Namibië

Land van uitersten

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Omgeving Aus, Namibië
 • Deadvlei, Namibië

Namibië, ooit een Duitse kolonie, is een must voor natuurliefhebbers, zeker als je van spectaculaire, weidse landschappen houdt. Woestijnen, bergen en natuurparken: Namibië is een ongelofelijk veelzijdig land. Lees verder...

Ontdek Namibië! Namibië is landschappelijk gezien een land van uitersten. Van uitgestrekte zandduinen, woestijnen tot het wild in het Etosha National Park.

Namibië is heel dun bevolkt, op sommige dagen komt u bijna niemand tegen. In het zuiden ligt de Fish River Canyon, de op één na grootste canyon van de wereld. Namibië kent ook een van de oudste woestijnen ter wereld, de Namib woestijn, met de bekende Sossusvlei.

Rondreizen door Namibië is betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een van onze groepsreizen meegaat. Reist u individueel dan kunt u tijdens uw vakantie in Namibië kiezen voor een huurauto of een terreinwagen.

Askja Reizen

Als echte Namibië kenner heeft Askja een groot aanbod safari’s, individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Namibië. Een vakantie in Namibië is ook prima te combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen. Of breid uw Namibië reis uit met een spectaculaire reis door Botswana!

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze rondreizen in Namibië uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie of safari in uw autoreis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Namibië kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw safari door Namibië. Zij hebben Namibië bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Namibië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Namibië
Debby Rosengarten Reisexpert

Namibië is een land waar je uren over uitgestrekte vlaktes kunt rijden zonder iemand tegen te komen, met gekleurde zandduinen en afwisselend wildlife. Deze bestemming mag op geen enkele bucket-list ontbreken!

Reviews - gemiddelde score voor Namibië: 8.9/10

  • Namibië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 4/5

   "Zie onderdelen met verbeter voorstellen. Ik wil dit evt. graag concreet maken."

  • Namibië
   Review van 5 september 2016
   SCORE: 4/5

   "Mooie maar intensieve rondreis. De afstanden waren wel groter dan verwacht, maar was een super reis. "

  • Namibië
   Review van 7 juli 2015
   SCORE: 5/5

   "Namibië is een fantastische reisbestemmingen die prima individueel te bereizen is. Het service niveau is erg hoog en de onderkomens heb ik nog niet zo goed gezien....

  • Namibië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Goede afhandeling en uiteindelijke uitvoering van de reis! Het was een onvergetelijke en overweldigend mooie reis!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Skeleton Coast
Impression
Employee
Waterholes in Etosha
Impression
Employee
Waterhole Okaukuejo
Impression
Employee
Zand in je schoenen
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.