Whiskyreizen

Varen en whisky proeven in Schotland

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow

Ga op expeditie naar het land van de whisky! Geniet van de Schotse natuur én whisky. Je bezoekt niet alleen afgelegen stokerijen, zoals Arran en Campbeltown (Springbank, Glen Scotia), maar ook het beroemde whiskyfestival van Islay. Lees verder...

Met het kleine schip de Atlantis vaar je langs een ruige kustlijn, waar het al eeuwenlang een uitdaging voor zowel mens als dier is om een schamel kostje bij elkaar te scharrelen. Onderweg wordt ruimte gemaakt voor wandelingen aan wal. We bezoeken meerdere plekken en stokerijen én tijdens één van de reizen zijn we op het whiskyfestival van Islay. Aan boord wordt een uitgebreide proeverij verzorgd. En natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan het gewone Schotse leven en de natuur.

De reizen zijn geen specifieke zeilreis: er wordt regelmatig op de motor gevaren. Maar als weer en wind gunstig zijn, worden de zeilen gehesen! Zeilervaring is niet nodig. Meehelpen aan boord gebeurt alleen op vrijwillige basis. De focus ligt, zoals je van ons gewend bent, op de natuur.

Inklappen