Australië

The land down under

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Whitsunday Islands, Australië
 • Sydney Opera House

Australië is enorm divers en dat is precies wat het zo interessant maakt. Naast steden als Sydney en Melbourne, vindt u er ruige berggebieden, het Great Barrier Reef, de uitgestrekte outback en unieke dieren zoals de kangoeroe en koala. Lees verder...

Ontdek Australië! Het heeft een aangenaam klimaat, de mensen zijn vriendelijk en het is een makkelijk land om in te reizen. Of u de interessante Oostkust bezoekt of liever opgaat in de ruimte van de ruige Westkust, in beide gevallen voelt u zich snel thuis. Een Australië vakantie is in alle opzichten uniek!

Reis naar de zuidelijke staten van Australië. Victoria en Tasmanië kenmerken zich door veel weelderige nationale parken en stralen een bepaalde rust uit.

Askja Reizen

Als echte Australië kenner hebben wij een groot aanbod individuele rondreizen en groepsreizen naar Australië. En natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid aanbod van campers in Australië.

De wijze van overnachten draagt ook veel bij aan de sfeer van uw Australië rondreis. Wakker worden met kangoeroes voor uw raam is een bijzondere ervaring. Zo zijn er nog veel meer unieke plekjes die wij graag in uw autoreis door Australië opnemen.

Wilt u zelf uw Australië reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw rondreis door Australië opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Australië kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw rondreis naar Australië. Zij hebben vaak Australië bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie in Australië!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Australië
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Door de echte Australische gastvrijheid voel ik me hier elke keer weer thuis! Dat, en de geweldige onderwater wereld, prachtige natuur en ontmoetingen met de inheemse dieren maakt Australië tot een top bestemming.

Australië
Reviews - gemiddelde score voor Australië: 9.6/10 16

  • Australië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Praktisch alles kan geregeld worden naar de wens van de klant. deskundig advies."

  • Australië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Wij hebben samen , geholpen door Askja door Australië gereisd. Zonder de routes, tips, organisatie en ondersteuning van hen hadden wij niet kunnen reizen zoals...

  • Australië
   Review van 8 januari 2016
   SCORE: 5/5

   "in overleg met Askja een eigen reis samengesteld prima geregeld."

  • Australië
   Review van 21 juni 2014
   SCORE: 5/5

   "Askja regelde alle vluchten en hotels bij aankomst na een vlucht. Ook de huurcamper en huurauto's werden door Askja verzorgd. Allemaal prima in orde, waardoor onze...

  • Australië
   Review van 22 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Het voor wat ons betreft aan alle verwachtingen voldaan. Zeer tevereden."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Paradijs
Impression
Employee
Outback avontuur
Impression
Employee
Cruisen in Sydney
Impression
Employee
Slapen in wildernis
Impression

Afbeeldingen (1/17)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zaterdag 19 nov
Locatie:
in het Askja kantoor: Izaak Evertslaan 1, 6814 JH in Arnhem

Aanmelden

zaterdag 17 dec
Locatie:
in het Askja kantoor: Izaak Evertslaan 1, 6814 JH in Arnhem

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.