Namibië

Land van uitersten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Omgeving Aus, Namibië
 • Deadvlei, Namibië

Namibië is een must voor natuurliefhebbers, zeker als je van spectaculaire, weidse landschappen houdt. Woestijnen, bergen en natuurparken: deze voormalige Duitse kolonie is een ongelofelijk veelzijdig land. Lees verder...

Ontdek Namibië! Namibië is landschappelijk gezien een land van uitersten: van hoge zandduinen en uitgestrekte woestijnen tot de wilde dieren in Etosha National Park.

Namibië is heel dun bevolkt en op sommige dagen kom je bijna niemand tegen. In het zuiden ligt Fish River Canyon, de op één na grootste canyon van de wereld. Namibië heeft ook een van de oudste woestijnen ter wereld: de Namib-woestijn met de bekende Sossusvlei.

Rondreizen door Namibië is vrij makkelijk, zeker als je meegaat met een van onze groepsreizen. Reis je individueel, dan kun je voor je vakantie in Namibië kiezen voor een huurauto of een terreinwagen.

Askja Reizen

Als echte Namibië-kenner heeft Askja een breed aanbod aan safari’s, individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Namibië. Een vakantie in Namibië is ook prima te combineren met een bezoek aan de Victoria-watervallen. Of breid je reis naar Namibië uit met een spectaculaire reis door Botswana!

Wil je zelf je reis samenstellen, een van onze rondreizen door Namibië uitbreiden of aanpassen, of een bijzondere excursie of safari in je autoreis opnemen? Laat je inspireren door een bestaande rondreis of leg ons je wensen voor.

Een van onze Namibië-kenners maakt graag een reisvoorstel voor je, inclusief een aanbieding voor je safari door Namibië. Onze deskundigen hebben Namibië zelf bezocht en kunnen je optimaal adviseren bij de keuze van jouw ideale vakantie in Namibië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Reisexpert Namibië
Debby Rosengarten Reisexpert

Namibië is een land waar je uren over uitgestrekte vlaktes kunt rijden zonder iemand tegen te komen, met gekleurde zandduinen en afwisselend wildlife. Deze bestemming mag op geen enkele bucket-list ontbreken!

Reviews - gemiddelde score voor Namibië: 8.8/10 - Lees meer reviews »

  • Namibië
   Review van 13 december 2017
   SCORE: 5/5

   "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden...

  • Namibië
   Review van 8 november 2017
   SCORE: 4/5

   "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

  • Namibië
   Review van 31 oktober 2017
   SCORE: 4/5

   "Hartstikke leuke reis, met gezellige internationale groep en goede gids en chauffeur. Wel veel lange reisdagen en soms erg warm en stoffig. Comfort niveau is goed...

  • Namibië
   Review van 11 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtige reis door een prachtig land. Zeer veilig. Vriendelijke mensen. Goede accomodaties."

  • Namibië
   Review van 12 juni 2017
   SCORE: 3/5

   "Namibie is wel erg groot met als gevolg dat je erg veel in de auto zit. De afstanden per dag zijn erg groot en je kunt vaak niet harder van 60 km per uur."

  • Namibië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "Zie onderdelen met verbeter voorstellen. Ik wil dit evt. graag concreet maken."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Skeleton Coast
Impression
Employee
Waterholes in Etosha
Impression
Employee
Waterhole Okaukuejo
Impression
Employee
Zand in je schoenen
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wil je kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? Je bent van harte welkom bij de presentaties op ons kantoor in Arnhem. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis en de koffie staat voor je klaar. Wél verzoeken we je om je van tevoren in te schrijven.

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Namibië

Aanmelden

zondag 18 mrt
Locatie: Arnhem
Informatiedag Namibië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op je deurmat.