Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Strathcona Park Lodge

  • • Midden in de wildernis van Vancouver Island
  • • Vele aktiviteiten voor jong en oud!

Strathcona Park Lodge is een heerlijk vakantieoord, dat prachtig gelegen is aan een meer midden in een van de oudste parken op Vancouver Island. Het is een ruim opgezet park met verschillende soorten chalets, cabins en kamers waar je comfortabel kunt verblijven. Omgeven door bergen en wilde bloemen is dit een ideale plek om tot rust te komen, te relaxen of kennis te maken met de vele outdooractiviteiten die hier georganiseerd worden. 

Zwemmen, kanovaren en wandelen doe je direct vanuit je eigen chalet. Voor kinderen is hier van alles te beleven: speciale instructeurs nemen ze mee de bergen in om te rotsklimmen en ze de fijne kneepjes van het kajakken bij te brengen. Ook voor volwassenen zijn er allerlei activiteiten, van yogalessen tot outdooractiviteiten zoals een middag rotsklimmen, een rugzaktrekking of een zeekajaktocht in de Nootka Sound.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.