Schotland

Het einde van de wereld

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
  • Arran whisky
  • De Atlantis

Eeuwenlang waren de Schotse eilanden de uiterste grens van de bekende wereld. Gek genoeg voelt dat nog steeds zo. De unieke cultuur en de ruige, onbedorven kusten geven het gevoel in ver afgelegen gebied beland te zijn. Lees verder...

Ontdek Schotland per zeilschip! Zo dicht bij huis ontvouwt zich een hele andere wereld. Zo dichtbij en toch zo ver van alles. We kunnen ons wel voorstellen dat de oude zeevaarders in de vroege middeleeuwen bang waren voorbij Ierland van de aarde te vallen. Daar moest het einde van de wereld liggen.

Geen cruise, geen zeilvakantie, maar een onvergetelijke zwerftocht door de ongerepte natuur van Schotland. Het schip de Flying Dutchman is een fantastisch middel om de boeiende natuur en schilderachtige havenplaatsjes van Schotland te ontdekken. Het schip is groot genoeg om een aangenaam verblijf te bieden en klein genoeg om verborgen plaatsen te verkennen. Deze reis naar Schotland mag op geen enkele bucketlist ontbreken!

Askja Reizen

Askja heeft een uitgelezen aanbod scheepsreizen naar Schotland. Meevaren op een tweemaster is een bijzondere ervaring. Tijdens deze reis wordt er wanneer mogelijk gezeild. Natuurlijk zal de motor vaak bijgezet worden om onze reisdoelen te realiseren want de nadruk van deze reis ligt bij het verkennen van de eilanden.

Het is niet nodig ervaring te hebben met zeilen de ervaren bemanning informeert en leert u graag. Meehelpen is leuk maar absoluut niet verplicht. De sfeer is informeel en, met maximaal 26 man, kleinschalig. Geen captains dinners dus, uw smoking en baljurk kunt u thuislaten.

Een van onze Schotlandkenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Schotland.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Senior Productmanager Schotland
Karin Tolsma Senior Productmanager

Varend langs Schotland zie je het land op een bijzondere manier. En het leven aan boord van één van de zeilschepen hier is sowieso al een avontuur op zich!

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Wandelen wordt beloond
Impression
Employee
Duart Castle
Impression
Employee
Jura
Impression
Employee
Whisky
Impression

Afbeeldingen (1/7)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.