Australië

The land down under

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Kookaburra, Australië
 • Great Barrier Reef, Australië

Een rondreis Australië betekent oog in oog staan met unieke diersoorten, ruige berggebieden en de intrigerende outback. Ontdek trendy steden als Sydney en Melbourne en het kleurrijke Great Barrier Reef, het eldorado voor duikers en snorkelaars, tijdens uw vakantie Australië. Lees verder...

Door Australië reizen betekent reizen door een land met een aangenaam klimaat en vriendelijke mensen. Australië is een makkelijk land om in te reizen. Het land is enorm uitgestrekt en biedt een grote diversiteit aan landschappen. Dat is precies wat door Australië reizen zo afwisselend maakt.

Verwonder u tijdens uw Australië vakantie over de oneindigheid van "The Outback", slaap onder de sterrenhemel bij Ayers Rock, rijd over de beroemde Great Ocean Road, ontdek de nevelachtige Blue Mountains, de wijnstreken en de bijzondere Aboriginal rotstekeningen. Ook het eiland Tasmanië, het meest zuidelijkst gelegen deel van Australië, is een bijzonder onderdeel van een rondreis Australië.

De wijze van overnachten draagt ook veel bij aan de beleving van uw Australië rondreis. Wakker worden met kangoeroes voor uw raam is een bijzondere ervaring. Onze reisexperts kennen nog veel meer unieke logeerplekken die u op kunt nemen in uw rondreis Australië.

Uw rondreis Australië combineren met Nieuw Zeeland of een stop in Hongkong? Onze reisexperts denken graag met u mee.

Askja Reizen
Onze Australië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Australië reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden.

Wilt u zelf uw vakantie Australië samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Australië of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Australië. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Australië meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Australië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Australië
Annelies Steentjes Reisexpert

In Australië zijn nog zoveel onontdekte plekken te vinden, de uitgestrektheid van het land waarbij je je echt nietig kan voelen. Dat vind ik zo bijzonder aan het reizen in Australië.

Reviews - gemiddelde score voor Australië: 9.5/10

  • Australië
   Review van 23 december 2016
   SCORE: 4/5

   "Product voldoet goed aan verwachtingen. Slechts 1 accommodatie en reisplek ( Walhalla en Starhotel daar)ver onder de maat. Verder ook niets te doen in dit uitgestorven...

  • Australië
   Review van 3 december 2015
   SCORE: 5/5

   "Australie is simpelweg een fantastisch land. Vooral qua natuur heel bijzonder. En erg veilig om zelfstandig in rond te trekken, zoals wij dat graag doen."

  • Australië
   Review van 9 juli 2014
   SCORE: 5/5

   "Gawlers Ranges is echt fantastisch, ook het snorkelen met zeepaardjes. (wij waren in Zuid Australië) Alhoewel we zelf grotendeels onze route bepalen, voegt Askja...

  • Australië
   Review van 23 december 2016
   SCORE: 4/5

   "Product voldoet goed aan verwachtingen. Slechts 1 accommodatie en reisplek ( Walhalla en Starhotel daar)ver onder de maat. Verder ook niets te doen in dit uitgestorven...

  • Australië
   Review van 22 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Het voor wat ons betreft aan alle verwachtingen voldaan. Zeer tevereden."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Paradijs
Impression
Employee
Outback avontuur
Impression
Employee
Cruisen in Sydney
Impression
Employee
Slapen in wildernis
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op onze nieuwe thuisbasis, ons kantoor in Arnhem, om een van de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.