Zuid-Afrika

Een wereld op zich

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Gamedrive in Timbavati Private Game Reserve, Zuid-Afrika
 • Hermanus, Zuid-Afrika
 • Privé reservaat bij Kruger N.P, Zuid-Afrika

Wild kijken is een fantastische ervaring en Zuid-Afrika biedt daar ruim de gelegenheid voor. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes. Lees verder...

Ontdek Zuid Afrika! Zuid Afrika is een land van uitersten. Elke provincie van Zuid-Afrika is weer anders. In Limpopo vindt u de rijke Venda en Shangaan cultuur. In Mpumalanga is de Panorama Route een lust voor het oog. Hier is ook het bekende Krugerpark. In de Drakensbergen zijn wandelmogelijkheden te over.

Rondreizen door Zuid Afrika is betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een van onze groepsreizen meegaat. Reist u individueel dan kunt u tijdens uw vakantie in Zuid Afrika kiezen voor een huurauto of een terreinwagen. En natuurlijk hebben wij ook campers in Zuid Afrika.

Askja Reizen

Als echte Zuid Afrika kenner heeft Askja een groot aanbod safari’s, individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Zuid Afrika. Een vakantie in Zuid Afrika is ook prima te combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen. Of breid uw Zuid Afrika reis uit met een spectaculaire rondreis door Namibië of Botswana!

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze rondreizen in Zuid Afrika uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie of safari in uw autoreis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Zuid Afrika kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw safari door Zuid Afrika. Zij hebben allemaal Zuid Afrika bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Zuid Afrika!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Zuid-Afrika
Debby Rosengarten Reisexpert

Mijn eerste safari ervaring was tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. Lekker ontspannen bij een lodge en het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel, dat is voor mij pas genieten!

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Afrika: 8.8/10

  • Zuid-Afrika
   Review van 2 november 2015
   SCORE: 4/5

   "Zuid-Afrika is een prachtig land met hele mooie en bijzondere natuur. Hoewel wij kwantitatief iets meer dieren hadden verwacht, hebben wij optimaal genoten van...

  • Zuid-Afrika
   Review van 2 november 2015
   SCORE: 4/5

   "Zuid-Afrika is een prachtig land met hele mooie en bijzondere natuur. Hoewel wij kwantitatief iets meer dieren hadden verwacht, hebben wij optimaal genoten van...

  • Zuid-Afrika
   Review van 2 september 2016
   SCORE: 4/5

   "Houdt rekening met erg lange reisdagen en weinig vrijetijd."

  • Zuid-Afrika
   Review van 25 augustus 2015
   SCORE: 5/5

   "Colourful manornwas goed, de huurauto was goed geregeld en de omgeving was fantastisc."

  • Zuid-Afrika
   Review van 3 mei 2016
   SCORE: 5/5

   "Perfecte avontuurlijke reis. Alles super goed verzorgt, goed eten en geode, schone (wel basic) accomodaties. De locaties zijn buitengewoon mooi en je komt op plekken...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Swingen in de kerk
Impression
Employee
Beklim de Tafelberg
Impression
Employee
Genieten van wijn
Impression
Employee
Timbavati op z'n best
Impression

Afbeeldingen (1/16)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 19 nov
Locatie: Arnhem
Informatiedag Zuid-Afrika

Aanmelden

zaterdag 17 dec
Locatie: Arnhem
Informatiedag Zuid-Afrika

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.