Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Groenland
Vervoer

Terug
Kies een pagina:

Vanuit Amsterdam vlieg je via Kopenhagen of Keflavík naar Groenland. Afhankelijk van de reis kan het zijn dat je moet overnachten in Kopenhagen of Keflavík. 

Boot, vliegtuig en helikopter

Natuurlijk kunnen wij de vluchten en eventuele accommodaties voor je reserveren. Op Groenland zijn nauwelijks wegen: alleen in de steden en dorpen zijn wat wegen aangelegd. Het vervoer tussen de verschillende plaatsen gaat per boot, vliegtuig en helikopter. 

Houd rekening met het weer

Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.