Australië

The land down under

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kookaburra, Australië
 • Great Barrier Reef, Australië

Een rondreis Australië betekent oog in oog staan met unieke diersoorten, ruige berggebieden en de intrigerende outback. Ontdek trendy steden als Sydney en Melbourne en het kleurrijke Great Barrier Reef, het eldorado voor duikers en snorkelaars, tijdens uw vakantie Australië. Lees verder...

Door Australië reizen betekent reizen door een land met een aangenaam klimaat en vriendelijke mensen. Australië is een makkelijk land om in te reizen. Het land is enorm uitgestrekt en biedt een grote diversiteit aan landschappen. Dat is precies wat door Australië reizen zo afwisselend maakt.

Verwonder u tijdens uw Australië vakantie over de oneindigheid van "The Outback", slaap onder de sterrenhemel bij Ayers Rock, rijd over de beroemde Great Ocean Road, ontdek de nevelachtige Blue Mountains, de wijnstreken en de bijzondere Aboriginal rotstekeningen. Ook het eiland Tasmanië, het meest zuidelijkst gelegen deel van Australië, is een bijzonder onderdeel van een rondreis Australië.

De wijze van overnachten draagt ook veel bij aan de beleving van uw Australië rondreis. Wakker worden met kangoeroes voor uw raam is een bijzondere ervaring. Onze reisexperts kennen nog veel meer unieke logeerplekken die u op kunt nemen in uw rondreis Australië.

Uw rondreis Australië combineren met Nieuw Zeeland of een stop in Hongkong? Onze reisexperts denken graag met u mee.

Askja Reizen
Onze Australië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Australië reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden.

Wilt u zelf uw vakantie Australië samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Australië of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Australië. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Australië meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Australië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Australië
Debby Rosengarten Reisexpert

Ik vind Australië écht fantastisch! Er is zoveel te beleven en te ontdekken dat ik er, zelfs na 5 keer, nog lang niet ben uitgekeken. Het voelt elke keer weer als thuiskomen.

Reviews - gemiddelde score voor Australië: 9.5/10

  • Australië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben samen , geholpen door Askja door Australië gereisd. Zonder de routes, tips, organisatie en ondersteuning van hen hadden wij niet kunnen reizen zoals...

  • Australië
   Review van 10 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Australië: Prachtig land en het mooiste is het wandelen door de gorges, de oases in de outback. En met Askja kom je er en kan je er van genieten."

  • Australië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

  • Australië
   Review van 10 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Australië: Prachtig land en het mooiste is het wandelen door de gorges, de oases in de outback. En met Askja kom je er en kan je er van genieten."

  • Australië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "We hebben alleen de vluchten naar Australië via Askja geboekt. *** heeft alles tot onze volledige tevredenheid geregeld op al onze verzoeken."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Paradijs
Impression
Employee
Outback avontuur
Impression
Employee
Cruisen in Sydney
Impression
Employee
Slapen in wildernis
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.