Botswana

Safari pur sang

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Selinda Canoe Trail, Botswana
 • Okavango Delta, Botswana
 • Mobile Safari in Moremi Game Reserve, Botswana

Voor het ultieme safarigevoel is Botswana dé perfecte bestemming. Dit prachtige land heeft een grote variëteit aan wild en een overweldigende natuur. Lees verder...

Ontdek Botswana! Een rondreis vol hoogtepunten: Het Chobe National Park, de Okavango Delta, de uitgestrekte zoutpan Mgadikgadik en de Kalahari woestijn.

Hoewel een reis door Botswana vaak in combinatie met Namibië of Zuid Afrika wordt gemaakt, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om uw safari binnen de landsgrenzen van Botswana te houden.

Rondreizen door Botswana is betrekkelijk gemakkelijk, zeker als u met een van de vele groepsreizen onder begeleiding van professionele gidsen meegaat. Reist u individueel dan kunt u kiezen voor het gebruik van een terreinwagen of invliegen naar een lodge in de Delta. Een safari in Botswana is in alle opzichten uniek!

Askja Reizen

Als echte Botswana kenner heeft Askja een groot aanbod safari’s, individuele rondreizen en internationale groepsreizen naar Botswana. Een vakantie in Botswana is ook prima te combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen of met een spectaculaire reis door Namibië!

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze rondreizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie of safari in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor. Een van onze Botswana kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw safari door Botswana. Zij hebben Botswana bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Botswana.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Botswana
Annelies Steentjes Reisexpert

Wakker worden in de Okavango Delta en een olifant in de buurt van je tent zien, dat is toch super! De spanning van het spotten van wild maakt Botswana voor mij de ultieme safaribestemming!

Botswana
Reviews - gemiddelde score voor Botswana: 9.7/10 7

  • Botswana
   Review van 7 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Heel mooie reis door Botswana. Is een topbestemming en deze reis brengt je langs heel veel hoogtepunten. Dit was mooiste safari ooit."

  • Botswana
   Review van 25 september 2015
   SCORE: 5/5

   "Voor wie van natuur en wild houdt is Botswana paradijs op aarde!"

  • Botswana
   Review van 7 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Heel mooie reis door Botswana. Is een topbestemming en deze reis brengt je langs heel veel hoogtepunten. Dit was mooiste safari ooit."

  • Botswana
   Review van 30 juni 2016
   SCORE: 5/5

   "Fantastisch mooie reis in prachtige natuurlijke omgeving op goede/relatief luxe locaties, met leuke crews en guides en een diversiteit aan andere reizigers."

  • Botswana
   Review van 28 september 2016
   SCORE: 5/5

   "Via Askja boekten we een safarie naar Botswana. Uitstekende groepsreis."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Eindeloze zoutvlakten
Impression
Employee
Boottocht op de Chobe
Impression
Employee
Okavango Delta
Impression
Employee
Betoverende stilte
Impression

Afbeeldingen (1/12)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 17 dec
Locatie:
in het Askja kantoor: Izaak Evertslaan 1, 6814 JH in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.