Botswana

Safari pur sang

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Selinda Canoe Trail, Botswana
 • Mobile Safari in Moremi Game Reserve, Botswana

Voor het ultieme safarigevoel is Botswana dé perfecte bestemming. Door Botswana reizen is kennis maken met een prachtig stukje Afrika waar u een overvloed aan wild en overweldigende natuur te wachten staat. Lees verder...

Tijdens een rondreis Botawana wisselen unieke en spectaculaire hoogtepunten elkaar af: Het Chobe National Park met de grootste olifantenpopulatie van Afrika, de indrukwekkende Okavango Delta, de uitgestrekte zoutpan Makgadikgadi en de machtige Kalahari woestijn.

Door Botswana reizen is betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een van de vele groepsreizen onder begeleiding van professionele gidsen meegaat. Wilt u een individuele rondreis Botswana maken, kies dan voor het gebruik van een terreinwagen of vlieg in naar een lodge in het hart van de Delta. Op welke manier u Botswana ook ontdekt, een safari in Botswana is oog in oog staan met échte wildernis.

Hoewel een rondreis Botswana vaak in combinatie met Namibië of Zuid Afrika wordt gemaakt, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om uw safari binnen de landsgrenzen van Botswana te houden. Een bezoek aan de Victoria watervallen toevoegen aan uw rondreis Botswana is ook mogelijk en regelen onze reisexperts graag voor u.

Askja Reizen
Onze Botswana reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van safari in Botswana, individuele rondreis of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden.

Wilt u zelf uw vakantie Botswana samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Botswana of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een Botswana safari. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Botswana meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar dit spectaculaire land.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Botswana
Annelies Steentjes Reisexpert

Wakker worden in de Okavango Delta en een olifant in de buurt van je tent zien, dat is toch super! De spanning van het spotten van wild maakt Botswana voor mij de ultieme safaribestemming!

Reviews - gemiddelde score voor Botswana: 9.8/10 - Lees meer reviews »

  • Botswana
   Review van 5 september 2017
   SCORE: 5/5

   "Botswana is echt heel bijzonder. Niet alleen omdat de natuur er zo mooi is en er onwijs veel dieren leven maar juist door het verhaal erachter. Dat je in Botswana...

  • Botswana
   Review van 26 juni 2017
   SCORE: 5/5

   "Heerlijk afwisselende reis met puike accomodaties."

  • Botswana
   Review van 28 september 2016
   SCORE: 5/5

   "Via Askja boekten we een safarie naar Botswana. Uitstekende groepsreis."

  • Botswana
   Review van 30 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Fantastisch mooie reis in prachtige natuurlijke omgeving op goede/relatief luxe locaties, met leuke crews en guides en een diversiteit aan andere reizigers."

  • Botswana
   Review van 7 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Heel mooie reis door Botswana. Is een topbestemming en deze reis brengt je langs heel veel hoogtepunten. Dit was mooiste safari ooit."

  • Botswana
   Review van 2 oktober 2015
   SCORE: 5/5

   "Super mooie afwissende reis! Heel veel dieren gezien en vaak een aantal dagen op een plaats. Mooie afwisselend plaatsen waar werd overnacht. Hele goed service van...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Eindeloze zoutvlakten
Impression
Employee
Boottocht op de Chobe
Impression
Employee
Okavango Delta
Impression
Employee
Betoverende stilte
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Botswana

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Botswana

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.