Zuid-Afrika

Een wereld op zich

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Camp Figtree nabij Addo Elephant Park, Zuid-Afrika
 • Rhino Post Safari Lodge, Kruger, Zuid-Afrika

Wild kijken is een fantastische ervaring en Zuid-Afrika biedt daar ruim de gelegenheid voor. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de uiteenlopende natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes. Lees verder...

Ontdek Zuid-Afrika! Het leuke aan Zuid-Afrika is haar veelzijdigheid. Elke provincie van Zuid-Afrika is weer anders. In Limpopo vindt u de rijke Venda en Shangaan cultuur. In Mpumalanga is de Panorama Route een lust voor het oog. Hier bevindt zich ook het bekende Krugerpark. Kwazulu Natal heeft mooie natuurreservaten en voor wandelliefhebbers de Drakensbergen. Voor een combinatie van wijngaarden, stranden, walvissen en rode rotsformaties bent u in de Westkaap aan het juiste adres.

Rondreizen door Zuid-Afrika is betrekkelijk makkelijk, zeker als u zicht aansluit bij een van onze internationale groepsreizen met maximaal twaalf deelnemers. Reist u individueel dan kunt u tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika kiezen voor een huurauto of een terreinwagen. Daarnaast bieden wij ook camperhuur aan in Zuid-Afrika.

Askja Reizen

Als echte Zuid Afrika kenner heeft Askja een groot aanbod safari’s, individuele autorondreizen en internationale groepsreizen naar Zuid Afrika. Een vakantie in Zuid Afrika is ook prima te combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen. Of breid uw Zuid-Afrika reis uit met een spectaculaire rondreis door Namibië of Botswana!

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze autorondreizen in Zuid-Afrika uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie of safari in uw autoreis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Zuid-Afrika reisexperts maakt graag een reisvoorstel door Zuid-Afrika voor u inclusief een fantastische safari beleving. Zij hebben allemaal Zuid Afrika bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Zuid-Afrika!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Zuid-Afrika
Annelies Steentjes Reisexpert

Zuid-Afrika ademt natuur, cultuur en geschiedenis. Voor mij is dit zo’n leuke en indrukwekkende mix dat deze bestemming een speciaal plekje in mijn hart heeft.

Reviews - gemiddelde score voor Zuid-Afrika: 9.1/10 - Lees meer reviews »

  • Zuid-Afrika
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Zuid-Afrika
   Review van 20 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

  • Zuid-Afrika
   Review van 2 september 2016
   SCORE: 4/5

   "Houdt rekening met erg lange reisdagen en weinig vrijetijd."

  • Zuid-Afrika
   Review van 3 december 2015
   SCORE: 4/5

   "Vooral het gespecialiseerd zijn van ASKJA en haar medewerkers voelt heel goed. Gelukkig hebben we ASKJA weer herontdekt. Wij hebben alleen ervaring met hun camperaanbod....

  • Zuid-Afrika
   Review van 2 november 2015
   SCORE: 4/5

   "Zuid-Afrika is een prachtig land met hele mooie en bijzondere natuur. Hoewel wij kwantitatief iets meer dieren hadden verwacht, hebben wij optimaal genoten van...

  • Zuid-Afrika
   Review van 25 augustus 2015
   SCORE: 5/5

   "Colourful manornwas goed, de huurauto was goed geregeld en de omgeving was fantastisc."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Swingen in de kerk
Impression
Employee
Beklim de Tafelberg
Impression
Employee
Genieten van wijn
Impression
Employee
Timbavati op z'n best
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Zuid-Afrika

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Zuid-Afrika

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.