Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Arthur's Pass Wilderness Lodge

Halverwege tussen Christchurch en de westkust van het Zuidereiland ligt de Arthur's Pass Wilderness Lodge. Je bevindt je hier in een natuurgebied, op een 6000 hectare grote schapenboerderij tussen de bergen van Arthur's Pass National Park. Ontvlucht de drukte en overnacht midden in wildernis, met allerlei activiteiten en heerlijke maaltijden. Een bijzondere, veelzijdige plek in het hart van de Zuidelijke Alpen. Ga met natuurgidsen op pad, maak kennis met de dagelijkse werkzaamheden van de lokale schapenhoeders, spot wilde dieren, bewandel de diverse bergpaden en drink het water uit de heldere bergstroompjes langs de paden. Of je nu voor je rust komt, of graag activiteiten in de natuur onderneemt, je bent hier altijd aan het goede adres. Standaard zijn twee boerderij- of natuuractiviteiten inbegrepen. Deze bieden een fascinerende kennismaking met de natuurhistorie en het boerenleven. Ook worden er tegen een meerprijs excursies van een halve of hele dag aangeboden, zoals kajakken op een van de bergmeren. Je kunt ook zelf de prachtige omgeving van het nationale park verkennen via in totaal 25 kilometer aan wandeltracks. Je verblijft op basis van diner en ontbijt en kunt kiezen uit drie kamers: 'Garden Room', 'Mountain View' of de luxere 'Alpine Lodge'.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.