Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lapland

Accommodatie

Terug

Je accommodatie in Lapland verschilt per reis. Bij de avonturenweken verblijf je over het algemeen in een goed middenklassehotel. Tijdens een meerdaagse huskysafari slaap je in een wildernishut. 

Een wildernishut wordt verwarmd met een houtgestookte kachel en verlicht met kaarsjes of olielampen. Er is geen elektriciteit. Het is meestal één ruimte, waarin gegeten en geslapen wordt. De bedden zijn vaak stapelbedden en soms liggen de matrassen op de grond van de slaapzolder. Bijna altijd is er een sauna bij de hut, met een houtgestookte kachel. De sauna is een heerlijke plek om te relaxen en je kunt je er uitgebreid wassen.

Het zogenaamde droogtoilet is buiten. De wildernishut beschikt niet over stromend water, maar staat altijd aan een rivier of meer. Hier wordt het water voor het eten en de sauna uit gehaald. Het is wat primitief zo in het midden van de wildernis, maar het is een perfecte locatie om de geest te openen en van de stilte en pracht van de natuur te genieten. Aangezien er bij de wildernishutten geen strooilicht van straatverlichting is, is zo'n hut een ideale plek om het noorderlicht te zien.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Let op: de kerstvakantie zit bijna vol.


Bel 026 352 9390 voor de állerlaatste plekken.

Naar contactpagina Doorgaan
#}

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.