Australië

The land down under

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • The Olga's
 • Great Barrier Reef

Een rondreis Australië betekent oog in oog staan met unieke diersoorten, ruige berggebieden en de intrigerende outback. Ontdek trendy steden als Sydney en Melbourne en het kleurrijke Great Barrier Reef, het eldorado voor duikers en snorkelaars, tijdens uw vakantie Australië. Lees verder...

Door Australië reizen betekent reizen door een land met een aangenaam klimaat en vriendelijke mensen. Australië is een makkelijk land om in te reizen. Het land is enorm uitgestrekt en biedt een grote diversiteit aan landschappen. Dat is precies wat door Australië reizen zo afwisselend maakt.

Verwonder u tijdens uw Australië vakantie over de oneindigheid van "The Outback", slaap onder de sterrenhemel bij Ayers Rock, rijd over de beroemde Great Ocean Road, ontdek de nevelachtige Blue Mountains, de wijnstreken en de bijzondere Aboriginal rotstekeningen. Ook het eiland Tasmanië, het meest zuidelijkst gelegen deel van Australië, is een bijzonder onderdeel van een rondreis Australië.

De wijze van overnachten draagt ook veel bij aan de beleving van uw Australië rondreis. Wakker worden met kangoeroes voor uw raam is een bijzondere ervaring. Onze reisexperts kennen nog veel meer unieke logeerplekken die u op kunt nemen in uw rondreis Australië.

Uw rondreis Australië combineren met Nieuw Zeeland of een stop in Hongkong? Onze reisexperts denken graag met u mee.

Askja Reizen
Onze Australië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Australië reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden.

Wilt u zelf uw vakantie Australië samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Australië of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Australië. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Australië meerdere malen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Australië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Australië
Karin Wolf-Mackaaij Reisexpert

Door de echte Australische gastvrijheid voel ik me hier elke keer weer thuis! Dat, en de geweldige onderwater wereld, prachtige natuur en ontmoetingen met de inheemse dieren maakt Australië tot een top bestemming.

Reviews - gemiddelde score voor Australië: 9.4/10 - Lees meer reviews »

  • Australië
   Review van 1 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig....

  • Australië
   Review van 6 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Alles goed geregeld. Totaal geen problemen gehad in hotels, auto en camper huur. "

  • Australië
   Review van 16 januari 2017
   SCORE: 5/5

   "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

  • Australië
   Review van 6 oktober 2016
   SCORE: 4/5

   "Wij hadden een heel mooie afwisselende reis langs de Sunshine coast en in het Red Centre. Die afwisseling maakte dat we veel van Australië hebben gezien."

  • Australië
   Review van 16 september 2016
   SCORE: 5/5

   "Zuid Australie is heel afwisselend, veel mooie natuur en wildlife. Toppertje!"

  • Australië
   Review van 22 maart 2016
   SCORE: 5/5

   "Het voor wat ons betreft aan alle verwachtingen voldaan. Zeer tevereden."

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Paradijs
Impression
Employee
Outback avontuur
Impression
Employee
Cruisen in Sydney
Impression
Employee
Slapen in wildernis
Impression

Afbeeldingen (1/8)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Australië

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Australië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.