Schotland

Het einde van de wereld

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • De Atlantis
  • Arran whisky

Eeuwenlang waren de Schotse eilanden de uiterste grens van de bekende wereld. Gek genoeg voelt dat nog steeds een beetje zo. De unieke cultuur en de ruige, onbedorven kusten geven je het gevoel dat je in een ver afgelegen gebied beland bent. Lees verder...

Ontdek Schotland per zeilschip! Zo dicht bij huis en toch zo ver van alles ontvouwt zich een compleet andere wereld. We kunnen ons wel voorstellen dat zeevaarders in de vroege middeleeuwen bang waren om voorbij Ierland van de aarde te vallen. Daar moest het einde van de wereld wel liggen!

Een reis met de Flying Dutchman is geen cruise en ook geen zeilvakantie, maar een onvergetelijke zwerftocht door de ongerepte natuur van Schotland. Het schip is een fantastisch middel om de boeiende natuur en schilderachtige havenplaatsjes van Schotland te ontdekken. Het is groot genoeg om een aangenaam verblijf te bieden en klein genoeg om verborgen plaatsen te verkennen. Een reis naar Schotland mag op geen enkele bucketlist ontbreken!

Askja Reizen

Askja heeft een geweldig aanbod aan scheepsreizen naar Schotland. Meevaren op een tweemaster is een bijzondere ervaring. Tijdens deze reizen wordt gezeild wanneer dat mogelijk is. Natuurlijk zal de motor ook vaak bijgezet worden om de reisdoelen te realiseren, want de nadruk van deze reizen ligt bij het verkennen van de eilanden.

Het is niet nodig ervaring te hebben met zeilen. De ervaren bemanning informeert en instrueert je graag. Meehelpen is leuk, maar absoluut niet verplicht. De sfeer is informeel en kleinschalig (maximaal 26 man). Geen 'captains dinners' dus en je kunt je smoking of baljurk thuislaten.

Een van onze Schotland-kenners maakt graag een reisvoorstel voor je met een aanbieding voor jouw reis naar Schotland.

Op zoek naar meer reisinspiratie? Lees ons Schotland blog!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Senior Productmanager Schotland
Karin Tolsma Senior Productmanager

Varend langs Schotland zie je het land op een bijzondere manier. En het leven aan boord van één van de zeilschepen hier is sowieso al een avontuur op zich!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Whisky
Impression
Employee
Wandelen wordt beloond
Impression
Employee
Duart Castle
Impression
Employee
Jura
Impression

Afbeeldingen (1/6)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

vrijdag 4 okt.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Schotland

Aanmelden

zaterdag 26 okt.
Locatie: Antwerpen
Informatiedag Schotland

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.