een vakantie in Lapland is heel fotogeniek. Het is dan ook handig om reservebatterijen/-accu’s en extra geheugenkaartjes bij je te hebben. Een winkel is meestal ver uit de buurt.

Houd er bij het opladen van de batterijen van je digitale camera rekening mee dat niet overal een stopcontact bij de hand is. Draag een extra batterij/accu op een warme plaats, bijvoorbeeld in je broekzak. Als de camera aangeeft dat de batterij/accu leeg is, verwissel je de koude batterij/accu met de warme batterij/accu. De koude batterij/accu draag je vervolgens weer op de warme plaats. Zo heb je altijd een bruikbare batterij/accu voor je camera.

Als je nog filmrolletjes gebruikt, kun je die het beste thuis aanschaffen. Nogmaals: neem vooral niet te weinig mee. De ervaring leert dat je vaak tekort komt. Wat betreft de te gebruiken film raden we het volgende aan: in de schemermaanden (november, december en januari) 400 ASA, in februari en maart 200 ASA en in de voorjaarsmaanden (april en mei) 100 ASA.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.